Kolik sní příkrmů?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
kolik sní příkrmů
Ahoj holky.
Kolik toho sní vaše mimčo 10 den po zavedení příkrmu. Vždycky jsme bez problémů snědli půl skleničky. A dneska jsem chtěla dát celou. Snědli jsme tak 90g a dost. Mlíko už ani nechtěla. Není to málo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
U nás je to jak kdy.Někdy sní celou skleničku a někdy jen 3 lžičky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
u nas o je jak kdy ale vetsinou cela sklenicka a 50tkou sunaru nebo caje to zapit nam nedela problem … ale mame i dny kdy sni 3 4 lzicky a uz nechce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak kdy jak co a podle nálady ![]()
Na oběd většinou malou skleničku zeleniny, někdy ale na ní vidím že by jedla klidně dál, někdy sní pár lžiček a stejně vydrží 3h do dalšího jídla ![]()
Na svačinku klidně zdlabne celou velkou skleničku ovoce ![]()
- Citovat
- Upravit
Poslední dobou sníme 60g a dost. Ale mlíko by pila o sto šest.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminky,
chtěla bych se zeptat ohledně zeleninových příkrmů, začali jsme před třemi týdny, v 6ti měsících. Sní vždycky max půl té malé skleničky a to musím ke konci dělat opičky, aby to dojedla. Ani pak nechce už dokojit, s bídou do ní naleju pár kapek čaje, aby to zapila, pije jen z úplně normálního hrnku. Přijde mi to hrozně málo, ale je spokojená, vydrží normálně tři hodiny a přibírá dobře. Večer mi kašičky sní taky jen 90ml, ale to si pak dá ještě mlíčko ode mě.
Nemáte některá taky takového „nejedlíka“? Případně kdy začlo vaše miminko jíst více? Za týden chci začít dopolední ovocnou svačinku a mám strach, že pak bude jíst na oběd ještě méně… Děkuji za odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne kluk dva tydny po zavedeni zelenin. prikrmu vubec nechce spolupracovat, s bidou do nej dostanu par gramu. Uplne to bojkotuje, ach jo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit