Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Pokud nemá smlouvu, má většinou uvedený ceník někde na webu nebo přímo v ordinaci. Takhle se to špatně odhaduje, každý zubař to má fakt dost odlišně i podle toho jaké vybavení používá apod. U našeho třeba vstupní vyšetření je cca za 500, ale kolik si pak naúčtuje za ten zákrok těžko říct. Vyndání zubu může být cca 1000 - 1500, dentální hygiena 1500 - 2000, tak bych čekala nějakou podobnou částku.
@Anonymní píše:
Ahoj nevíte kolik by mohlo stát vyšetření u zubaře když zubař nemá smlouvu ani s jednou pojišťovnou? Jde mi o syna je mu 17 měsíců a má srostlé 2 zoubky k sobě a kazí se mu v okolí žádný jiný zubař který by nás vzal neni
vstupní vyšetření u dětí tipuju cca na 700 -1200,– Kč
A kam chodil doteď na prevenci? Cinkni na pojišťovnu, tam vám daji kontakt na zubaře. U mého zubaře je to 700 za vyšetření + cena za případný výkon. Počítala bych minimálně 2000+
Nevím jak u dítěte, ale preventivka bez pojišťovny 750 Kč u nás, ale ceník by měl mít v ordinaci.
@Anonymní píše:
@Nimie má tu jen tento ceník
Jsi si jistá, že nemá smlouvu s pojišťovnou? ![]()
@Tunrida nemá má to napsane na stránkách a i sestra mi do telefonu řekla že pak zubař nemá smlouvu s žádnou pojišťovnou proto je mi divný že by měl vstupní vyšetření zdarma
@Anonymní píše:
@Nimie má tu jen tento ceník
tenhle má stoprocentně smlouvu s pojišťovnou, možná ne s tou tvojí ale tohle nejsou ceny pro samoplátce
@Anonymní píše:
@Tunrida nemá má to napsane na stránkách a i sestra mi do telefonu řekla že pak zubař nemá smlouvu s žádnou pojišťovnou proto je mi divný že by měl vstupní vyšetření zdarma
Tak to asi dělá na charitu
Jako tyhle ceny jsou nízký u já zubaře s pojišťovnou,natož bez. To je nějaký divný.
Tak tma proste zavolej a zeptej se kolik bude stát prohlídka dítěte.
@Tichošlápek když jsem volala se sestrou tak jsme se zapomněla zeptat a teď už tam nejsou měl jen do 11 a od zítřka má dovolenou až do toho dne co jsme objednaný ![]()
Ahoj nevíte kolik by mohlo stát vyšetření u zubaře když zubař nemá smlouvu ani s jednou pojišťovnou? Jde mi o syna je mu 17 měsíců a má srostlé 2 zoubky k sobě a kazí se mu v okolí žádný jiný zubař který by nás vzal neni