Kolik minut kojit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
831
2.10.15 13:19

@lm38 Dřív to bylo přesně takhle, šestinedělí matka za plachtou, sotva kdo za ní mohl přijít.. a jen ležela a poskytovala se : ) A pak to začlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
2.10.15 13:19

Nikdy jsem se stopkama v ruce nekojila, ale oba kluci mají nacamláno tak mezi pěti až deseti minutama. Až mají dost, odpadnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
2.10.15 13:23

@Emno jak to myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
2.10.15 13:25

@lm38 Jako ty, jen zpátky do minulosti, že to bylo shodný. První tejdny jen kojíš a kojíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
2.10.15 13:45
@reinkarnace píše:
@brko označila jsem tě protože bys mohla mít k tomuto tématu co říct…myslím, že mnohem víc neslušné je někoho zmínit a neoznačit :nevim:

Díky za vysvětlení. V pohodě. Jen jsi to označení provedla trochu nešikovně. Ale beru. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1606
2.10.15 13:47

@reinkarnace Ty stopky byly mysleny jako nadsazka, to jsi nepochopila? V nekterych situacich je fajn ridit se i materskym instinktem, nez mozkem ci logikou. Kazda mama casem pozna, co jeji miminko potrebuje a je jen na ni, zda mu v te potrebe vyhovi, nebo ne. Nekdy to zkus, je to mnohem uzitecnejsi, nez zesmesnovat lidi s odlisnym nazorem na vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
2.10.15 13:47

@brko :kytka: hele já s tebou vesměs ráda diskutuju..máme jiné názory, ale s tebou to jde celkem slušně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
2.10.15 13:49
@lm38 píše:
Kojit dokud se nepusti prsu.

Ty jsi moje holka. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
brko
2.10.15 13:52
@reinkarnace píše:
@brko :kytka: hele já s tebou vesměs ráda diskutuju..máme jiné názory, ale s tebou to jde celkem slušně :lol:

Uff, díky, ale občas se držím. :lol:.ale věřím, ze říct odlišný názor jde i slušně. sama ale vím, ze i já se mám ohledně komunikace ještě co učit.

• Citovat
  • Upravit
4471
2.10.15 14:01

@brko to my všichni tady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
2.10.15 14:53
@reinkarnace píše:
a proto se usínající dítě má u kojení budit jemným štípáním do ucha, lechtáním na noze…taky jsem ze začátku musela budit ;)

já nedělala nic jinýho skoro dva měsíce, než budila a budla ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
2.10.15 18:08

@monicák ahoj, z kojení jsem byla hodně špatná… v porodnici jsem kojila i dvě hodiny a malá byla furt hladová… měla jsem dlouhý porod a byla jsem hrozně unavená a přestala jsem skoro jíst, a tak jsem si zadělala na problém a na mléko čekala snad týden… a první 3-4 týdny jsem ještě dokrmovala UM protože řvala hlady… nicméně jsem při kojení střídala obě prsa a nějak se to srovnalo… teď nám jsou 3 měsíce a kojíme 5-15 minut… řekla bych, že máme růstový spurt tak občas vypije obě prsa, ale jinak pije z jednoho… Jinak dětská doktorka říkala nekojit déle jak 30 minut a kojit klidně každou půl hodinu až hodinu :) a po 5 minutách střídat prsa…to jsem úplně nedělala, protože jsme ze začátku měly kloboučky a to je děsná pakárna to pořád předávat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31008
2.10.15 18:21
@reinkarnace píše:
tohle zní děsivě..to si fakt prokojila skoro 8 hodin denně? :zed: já nevim ale tohle mi fakt normální nepřijde (bez urážky)

No, to bylo to nejmensi, pokud nebyla u prsu, tak byla v luku, rudofialova a vriskala :mrgreen:. No, a pak tak 6 hodin ze 24 nas obstastnila spankem. Jak ja to kojeni milovala, bylo takove ticho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
2.10.15 21:15
@lm38 píše:
Kojit dokud se nepusti prsu.

Tohle ale neplatí z všech dětí ;)

• Citovat
  • Upravit
292
3.10.15 08:58

Myslím, že je ještě hodně malá a chce být prostě u maminky, takže to nemusí být jenom hlad. Když byla naše takhle malá měla jsem ji u prsa pořád. Za dva měsíce bude vše jinak :) Radila bych prso ji dopřát ona si to upraví posle sebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová