Kolik máte autosedaček?

376
30.5.22 18:49

Kolik máte autosedaček?

Ahoj, chci se zeptat, kolik máte pro děti autosedaček? Děti vozím do školky i domů teď já, protože jsem na rd. Ale az půjdu do práce musí je ráno vozit tatínek a já vyzvedávat. Nemluvě o tom, že bych třeba potřebovala občas, aby vyzvedla babička. Mám 2 děti. To potřebuji 6 autosedaček, nebo jak to řešíte vy, co to máte podobně?
Díky za případné rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
30.5.22 18:52

:think: takhle daleko jsem nebyla. My si nejspíš vyměníme auta. Školu name pod domem. Babička si prý koupi svoje.tak tu řešit nebudu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2038
30.5.22 18:55

V každém autě jednu. Máme 1 dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
30.5.22 18:56
@novaa píše:
Ahoj, chci se zeptat, kolik máte pro děti autosedaček? Děti vozím do školky i domů teď já, protože jsem na rd. Ale az půjdu do práce musí je ráno vozit tatínek a já vyzvedávat. Nemluvě o tom, že bych třeba potřebovala občas, aby vyzvedla babička. Mám 2 děti. To potřebuji 6 autosedaček, nebo jak to řešíte vy, co to máte podobně?
Díky za případné rady.

Od té doby, co máme 2 děti, tak máme 4 autosedačky. 2 mám v autě já a 2 manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.5.22 18:58

Do loňska jsme měli dvě auta, tak jsme měli každý ve svém autě. Děda má ve svém autě taky, ať se neřeší přehazování. Ale naše děti jsou dávno u podsedáků. Teda jen 2 ze 3. Nejstarší nepotřebuje žádnou.
Teď máme jedno auto. Tak sedačky pro dva mladší máme pouze tam.

Příspěvek upraven 30.05.22 v 18:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
30.5.22 18:58

2děti - 6sedaček. Já, manžel, prarodiče.

• Citovat
  • Upravit
1977
30.5.22 19:00

Máme jedno dítě, jedbo auto. V tom jednu hlavní autosedačku. Jedni prarodiče si koupili svoji a třetí máme doma, kdyby bylo třeba jet autem bez isofixu (v našem autě máme isofixovou). Až bude druhé dítě, bude mít po vajíčku pravděpodobně stejný set sedaček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8514
30.5.22 19:02

1 auto - 6 sedaček. 2 v našem autě, 2 u našich a pak 1 náhradní podsedak v našem autě a 1 náhradní podsedak u našich, když s námi jede ještě další dítě nebo když je potřeba, aby se nás do auta vešlo 5 (což s 2 plnohodnotnými autosedačkami není možné).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
30.5.22 19:03

Pro 2 děti jsme měli jednu dobu 6 autosedaček - u nás v autě, u mých a manželových rodičů.

• Citovat
  • Upravit
376
30.5.22 19:13

Děkuji za odpovědi. Tak nás to asi opravdu nemine… Jen jsem se setkala s kritikou, kolik jako těch sedaček potřebuji, když děti jsou jenom 2.
Ale koukám, že jste na tom všichni stejně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
30.5.22 19:14
@novaa píše:
Díky za případné rady.

Synovi budou za chvíli 2 roky, dcera má na podzim 9 let. Každý mají autosedačku v našem autě + tchánovci si kupovali pro dceru do svého auta. Takže aktuálně autosedačka 3× :mavam:

• Citovat
  • Upravit
9293
30.5.22 19:15

Máme 3 autosedačky- 1 dítě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
30.5.22 19:16
@novaa píše:
Děkuji za odpovědi. Tak nás to asi opravdu nemine… Jen jsem se setkala s kritikou, kolik jako těch sedaček potřebuji, když děti jsou jenom 2.
Ale koukám, že jste na tom všichni stejně :nevim:

S kritikou od koho? S dětmi jezdíme mým autem kde máme dvě autosedacky, jinak babča má taky dvě autosedačky. Manžel zatím nemá.

• Citovat
  • Upravit
376
30.5.22 19:29

@mackA159
Tak třeba přítel se dost divil, že budeme muset koupit další autosedacku(4.), jako že kolik jich potřebujeme? Na a o reakci prarodičů ani nemluvím. Nás přeci také vozili bez sedaček a nic se nám nestalo, tak prý na co kupovat za tisíce tolika zbytečných sedacek, když v buse či vlaku můžou také bez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.22 19:34

My mame 3- jednu starou ve ktere jezdil jeste muj mladsi bratr ma v aute deda, jednu mam ja- preprodali mi ji sousedi asi za 500, a jedni ma pritel- preprodala mi ji sestrenice za 1000. V zivote bych neutratila za 3 sedacky.😁na svete je milion veci co se da sehnat z druhe ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí