Kolik peněz do Říma?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mista1
29.1.18 10:01

@Hanka1 Jasně ze mame, ke co jsme koukali na kurzy, tak levněji nas vyjde výměna hotovosti. Samozřejmě se to muže změnit takze budeme reagovat na aktuální kurz. A neboj ze bychom se upekli, my jsme stavení do teplot 35 stupňů a vic :)

• Citovat
  • Upravit
Mista1
29.1.18 10:06

Moc všem dekuju. Největší peníze padnou na jidlo protoze italská kuchyně a zmrzlina :mrgreen: Láska na cely život :mrgreen: Přece jen je to na 5 dnů, takze tam zas nechci nechat majlant jako na dvoutýdenní dovče, ale užit si to zas chci :) Přece jen je při studiu těžší ušetřit si spoustu peněz na cestování, ale kdyz člověk není moc narocny, tak muže jednou za rok nekam vyrazit :)

• Citovat
  • Upravit
16186
1.2.18 22:38

@Mista1 moc si to užijte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mista1
3.2.18 12:10

@neila Taky doufam, ze to bude skvely :) strasne se tesim, nikdy jsem nikam moc nejezdila jako malá a hrozne si každé cestování užívám, hlavne lety letadlem, miluju to :mrgreen: Máma se hroutí kdyz me na letišti opouští a ja se třepu, ze se nemůžu dočkat :D dekuju za fotky, je to nase vysněné město, tak snad se nam tam taky bude líbit :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1086
3.2.18 14:45

My měli na 2 dny asi 2000,– (nepočítám ubytování a letenky). Závidím, hned bych se vrátila! Jinak pokud jste studenti, využijte studentské slevy, hlavně na vstupy do památek, vyplatí se to;) Pokud jedete v sezóně, kupte si vstupenky od Kolosea online, jinak budete stát frontu. A na MHD si kupte časové předplatné… co se týče jídla, tak nejlepší je v těch pizza stáncích, prodávají tam takové čtverečky pizzy, stačí 2 a máte plný břicho, jeden stojí asi 2,5 euro…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mista1
14.2.18 22:36

@PupuP Děkujeme, využila jsem teď pádu kurzu a vyměnila si na 6 dnů 9 tisíc a něco ještě asi přidám, je ještě čas :) snad to bude v pohodě. Vyřídím si ve škole ISIC na slevy, jestli se to teda vyplatí? :)

• Citovat
  • Upravit
1086
16.2.18 12:41

@Mista1: a ty isic nemáš? Někde na vstupy stačila jen občanka- občané EU do 25 let měli slevu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mista1
22.2.18 21:26

@PupuP nemáme, vystaví ho na žádost :) ve škole nám stačí jen univerzitní průkaz, jinak nechodím moc nikam, kde bych ho využila, na střední jsem měla aspoň slevu na MHD v Praze, tady v Pardubicích už se mi to nevyplatí, vše mám kousek pěšky :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix