Dávkování Nutrilon Comfort

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
38135
18.7.13 21:57

Pokud klesa na vaze, tak bych se urcite radou dr. neridila a davala vic, ale brat to podle tabulek na UM taky nejde, udelej treba 100ml a podle toho, jak bude spokojena a jak dlouho vydrzi, bych to pripadne upravila.. kvuli stravitelnosti by nemela mit UM drive nez po 2,5h, takze krmit tak, aby z toho neblinkala, ale zaroven vydrzela ty 2,5h bez jidla ;)

@Seizdra ty jsi nam zase zkrasnela :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
18.7.13 21:59

@jane-e no vydrží max dvě až dvě a půl hoďky, když usne na tvrdo tak maximálně tři hoďky.. :)

• Citovat
  • Upravit
21848
@jane-e píše:
Pokud klesa na vaze, tak bych se urcite radou dr. neridila a davala vic, ale brat to podle tabulek na UM taky nejde, udelej treba 100ml a podle toho, jak bude spokojena a jak dlouho vydrzi, bych to pripadne upravila.. kvuli stravitelnosti by nemela mit UM drive nez po 2,5h, takze krmit tak, aby z toho neblinkala, ale zaroven vydrzela ty 2,5h bez jidla ;)@Seizdra ty jsi nam zase zkrasnela :kytka:

Všimla sis? Kompliment vždycky potěší, díky :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
@Seizdra píše:
Všimla sis? Kompliment vždycky potěší, díky :) :hug:

Zhubla jsi - je to vidět na první pohled, ať to nepřeženeš, taková krása se musí uchovávat, ne ji ničit :lol:

• Citovat
  • Upravit
21848
18.7.13 22:01
@Poison Ivy píše:
Zhubla jsi - je to vidět na první pohled, ať to nepřeženeš, taková krása se musí uchovávat, ne ji ničit :lol:

No teď jsem si dala makačku na zahradě, jsem pilotovala kůly k plotu (viz foto)… Tak jsem rychle sjela do Meka doplnit kalorie, víš jak, je potřeba dělat svět krásnějším :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
18.7.13 22:02

@bara 1 tak zkus dat 110ml a uvidis, co to udela, ale ty 2,5h je prinejmensim vhodne dodrzet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
18.7.13 22:03
@Seizdra píše:
No teď jsem si dala makačku na zahradě, jsem pilotovala kůly k plotu (viz foto)… Tak jsem rychle sjela do Meka doplnit kalorie, víš jak, je potřeba dělat svět krásnějším :hug:

Nemám to jinak, jen se stydím dát foto i s postavou, abych se nestala předmětem závisti a pomluv :cert: :hug:

• Citovat
  • Upravit
38135
18.7.13 22:04

@Seizdra no copak si jde nevsimnout? 8o holka k zulibani a to brisko, no jsem z tebe uplne hotova, zrajes jak vino :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
18.7.13 22:05

@jane-e dobre, zkusim:)

• Citovat
  • Upravit
38135
18.7.13 22:11
@Poison Ivy píše:
Nemám to jinak, jen se stydím dát foto i s postavou, abych se nestala předmětem závisti a pomluv :cert: :hug:

ale u tebe uz prece vsechny vime, ze jsi krasna, mlada a chytra :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
18.7.13 22:12

@bara 1 ;) neboj, to vychytate :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
18.7.13 22:20