kolik vypije 2m dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10652
11.3.10 12:02

kolik vypije 2m dítě

zdravím maminky,
je mi jasné, že už se to tu určo řešilo ale pořádnou odpověď jsem tu ve starých diskuzích nenašla.Mám syna 6 týdnů kojím a částečně dokrmuji (moc si toho de mě nevezme ikdyž si myslím že mám dost mlíka) mlíčkem BEBA HA1. vždy nakojím pak dokrmím vypije tak cca 70-90ml jak kdy.přes den pěkně spinká a musím ho budit na jídlo tak po3 hodinách a v noci se budí po 2 (někdy i míň) a má hrozný hlad :think: . Máte někdo stejně staré mimi?kolik vypije?vím že je to asi individuální a záleží na miminku, jen mě zajímá jak je o u jiných mimi.Taky jestli máte někdo stejnou značku UM jako my a má mimi zácpu nebo prdíky? díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11.3.10 14:04

ahoj, a jak poznáš že si od tebe nevezme dostatek mlíčka? příbívá na váze? mám 6ti týdenní mimčo, jen kojím 7× denně cca 15min vždy z jednoho prsa a vše je v pořádku a malá přibívá dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
11.3.10 14:23

Ivy: no maxik je nedonošený v nemocnici (co jsme vážili před a po kojení) vypil tak 20ml ode mě zbytek jsme dokrmovali tak se toho takle držíme i doma.zkoušela jsem jen kojit a po pul hodine brecel a mel hlad (porad se ohanel a hledal prso) tak proto si myslím že má ode mě málo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.10 14:41

tak to ju, u nedonošených je to jinak, ty se prý mají krmit častěji.. tak snad ti poradí někdo zkušenější. Myslim si ale ze ted ti určitě vypije víc jak v porodnici,néé?? Nikča ze mě v porodnici vycucla taky jen 20-30ml.. Ted můžu jen odhadovat,ale přibírá moc dobře tak je to snad oki.Přemýšlí že zkusím jednou odstříkat do lahvičky a zkusit kolik toho asi vypije na jedno kojení.. jsem sama zvědavá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
11.3.10 15:23

ivy: no maxik příbírá pěkně..až dvakrát tolik:)) podle pana dr. Je to dobře jen si říkám jestli ho moc nepřekrmuju nebo naopak jestli nemá hlad hmm hm :think: jo s tím odstříkáním je to dobrý nápad taky to zkusím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
11.3.10 15:25

Pavlo - podle chytrých příruček by měl denně vypít šestinu toho, co váží. Můj taky-Maxík ( :-) ) jí 5× denně + 1× krmíme v noci a vypije v jedné dávce cca 115-120 ml, vážil v šesti týdnech 4520 g. Nekojím, krmím z láhve odstříkaným mlékem a dokrmuji Nutrilonem (teď už spíš teda naopak, protože mi MM valem ubývá :-( ), na prdíky trpí jen velmi zřídka.
Přeju, ať to nedonošeňátko brzy dožene!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
11.3.10 15:36

Lindi:aha zdravíme MAxíka:) jo tak to by tak odpovídalo maxik taky vypije tak 90 + ode mě něco.vy krmíte jen jednou v noci?se máte to já každé dvě hodiny :( tzn. 00,2,4 a 6 uf Vím že nedonošeňátka jedí častěji ale nevím proč přes den tak hezky spinká hlady se neprobudí a v noci jo a takle často :think: jinak maxik váží v 6 týdnech 3500g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová