Kolik vydělá váš manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35438
27.4.13 16:14

@Miarei To jsem netušila, že je komerčka takový lidumil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tykvička
27.4.13 16:57
@Miarei píše:
no mě ji tedy nestrouhá, to musím sama :mrgreen: jediný co strouhá jsou moje nervy :lol:

Jak, nestrouhá? Vemi rodinu pevně do rukou a manžel vždycky po práci nakluše ke struhadlu a bude vyrábět vitamíny pro celou rodinu, ať jste zdraví jako řípy :pankac:

P. s.: U nás fakt mrkev a jiné záležitosti strouhá manžel - ze strouhání mě bolí ruce a z robotu to není ono :andel:

• Citovat
  • Upravit
Tykvička
27.4.13 17:02
@Miarei píše:
a chlapovi ji nedali na úvěr a důvod? MÁTE MOC VELKÉ PŘÍJMY :lol:
tak jsem ji v zvala já na rodičák :mrgreen:

To jako fakt? Žiješ v ČR? 8o Ty kráso, to bych se do nich teda ale pustila po vzoru Lenixx - by viděli to čoromoro..
Já jsem před těhotenstvím vydělávala celkem velké peníze, a přesto jsem si tyhle spotřebiče taky brala na splátky - právě proto, že pro bylo příjemnější dva roky platit pár stovek měsíčně navíc, než jednorázově vyhodit část výplaty a pak nemít na náhlé potřeby..
Teď mám dvě děti, v peněžence pusto a prázdno a náhlé výdaje řešíme těžce alternativně :mrgreen: :oops:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
27.4.13 18:02
@Mirii píše:
jsem si rikala ze je tu posledni dobou mrtvo :mrgreen: za co ma Ohen banan? :think: ze ona je ta prevlecena Dada :P

nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
27.4.13 18:03

@Tykvička samozřejmě že u nás strouhá bledá tvář :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3412
28.4.13 07:54

@Tykvička
jediný místo, kam ten můj po práci nakluše je gauč :roll: Snaha o převzetí domácnosti už mne opustila, bo nemám nervy na hádky, nervy už mám totál nastrouhaný :mrgreen:

Jo a ještě k výdajům. Já za svobodna vydělávala hodně dobrý peníze na situaci v ústeckém kraji a na to, že jsem jen „blbý maturant“. Ale týden před výplatou už jsem spíš seděla doma, protože korunky jaksi nebyly :mrgreen: Vedla jsem hooodně bohemský život a i takto se dá rozhazovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Monika.Bartušková
28.4.13 13:27

Manžel 40 000 Kč čistého.

• Citovat
  • Upravit
Tykvička
29.4.13 11:25

@Miarei To znám :mrgreen: Peněz asi nikdy není dost :pankac:

• Citovat