Kolik kocarku??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10482
28.5.10 11:43

quinny speedi. jako prvomatka jsem si myslela, že jediný, že je lehký a kompatibilní s autosedačkou. po 2 měsících jsem koupila zappky pod vajíčko. v roce chicco multiway, které po 2 měsících šly.. takže většinu kočárkového období 2 kočáry. pak croozer (v 21měsících) a ve skoro 2.5 letech cybex ruby. kromě chicca mám všechno doma. využije se na další děti. teď používáme croozer a cybex.

kdybych nebyla spokojená s kočárem, koupila bych si jiný. resp., nejdříve bych si vybrala kočár podle svých představ (jestli by takový existoval :mrgreen:), zhodnotila v čem je lepší než původní a pak prodávala. a třeba si ještě i počkala, a prodala celou sadu se vším všudy, i s autosedačkou..
(to zhodnocení jsem si vždycky udělala, když mě přepadla choutka na jiný kočár :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
28.5.10 12:01

:mrgreen: mala ma pul roku a mela uz pet kocaru nez sem byla spokojena…chlap jen krouti hlavou :mrgreen: ale co mu je do toho kdyz na ten kocat ani nesahne ze :-)

edit: jo pro chlapa bylo podstatny ze sem to obhajila penezma..ze jako ten starej sem prodala skoro tak jak jsem ho koupila a ten novej (kupovala sem pouzity uz) ze sem koupila stejne jak sem tamten prodala :-)

Příspěvek upraven 28.05.10 v 12:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
28.5.10 12:16

Tak my máme dva a přemýšlím o golfkách, ale ten druhý kočár mám Nomada a je lehkej, říkám si, že to je takový golfkosporťák, tak furt vyčkávám a používám nyní výhradně Nomada. Možná na golfky ani nedojde, ale nějak si to po celou dobu s jedním kočárkem nedovedu představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
28.5.10 12:33

Tak ja zatim mam Spirita s autosedackou Maxi-cosi. A golfky Inglesina Trip, jen na rychle vyrizovani…
Malemu je 11.mes. a druhe dite urcite planujeme.
Asi do 8.mes. jsme stridali hlubokou korbu s autosedackou.
Kdyz jsme presli na sportak, zacala mi dost vadit vaha -14,5kg (i maly je tezsi, ja vim), ale taky polohovani, jde to docela ztezka a dost blbe se shrnuje ta boudicka. Nekdy ji ma az na hlavicce.
Pri vyberu se mi libilo, ze ho muzu mit pri jizde otoceneho k sobe, ale on chtel stejne hned koukat dopredu, takze jsem tuto vyhodu kocarku skoro nevyuzila..
Uvazuju o Speedim. Libi se mi jak je lehky a daleko vic prostorny. A jde na nej autosedacka Maxi-cosi. Cenove je taky dostupny…
Takze bych prodala sportak s hlubokou korbou.
Akorat nevim, jestli se mi vejde Speedy do auta. Mam Toyotu Corollu.
A jestli na nej sedi fusak od Emitexu combi exclusive..poradite?
A Speedy nema nanoznik, ale to snad nevadi, bez toho se da zit… :-)
Tak nevim, s tim prodejem to bude urcite na dlouho :-(
Neznate nekoho kdo by chtel Spirita? Jizdni vlastnosti jsou fakt super, to uznavam..
Jeste to musim promyslet..
Kazdopadne strasne moc dekuju za rady a nazory :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
28.5.10 13:59
Lakyna píše:
Tak my máme dva a přemýšlím o golfkách, ale ten druhý kočár mám Nomada a je lehkej, říkám si, že to je takový golfkosporťák, tak furt vyčkávám a používám nyní výhradně Nomada. Možná na golfky ani nedojde, ale nějak si to po celou dobu s jedním kočárkem nedovedu představit.

Lakyno presne, male budou dva roky a ja uz od roka chtela golfky, no a jak jsem psala, Nomad je zatim nahrazuje - ted v nem zrovna spi na terase.

• Citovat
  • Upravit
4118
28.5.10 15:17

Jsem asi divná, ale my máme jeden jedinej kočár. Pro Matyho jsme koupili X-Landera XA, korbičku i sporťák. Jsem s ním maximálně spokojená. Plánuju v něm odvozit i druhý mimčo, možná příští rok na jaře (mimču bude 3/4 roku) přikoupíme nějaký lehký skladný golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.10 16:34

ja byla taky kocarkovej maniak, na 1 diteti jsme pouzili 5 kocarku, podle mne je to normalni, spoustu veci clovek zjisti az pri pouzivani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
28.5.10 17:27

