Kolik vydělá váš manžel
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Miarei píše:
no mě ji tedy nestrouhá, to musím samajediný co strouhá jsou moje nervy
Jak, nestrouhá? Vemi rodinu pevně do rukou a manžel vždycky po práci nakluše ke struhadlu a bude vyrábět vitamíny pro celou rodinu, ať jste zdraví jako řípy ![]()
P. s.: U nás fakt mrkev a jiné záležitosti strouhá manžel - ze strouhání mě bolí ruce a z robotu to není ono ![]()
- Citovat
- Upravit
@Miarei píše:
a chlapovi ji nedali na úvěr a důvod? MÁTE MOC VELKÉ PŘÍJMY
tak jsem ji v zvala já na rodičák
To jako fakt? Žiješ v ČR?
Ty kráso, to bych se do nich teda ale pustila po vzoru Lenixx - by viděli to čoromoro..
Já jsem před těhotenstvím vydělávala celkem velké peníze, a přesto jsem si tyhle spotřebiče taky brala na splátky - právě proto, že pro bylo příjemnější dva roky platit pár stovek měsíčně navíc, než jednorázově vyhodit část výplaty a pak nemít na náhlé potřeby..
Teď mám dvě děti, v peněžence pusto a prázdno a náhlé výdaje řešíme těžce alternativně
![]()
- Citovat
- Upravit
@Mirii píše:
jsem si rikala ze je tu posledni dobou mrtvoza co ma Ohen banan?
ze ona je ta prevlecena Dada
nevím ![]()
- Citovat
- Upravit
@Tykvička
jediný místo, kam ten můj po práci nakluše je gauč
Snaha o převzetí domácnosti už mne opustila, bo nemám nervy na hádky, nervy už mám totál nastrouhaný ![]()
Jo a ještě k výdajům. Já za svobodna vydělávala hodně dobrý peníze na situaci v ústeckém kraji a na to, že jsem jen „blbý maturant“. Ale týden před výplatou už jsem spíš seděla doma, protože korunky jaksi nebyly
Vedla jsem hooodně bohemský život a i takto se dá rozhazovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit