Kolik utratíte, když objednáváte oblečení z Nextu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14856
26.8.13 15:16

@Sidsel jo, tak v petit bateau to teda naskakuje jinak…ale zase jsou ty jejich veci celkem nesmrtelny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
26.8.13 15:16

@snažilka29 vetsinou kolem 2000-3000,– na jednu objednavku, objednavam tak 1-2× za 3mesice a casto tam prihodim neco kamaradce, kdyz chce pro malou. Jak spravne napsala @parketka je to mor! Mimochodem uz jsi objednavala Market z nove kolekce? Ja se chystam. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
26.8.13 15:22
@suik píše:
@Sidsel jo, tak v petit bateau to teda naskakuje jinak…ale zase jsou ty jejich veci celkem nesmrtelny.

To je pravda. Je to drahý, ale fakt kvalitní a skvěle to sedí, takže bodíčka už beru jen tam, neb z laredoute se mi hned rozpáraly a česká body malé zase nesedí, je to vyžle. Plus teda jejich kalhoty jsou taky super, perfektně sedí. Na druhou stranu zase, abych se bavila tím, že jí pořídám drahé šatky z petit bateau, to zase ne… jen to, co musí vydržet x praní a dobře sedět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
parketka
26.8.13 15:45

@Stormay mám pořád předvybráno, ale ještě jsem neobjednala. U nás teď začíná období narozenin jedna půlka rodiny teď a druhá po vánocích :zed: a my jsme teda hodně velká rodina, ale snad aspoň jedno tričko dám ;) možná ještě punčocháče a na zimu kombinézu a čepici, ponožky, body s dlouhym taky nějaká mikinka by se hodila taky šálu bude potřebovat, teplý kalhoty :think: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
26.8.13 16:08
@kozisek píše: :mrgreen: :mrgreen: také mi ten next nepřijde tak drahý, ale asi to není nová kolekce :think:Kdybych se někdy zbláznila a šla objednávat, tak bych byla asi ochotná dát tak litr až litr a půl :think: ale mě to přijde zbytečné, když z toho děti tak rychle vyrostou ;)

ale tak se pochlub jaké kousky má tvůj synek, třeba ta kožená bundička :palec: no můj taky není žádná socka, ale tu bundičku nemá :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
59410
26.8.13 16:16

No asi dost ale neobjednávam vše najednou :oops: :oops: ted tam mam jen vyhlídlé tričko ale když jsem otevřela doma skřín tak má malá těch triček moc, naštěstí v letošn kolekci mě nic extra nezaujalo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
27.8.13 13:05

Já objednávám Next věci přímo z anglie. Na mimibazaru je spouta nabídek. Já jsem si vybrala tutu paní a jsem max spokojená. Objednávám i značku George a ta je taky fajn. Za pár korun spousta parády :-D Někdy utratím 1000kč a někdy 5…

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat