Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jen mě tak dneska napadlo, jestli už někdo spočítat pecky v melounu a kolik jich tam bylo. Případně jestli se počet pecek nějak zásadně liší.
Tak určitě se liší. Některý nemá žádné, některý malinko. Pecky nepočítám, nevadí mi.
Spíš by mě zajímalo, kolik spolykaných pecek projde trávicím traktem? Kdo to spočítá? ![]()
@Cenarius píše:
Spíš by mě zajímalo, kolik spolykaných pecek projde trávicím traktem? Kdo to spočítá?
Radiolog nebo chirurg ![]()
@Markéta80 píše:
Meloun má pecek hodně a proto kupuji bezpeckatý
Teď pořád vybírám dětem pecky z melounu tak to někdy spočítáme. Aspoň mám pro ně zábavu.
@Janli píše: Že by admin objevil novou Základní otázku?
Myslím si že kolik pecek má melou je velmi zásadní otázka… kor když kvůli ní založil diskuzi samotný admin emimina!
@ludmilaadamkova píše:
Myslím si že kolik pecek má melou je velmi zásadní otázka… kor když kvůli ní založil diskuzi samotný admin emimina!
Třeba už od začátku prázdnin kupuje a pitvá melouny a počítá pecky a pořád se nemůže dopočítat, tak žádá o radu nás odborníky.
Základní věc u peckatého melounu je ta, že JE STÁLE VLHKÝ A PLNÝ SEMENE ![]()
@ludmilaadamkova píše:
proktolog ne?![]()
No ten ileus nebo nejakou jinou brisnni komplikaci neresi. Jedine by ti mel jako konicka ![]()
Ale kamaradka radiolozka pecky vydloubava poctive ![]()
Jejda. Jedno moje dítě je schopné je počítat, protože je preparuje pryč. My ostatní to sníme. To se bude blbě počítat.