No máme easywalker duo, jelikoz stal 26000 tak ho teda menit nebudu :-) a nemam proc, je uzasnej, je to nejlepsi dvojkocar, nejlehci a kvalitni, pak mame starou sunku na balkon, kdyz mi je blbe, boli me zada a nezvladnu vyrazit na prochajdu, no a mame golfky, ty jsou na nakupy, skladne a lehke, vlezou se do kufru i s velkym nakupem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
28.5.10 20:22

katerinah -
do speediho jistě emitex jde, měla jsem ho tam.
nejde do úplného lehu, v tom věku už to ale asi nevadí.. leh se dá trochu popustit i nad rámec toho, co je dané, a je velmmi slušný. kočár má 11.5kg skutečnou váhu se vším všudy, 10.5kg je váha podvozku.

kočárek je to super, používala jsem ho dva roky, a ač maniak přes kočár,y vždycky když mě to chytlo, sepsala jsem výhody/nevýhody nového objevu, proti speedimu a zůlstala na svém.. :)

doporučuju k němu jistě redukční vložku. udělá ho pohodlnějším.. nesnáším vložky obecně, ale tahle super sedí a vyhovuje i mě.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
28.5.10 20:31

Já měla kočárků devět :-D (na dvě děti) za čtrnáct dní si paní přijede pro ten devátý a já svou kočárkovou pouť zakončím posledním desátým, golfkama. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
29.5.10 01:02

Já jsem taky blázen do kočárků, manžel se na mě zlobil, ale neměl šanci, on si zas kupuje mobily a notebooky. KOčárků jsem měla pro první dceru 3 a pro druhou dceru mám ted čtvrtej.
Ale v mým případě to rozhodně nebylo proto, že by mi kočár zas až tolik nevyhovoval, ale prostě jsem měla potřebu obnovit vozovej park :roll:

• Citovat
  • Upravit
50725
30.5.10 20:38

Já mám kočárky zatím 2 - kombinaci Patron Apollon Alux (o kterém jsem si myslela, že bude jediný :lol: ) a golfky Peg Pérego Pliko, které jsem dokupovala, protože jsem zjistila, že se s Apollonem blbě cestuje, nevejdu se s ním třeba dobře do vlaku a tak, je lehčí na vynášení do busu… I ta obměna vozového parku hrála roli, co si tu budeme lhát, že :lol: :lol: :lol:

Teď mám takové představy, že si na druhé koupím korbičku Navettu a budu ji občas vozit na těch Plikách - a k tomu mám takové cuky, že bych dokoupila GT3 :mrgreen: Ale to je asi nerozum… :think: Dovedu si ale představit, že pořídím na mladší dítko, až odroste ještě nějaké lehoulinké nejobyčejnější golfky na popovezení - ale to má ještě čas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
30.5.10 22:05

Holky, tak ja porad vaham :cry:
Vymenit Spirita za Speediho????
Vim, ze Spirit ma super jizdni vlastnosti a vyhovuje vsem moznym testum, ale proste mi nejak neprirostl k srdci :-(
Vadi mi ta striska, jak se blbe shrnuje a to polohovani..a ze je takovy mohutnejsi…
Spirit se mi zda o hodne lehci a prostornejsi, takovy dynamictejsi.
Ale to polohovani taky mohli udelat lip. Ikdyz si myslim, za bych si na to zvykla a nakonec by mi to nevadilo…
A co se tyka tech lonskych testu u Speediho, predpokladam ze uz je vsechno v poradku, ze jo?
Nekdo mozna namitne, ze chci vymenit kocarek za 14tis. za kocarek, ktery stoji 8tis. Coz je divne :roll:
Ale kdyz jsem pred vic nez rokem kocar vybirala, chtela jsem aby byl co nejlepsi a nejkvalitnejsi, mrzi me, ze za tu cenu nesplnil moje ocekavani…
Muze je splnit kocar o polovinu levnejsi?? :nevim:
Ja si myslim, ze jo, ale muj muz tvrdi, ze na kazdem mi bude neco vadit, at na to kaslu a hodim to za hlavu…
Ale ja nejak nemuzu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
30.5.10 22:08

Pardon, chtela jsem napsat, ze Speedi mi prijde o hodne lehci, prostornejsi a dynamictejsi..

Omlouvam se, ze s tim porad otravuju, jsem hrozne nerozhodna.
Nechci udelat dalsi chybu…
Dam na vase rady, tak sem s nima :-)
Predem dikyyyyyyyyyyyy :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
30.5.10 22:09

soudě podle sebe.. když ti kočár nevyhovuje a chceš novej, jdi do toho. Jinak s manželem souhlasím, na každým kočárku ti něco bude vadit. Manžela jsem si při třetím kočárku vycvičila a jen se ptal, za kolik jde pryč, za kolik jde k nám :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4