Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Moc všem dekuju. Největší peníze padnou na jidlo protoze italská kuchyně a zmrzlina
Láska na cely život
Přece jen je to na 5 dnů, takze tam zas nechci nechat majlant jako na dvoutýdenní dovče, ale užit si to zas chci
Přece jen je při studiu těžší ušetřit si spoustu peněz na cestování, ale kdyz člověk není moc narocny, tak muže jednou za rok nekam vyrazit ![]()
@neila Taky doufam, ze to bude skvely
strasne se tesim, nikdy jsem nikam moc nejezdila jako malá a hrozne si každé cestování užívám, hlavne lety letadlem, miluju to
Máma se hroutí kdyz me na letišti opouští a ja se třepu, ze se nemůžu dočkat
dekuju za fotky, je to nase vysněné město, tak snad se nam tam taky bude líbit ![]()
My měli na 2 dny asi 2000,– (nepočítám ubytování a letenky). Závidím, hned bych se vrátila! Jinak pokud jste studenti, využijte studentské slevy, hlavně na vstupy do památek, vyplatí se to;) Pokud jedete v sezóně, kupte si vstupenky od Kolosea online, jinak budete stát frontu. A na MHD si kupte časové předplatné… co se týče jídla, tak nejlepší je v těch pizza stáncích, prodávají tam takové čtverečky pizzy, stačí 2 a máte plný břicho, jeden stojí asi 2,5 euro…:-)
@PupuP Děkujeme, využila jsem teď pádu kurzu a vyměnila si na 6 dnů 9 tisíc a něco ještě asi přidám, je ještě čas
snad to bude v pohodě. Vyřídím si ve škole ISIC na slevy, jestli se to teda vyplatí? ![]()
@Mista1: a ty isic nemáš? Někde na vstupy stačila jen občanka- občané EU do 25 let měli slevu…
@PupuP nemáme, vystaví ho na žádost
ve škole nám stačí jen univerzitní průkaz, jinak nechodím moc nikam, kde bych ho využila, na střední jsem měla aspoň slevu na MHD v Praze, tady v Pardubicích už se mi to nevyplatí, vše mám kousek pěšky ![]()
@Hanka1 Jasně ze mame, ke co jsme koukali na kurzy, tak levněji nas vyjde výměna hotovosti. Samozřejmě se to muže změnit takze budeme reagovat na aktuální kurz. A neboj ze bychom se upekli, my jsme stavení do teplot 35 stupňů a vic