Kolik máte autosedaček?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
376
30.5.22 21:52

@Netopirek
Tak nechat tam občas nouzově sedačku ve školce mě tedy nanapadlo. To by šlo takže těch 6 zredukuji pouze na 4 a bude to ok. To znamená tedy dokoupit jednu sedačku, to bude v pohodě.

VŠEM VÁM MOC DĚKUJI ZA INFO A RADY!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8514
30.5.22 21:57
@Veru1987 píše:
Mi se zdá že jsem četla že podsedák je snad o 25kg… ale možná se pletu… každopádně my máme sedačky tři pro jedno dítě… já v autě, chlap i tchánovci… jednu dobu se přehazovalo ale bylo to náročné, raději se dokoupila sedačka…

Většina od 18 kg bohužel. Nechápu, podle mě to pro 18 kg dítě naprosto není vhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
30.5.22 21:59
@Snehulkabledulka píše:
My mame 3- jednu starou ve ktere jezdil jeste muj mladsi bratr ma v aute deda, jednu mam ja- preprodali mi ji sousedi asi za 500, a jedni ma pritel- preprodala mi ji sestrenice za 1000. V zivote bych neutratila za 3 sedacky.😁na svete je milion veci co se da sehnat z druhe ruky.

To je zase názor :zed: ať žije bezpečnost v autě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
30.5.22 22:05
@Snehulkabledulka píše:
My mame 3- jednu starou ve ktere jezdil jeste muj mladsi bratr ma v aute deda, jednu mam ja- preprodali mi ji sousedi asi za 500, a jedni ma pritel- preprodala mi ji sestrenice za 1000. V zivote bych neutratila za 3 sedacky.😁na svete je milion veci co se da sehnat z druhe ruky.
Život si nekoupíš, že? Nemluvím o autosedačkach za desetitisíce. Moje dcery taky nejezdí v protisměrný sedačce. Ale aspoň jsou nový, a ověřený značky. Ne vyhrkany autosedačky po X lidech. 8o
  • Citovat
  • Upravit
17472
30.5.22 22:06

Dvě děti, dvě sedačky. Ještě v lednu jsme si je s babickami prehazovaly, teď si obě na desetileteho poridily podsedak. Osmiletého nevyzvedavaji, ale kdyby ano, tak pro něj bych ještě pořídila sedačku. Staršímu do 150 cm chybí fakt jen milimetry, ale ani tak nejsem z podsedaku nadšená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
30.5.22 22:07
@novaa píše:
@Netopirek
Tak nechat tam občas nouzově sedačku ve školce mě tedy nanapadlo. To by šlo takže těch 6 zredukuji pouze na 4 a bude to ok. To znamená tedy dokoupit jednu sedačku, to bude v pohodě.VŠEM VÁM MOC DĚKUJI ZA INFO A RADY!

Zase otázka proč je kupuješ ty? Tvoje děti jsou jediná vnoučata? Moje máma má hodně vnoučat, takže si koupila vlastní autosedačky sama.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
30.5.22 22:12

Každej kdo malou vozí má v autě pro ni autosedačku. :nevim: tj muž, babička, a když se vozí k druhé babičce tak taky.

Prostě dnes je standart auto sedačka. Tak v každém autě je holt sedačka. Je to pro bezpečí dítěte.

• Citovat
  • Upravit
2008
30.5.22 22:17

2 deti - 6 sedacek (ja, manzel, deda).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
30.5.22 22:21
@lucik2011 píše:
Nemáme auto a máme vyřešeno :-)

tady mají všechny rodiny auta 2 a je vyřešeno. Jinak by to nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
31.5.22 05:16

@mackA159
Jediná ne, ale ta ostatní nejsou v dosahu. A také je tam váhový rozestup, takže by chudák potřebovala 3druhy autosedaček na 4 vnoučata. Jsou to moje děti a pokud bych potřebovala, aby je občas svezli, považuji za správné tu sedačku koupit. Ne babi ani nikdo jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
31.5.22 06:12
@novaa píše:
@mackA159
Jediná ne, ale ta ostatní nejsou v dosahu. A také je tam váhový rozestup, takže by chudák potřebovala 3druhy autosedaček na 4 vnoučata. Jsou to moje děti a pokud bych potřebovala, aby je občas svezli, považuji za správné tu sedačku koupit. Ne babi ani nikdo jiný.

S tím rozestupem máš pravdu, my máme všichni děti v rozmezí 2-5 tudíž stačí dvě autosedačky.. To potom chápu že babi nebude kupovat patero různých autosedaček.

• Citovat
  • Upravit
85411
31.5.22 06:25

Dve deti, dve autosedacky. Jedno auto, tim vyzvedava manzel. Ja pesky nebo mhd dle nalady a casu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
31.5.22 07:36

Máme jednu, protože máme jedno auto a babička dítě nevozi :lol: Kazdy qt máme tolik sedaček, kolik potřebuje ne :)))

Jestli potřebujete mít 6 sedaček, protože to jinak nevymyslíte mějte jich 6. Vždyť na tím není nic divného. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
31.5.22 12:10
@Tamtama píše:
To je zase názor :zed: ať žije bezpečnost v autě :roll:

Vsechny 3 ty sedacky jsou naprosto bezpecne. Muj bratr mel tehdy nejlepsi sedacku co byla a doted je skvela a nevidim v ni problém. A ty zbyle dve jsou v podstate nove. Tvuj komentar je bezpredmetnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
31.5.22 12:55

@Snehulkabledulka
Všechny jsou skvěle, dokud se něco nestane :D
Taky kupuju hodně věci obyc nebo z druhé ruky. Ale bezpecnost v autě je pro mě hodně zásadní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí