Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Asi tak stejne, kdyz nepocitam obedy v praci.
No to chapu, kdyz je obed v prumeru za kilo
@Anonymní píše:
Cca 1500 jen za mě. Nežeru… musím živit dítě. Takže maso na to koukám jen do mističky, kde ho má dítě, totéž se zeleninou.
Po zaplacení nájmu, všech důležitých věcí pro dítě mi víc nezbyde. Když musíme víckrát do lékárny vím že konec měsíce si zas povídám s rohlíkama.
Tak to je tragicky ![]()
@Anonymní píše:
Cca 1500 jen za mě. Nežeru… musím živit dítě. Takže maso na to koukám jen do mističky, kde ho má dítě, totéž se zeleninou.
Po zaplacení nájmu, všech důležitých věcí pro dítě mi víc nezbyde. Když musíme víckrát do lékárny vím že konec měsíce si zas povídám s rohlíkama.
To je smutný, ale jsi statečná a super mama, že to zvládáš a myslíš na své dítě.
@Katushka 7 píše:
Jak to děláš? Máš můj velký obdiv. V tom je pouze jídlo nebo vše?
jídlo. Hodně těstoviny, knedlíky. Máme velikou zahradu, chováme ovce, kozy, králíky, slepice.
Dřív jsem měla na jídlo 130 korun pro 4 lidi, bylo to málo a pořád jsem musela počítat. Teď mám cca 150 - 180 Kč pro 3 a je to tak akorát.
@Anonymní píše:
Nejsi z Prahy? Nam casto zbyva, co nesnime a nemam komu to davat.
@Anonymní píše:
Tak to je sileny. A nesla by nejaka brigada? Napr. uklidy domacnosti nebo se svym ditetem hlidat dalsi ditko? Me treba jedna maminka vyzvedavala pul roku dcerku ze skolky, nedavala jsem to o hodinu. Za tu hodinu jsem ji davala 130 Kc. Kdyz si to spocitas, tak za mesic je to prijemny privydelek.
@Anonymní píše:
No to je primo bajecne. Kam ti neschopni politikove ty nase dane ulevaji, ze matka s ditetem ma v tomto state byt o rohlikach??
![]()
Tak 10 tisíc určitě, ale chodíme často na večeři, oběd do restaurace… jsme 2 dospělí a dítě
@Hamamča píše:
1 dítě, 1 dospělý, 4500 na všechno, nejen na jídlo…Ted kvůli hlouposti úřednic mínus dva tisíce na všechno…Vážně uvažuju, že půjdu žebrat, není to bohužel vtip…
Budete mít 2500kč na vše na měsíc?
To je šílený. Jak to?
@Anonymní píše:
3 tis.pro 3 osoby.
A jake máš doma bezne zasoby? To je podle me taky dulezity aspekt, na který se zapomíná. Ja takové, ze bych mohla v klidu jeste tyden bez nakupování vařit pro 6 lidí, maso v mrazáku, mrazenou zeleninu, kompoty, marmelady, calamady, těstoviny, rýži, brambory, oleje, sirupy, mouky, nakupujeme hromadně, kdyz jsou akce.Neni to kazdy měsíc. Zavaruji ve velkem jednou za dva roky.Kdyz cerpam ze zasob, rozpočet klidne zkrouhnu i o dva, tri tisíce. Je dulezite uvést, jestli jsou spize k prasknutí nebo se kupuje kazdy mesic zvlášť každá blbost.
@MalinaQ píše:
Budete mít 2500kč na vše na měsíc?To je šílený. Jak to?
protože dodala špatně doklad na příspěvek na bydlení, je to její chyba ![]()
@Doe_Jane píše:
protože dodala špatně doklad na příspěvek na bydlení, je to její chyba
Aha. Ale i přes to je to masakr. Nepůjde to nějak napravit? @Hamamca