Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, chci se zeptat, kolik máte pro děti autosedaček? Děti vozím do školky i domů teď já, protože jsem na rd. Ale az půjdu do práce musí je ráno vozit tatínek a já vyzvedávat. Nemluvě o tom, že bych třeba potřebovala občas, aby vyzvedla babička. Mám 2 děti. To potřebuji 6 autosedaček, nebo jak to řešíte vy, co to máte podobně?
Díky za případné rady.
takhle daleko jsem nebyla. My si nejspíš vyměníme auta. Školu name pod domem. Babička si prý koupi svoje.tak tu řešit nebudu ![]()
@novaa píše:
Ahoj, chci se zeptat, kolik máte pro děti autosedaček? Děti vozím do školky i domů teď já, protože jsem na rd. Ale az půjdu do práce musí je ráno vozit tatínek a já vyzvedávat. Nemluvě o tom, že bych třeba potřebovala občas, aby vyzvedla babička. Mám 2 děti. To potřebuji 6 autosedaček, nebo jak to řešíte vy, co to máte podobně?
Díky za případné rady.
Od té doby, co máme 2 děti, tak máme 4 autosedačky. 2 mám v autě já a 2 manžel.
Do loňska jsme měli dvě auta, tak jsme měli každý ve svém autě. Děda má ve svém autě taky, ať se neřeší přehazování. Ale naše děti jsou dávno u podsedáků. Teda jen 2 ze 3. Nejstarší nepotřebuje žádnou.
Teď máme jedno auto. Tak sedačky pro dva mladší máme pouze tam.
Příspěvek upraven 30.05.22 v 18:59
Máme jedno dítě, jedbo auto. V tom jednu hlavní autosedačku. Jedni prarodiče si koupili svoji a třetí máme doma, kdyby bylo třeba jet autem bez isofixu (v našem autě máme isofixovou). Až bude druhé dítě, bude mít po vajíčku pravděpodobně stejný set sedaček.
1 auto - 6 sedaček. 2 v našem autě, 2 u našich a pak 1 náhradní podsedak v našem autě a 1 náhradní podsedak u našich, když s námi jede ještě další dítě nebo když je potřeba, aby se nás do auta vešlo 5 (což s 2 plnohodnotnými autosedačkami není možné).
Pro 2 děti jsme měli jednu dobu 6 autosedaček - u nás v autě, u mých a manželových rodičů.
Děkuji za odpovědi. Tak nás to asi opravdu nemine… Jen jsem se setkala s kritikou, kolik jako těch sedaček potřebuji, když děti jsou jenom 2.
Ale koukám, že jste na tom všichni stejně ![]()
@novaa píše:
Díky za případné rady.
Synovi budou za chvíli 2 roky, dcera má na podzim 9 let. Každý mají autosedačku v našem autě + tchánovci si kupovali pro dceru do svého auta. Takže aktuálně autosedačka 3× ![]()
@novaa píše:
Děkuji za odpovědi. Tak nás to asi opravdu nemine… Jen jsem se setkala s kritikou, kolik jako těch sedaček potřebuji, když děti jsou jenom 2.
Ale koukám, že jste na tom všichni stejně
S kritikou od koho? S dětmi jezdíme mým autem kde máme dvě autosedacky, jinak babča má taky dvě autosedačky. Manžel zatím nemá.
@mackA159
Tak třeba přítel se dost divil, že budeme muset koupit další autosedacku(4.), jako že kolik jich potřebujeme? Na a o reakci prarodičů ani nemluvím. Nás přeci také vozili bez sedaček a nic se nám nestalo, tak prý na co kupovat za tisíce tolika zbytečných sedacek, když v buse či vlaku můžou také bez.
My mame 3- jednu starou ve ktere jezdil jeste muj mladsi bratr ma v aute deda, jednu mam ja- preprodali mi ji sousedi asi za 500, a jedni ma pritel- preprodala mi ji sestrenice za 1000. V zivote bych neutratila za 3 sedacky.😁na svete je milion veci co se da sehnat z druhe ruky.