Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky
prodala jsem pani autosedacku, klasicke vajicko a chci se zeptat, kolik stoji u posty postovne?? aspon priblizne at vim, kolik si rict?
dekuju moc
zalezi na vaze, a na pripojisteni… ale tipuju tak do 200,–
My jsme posilali TV a ta vazila fakt hodne, ale zase mela jinou velikost, a to stalo 150,– , tak snad te to vic stat nebude… ![]()
jizvi, záleží asi jak to pošleš, já si nechávala posílat vajíčko na dobírku a poštovné bylo 100Kč
Zkus si to spočítat na stránkách ČP, cca rozměry, váhu, typ služby a ono ti to vyplivne
jsem to zadala, ale nevim jestli to brat jako nepravouhly balik , pokud zaskrtnu tuhle variantu vyjde to na 185 kc, kdyz ne, tak na 90
jizvíková píše:
jsem to zadala, ale nevim jestli to brat jako nepravouhly balik , pokud zaskrtnu tuhle variantu vyjde to na 185 kc, kdyz ne, tak na píše: Více
Za neskladné (nepravoúhlé) jsou obr příplatky, raději sehnat nebo i vyrobit krabici a poslat v ní.
Ahoj, před měsícem jsem posílala autosedačku i se základnou a platila jsem určitě do 200,– Kč. Už si to přesně nepamatuji, ale koukala jsem, jak je to levné, oproti malému balíčku.
ahoj, prodávala jsem kamarádce autosedačku, poštovné jsem volila 100,– Kč - koukala jsem na další inzeráty jak oni to mají,,, většinou měli těch 90 korun. Kamarádka to dala do krabice a do té stovky se vešla. Když to bude bez krabice, tak se platí navíc ještě za neskladné zboží, ale to nevím kolik.
A.
já jsem posílala vajíčko v týdnu jedné paní, posílala jsem to normálně jako balík pojištěný na 1000,– a stálo mě to 80,–. Ale musíš to mít v krabici. Pokud je to jen obalené nějakou freš-folií apod., tak to je asi kolem těch 200,– páč to jde jako neskladné a je tam za to dost příplatek.
Jo a teď se dívám na lístek a celý ten balík měl 4,2kg.
jizvíková píše:
Ahoj holky
prodala jsem pani autosedacku, klasicke vajicko a chci se zeptat, kolik stoji u posty postovne?? aspon priblizne at vim, kolik si rict?
dekuju moc
mrkni na stranky cesky posty, meli by tam mit tabulku ![]()
Holky prosím kdo prodával autosedačku od 9- 15 kg a posílali jste ji poštou, jak jste ji balili? Stačí to smršťovačkou dokolečka a poslat jako křehké? Kolik je příplatek když to chci jako křehké? Mám strach aby se nějak nepoškodila a kupujicí to i navrhla poslat to jako křehké. Děkuji.