Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@reinkarnace No a samozřejmě s druhym to tak nepůjde, to je mi jasný, ale já netvrdim, že to tak má každej a vždy dělat, stojím si za tim, že jde jen o to, jak se kdo u čeho cejtí. Když jsem s tim neměla větší problémy, nebo šly řešit i tak, proč mu to nedat?
Zároveň když tu bude zoufalej stav s prvorozenym, tak druhorozený prostě nemůže být 8 h kojeno…
@Emno no..chudák manžel
aspoň malý měl v tomto případě rozum…
a tituluj se sama jak chceš, já jsem nenapsala nic. To, že si něco domýšlíš je tvoje věc ![]()
@reinkarnace Nepíšu a nemyslím to tak, že automaticky musí mít to, nebo to. Ani dudlík pro mě nemá význam… syn ho dostal, líbil se mu, tak si dudal… Pustil se prsa, dudal si dudlík… pro mě to neni buď, nebo… Pro mě je to to, že mu je dobře a nemá to evidentní negativní dopady…
@reinkarnace To je zajímavá diskuze. A proč myslíš, že chudák manžel?
Pamatuju si, jak mi i dokonce on sám řikal, že to je otázka dnů, že se to zase změní, že to prostě z nějakýho důvodu to dítě potřebuje.
@Emno hele je tu hromada holek, co kojili hodinu v kuse…je to věc každého. Ale třeba ti jednou dojde, že nosit dítě přisáté 8 hodin už NENÍ KOJENÍ
měj se hezky, hodně zdaru s druhým
@reinkarnace Můžeš mi ještě napsat, co je cílem tvýho psaní? Přesvědčit mě, že jsem dělala věc nesprávnou? Protože pokud je to obeznámit mě s tim, že už to nebylo kojení, tak to jsem sama psala hned v prvnim příspěvku - že samozřejmě nepil, jen si dudal. Taky proč máš potřebu, aby mi jednou došlo, že to neni kojení.
A taky jak s tim souvisí hromada holek kojících hodinu v kuse.
@monicák píše:
Ahoj holky, mám týd enní miminko, jak dlouho se má kojit? je to 20 minut, jak říkali v porodnici nebo více? díky
Prosím tě, hlavně nesleduj hodinky! Takhle malé miminko pije pomalu a může to být i víc jak půl hodiny. Kojení není jen o jídle, miminko se tím i uklidňuje. To jen matky, co to neví a nechtějí vědět, děťátko po 10 minutách odpoji, protože přece ONY, ne dítě, určují, kdy je najezene.
Reinkarnace, tvou trapnou provokací si chceš asi něco dokázat, ale já ti ten prostor nedám.
![]()
@brko Jo jo, kojit má spoustu významů, třeba UKOJIT potřebu, ne se najíst, že : )
@brko nic si dokazovat nechci, napadlas mě jako první tak jsem tě dala jako příklad (že je tu i hodně holek, co si budou stát za dlouhým žužláním)…ale myslím, že i ty máš ta kolečka jakž takž pohromadě a 8 hodin bys označila jako extrém ![]()
@Emno prosím tě, vůbec si ji nevšimdj, mně schválně označila, abych se s ni asi přišla hádat. Pro někoho je kojení prostě víc jak dat dítěti najíst a ona má prostě potřebu to zesměšnovat. Tak ji tu potřebu nebudeme brát, mohla by se rozdráždit.
@reinkarnace Hele já bych tomu taky sama řekla extrém, i jsem tomu tak už tehdy řikala : ) Ale furt mi i ten extrém šel ![]()
@monicák píše:
Ahoj holky, mám týdenní miminko, jak dlouho se má kojit? je to 20 minut, jak říkali v porodnici nebo více? díky
Vidim ze v porodnicich podavaji mylné info. Je to marny. V prvnich tydnech kojis v podstate porad. Proste jen kojis. Zadnych dvacet minut.
Příspěvek upraven 02.10.15 v 13:18
@brko označila jsem tě protože bys mohla mít k tomuto tématu co říct…myslím, že mnohem víc neslušné je někoho zmínit a neoznačit ![]()