Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Pokud klesa na vaze, tak bych se urcite radou dr. neridila a davala vic, ale brat to podle tabulek na UM taky nejde, udelej treba 100ml a podle toho, jak bude spokojena a jak dlouho vydrzi, bych to pripadne upravila.. kvuli stravitelnosti by nemela mit UM drive nez po 2,5h, takze krmit tak, aby z toho neblinkala, ale zaroven vydrzela ty 2,5h bez jidla ![]()
@Seizdra ty jsi nam zase zkrasnela ![]()
@jane-e no vydrží max dvě až dvě a půl hoďky, když usne na tvrdo tak maximálně tři hoďky.. ![]()
@jane-e píše:
Pokud klesa na vaze, tak bych se urcite radou dr. neridila a davala vic, ale brat to podle tabulek na UM taky nejde, udelej treba 100ml a podle toho, jak bude spokojena a jak dlouho vydrzi, bych to pripadne upravila.. kvuli stravitelnosti by nemela mit UM drive nez po 2,5h, takze krmit tak, aby z toho neblinkala, ale zaroven vydrzela ty 2,5h bez jidla@Seizdra ty jsi nam zase zkrasnela
Všimla sis? Kompliment vždycky potěší, díky
![]()
@Seizdra píše:
Všimla sis? Kompliment vždycky potěší, díky![]()
Zhubla jsi - je to vidět na první pohled, ať to nepřeženeš, taková krása se musí uchovávat, ne ji ničit ![]()
@Poison Ivy píše:
Zhubla jsi - je to vidět na první pohled, ať to nepřeženeš, taková krása se musí uchovávat, ne ji ničit
No teď jsem si dala makačku na zahradě, jsem pilotovala kůly k plotu (viz foto)… Tak jsem rychle sjela do Meka doplnit kalorie, víš jak, je potřeba dělat svět krásnějším ![]()
@bara 1 tak zkus dat 110ml a uvidis, co to udela, ale ty 2,5h je prinejmensim vhodne dodrzet ![]()
@Seizdra píše:
No teď jsem si dala makačku na zahradě, jsem pilotovala kůly k plotu (viz foto)… Tak jsem rychle sjela do Meka doplnit kalorie, víš jak, je potřeba dělat svět krásnějším
Nemám to jinak, jen se stydím dát foto i s postavou, abych se nestala předmětem závisti a pomluv
![]()
@Seizdra no copak si jde nevsimnout?
holka k zulibani a to brisko, no jsem z tebe uplne hotova, zrajes jak vino ![]()
@Poison Ivy píše:
Nemám to jinak, jen se stydím dát foto i s postavou, abych se nestala předmětem závisti a pomluv![]()
ale u tebe uz prece vsechny vime, ze jsi krasna, mlada a chytra ![]()
@jane-e píše:
ale u tebe uz prece vsechny vime, ze jsi krasna, mlada a chytra
To je pravda, ale ukázat to v plné kráse, to už by bylo moc ![]()