Do čeho dáváte nákup?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Ivi
1839
4.2.11 22:33

Do čeho nákup?

Byli jsme zase na „velkém“ nákupu a napadla mne taková anketní otázka - V čem nosíte/vozíte domů velký rodinný nákup? Nemyslím, jestli jedete autem nebo pěšky, ale do čeho to dáváte?

Proč mne to napadlo?
Bydlíme v 2. patře bez výtahu a ani jednomu z nás se nechce běhat moc po schodech. Takže velký nákup u nás znamená 2 krosny na záda. Ale moc lidí s batohama teda v hyper/super nevídám. Tak jak to proboha všichni dělají?

Prosím nevážně a neurážet. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
4.2.11 22:36

Tak já odpovím celkem vážně :mrgreen:
My používáme tyhle tašky envirosax- http://svetplenek.obchodak.net/…e-tasky.html
Jsou veliké a každá pobere 15 kg, takže flašky s mlíkem či x krabic s džusem do jedné. Velký nákup dáme většinou tak do 4-6 a na to už by stačilo kdyby u vás šel jen jeden dvakrát, pokud teda netaháte i děti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
4.2.11 22:36

Ahojky,tchyne ma prepravky a pred lety si koupila malinkej vytah nebo jak se tomu rika :think: nejak to zahaknout a vyjedete jim to do 2 patra,maj ohromnej rodinnej baracek,tudyz hodne schodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
4.2.11 22:38

:mrgreen: to by me taky zajimalo:)ja teda kdyz jdu na velkej nakup,tak mam nakup pod kocarem,v kocaru,na kocaru,prez kocar,na zadech,a jeste ve veskeryvch kapsickach:))))))

• Citovat
  • Upravit
612
4.2.11 22:38

Na velký nákup vždy jezdím s manžou a máme tak zhruba 4 velké tašky.Mě se po schodech běhat nechce tak vezmu malého a drahá polovička se proběhne dvakrát po schodech :lol: .Roste mu pupek tak mu to neuškodí :palec: Nic jiného snad ani neexistuje jak ten nákup dostat domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
4.2.11 22:39

ahoj tak mi na ten opravdu velký nákup bereme cestovní tašky,vejde se toho tam plno.A když je to poloviční velkej nákup tak máme v autě takové ty velké pevné tašky.
Zajímavě téma :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
4.2.11 22:40

Jinac ja osobne posledni dobou vozim nakupy pod kocarem :-? Jinac kdyz uz jedu s pritelem tak autem a kupujem normalni igelitovky a zastavime si u baraku,mame jednopatrovy rodinny domecek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
4.2.11 22:44

my si koupili takové velké pevné tašky v tesku a fakt dost udrží,nemáme schody,zastavíme u baráku uděláme 5 kroků a jsme doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
4.2.11 22:45
fufiiina píše:
my si koupili takové velké pevné tašky v tesku a fakt dost udrží,nemáme schody,zastavíme u baráku uděláme 5 kroků a jsme doma :mrgreen:

taky to mame par kroku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777

Dobrý jsou ty tašky z ikea.Já běhám do druhýho patra s batohem,igelitkou a v druhý ruce se synem.Žůžo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555

Standartně igelitky a prostě se při vykládání projdem..A posl.dobou to dělám jako Gloci:„Hele lásko, já vezmu malého a ty to odnes, ju?“ Párkrát jde, no.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
4.2.11 22:49

Tak my bohužel také igelitky… Též jezdim na velký nákup pouze s přítelem, sama nikdy … Já vezmu malého a něco co ještě unesu a přítel se vrací, někdy i třikrát :mrgreen: :mrgreen: , ale zatim neprotestuje (aspon né nahlas :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
4.2.11 22:56

A taky si někdy bereme bedýnky od zeleniny.Některé obchody je nabýzejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
4.2.11 23:00
marcelka88 píše:
Tak my bohužel také igelitky… Též jezdim na velký nákup pouze s přítelem, sama nikdy … Já vezmu malého a něco co ještě unesu a přítel se vrací, někdy i třikrát :mrgreen: :mrgreen: , ale zatim neprotestuje (aspon né nahlas :mrgreen: )

Taky to tak máme :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivi
1839
4.2.11 23:01

My na velký nákup jezdíme s dětmi. Chceme jet oba, tak nám nic jiného nezbývá…
Mimochodem, náš „velký“ nákup mívá odhadem tak 20 kg. :twisted:

Jo marro, a o tom kočárku, to by mohla být další diskuze. Aneb „Jak dostat sama do schodů nákup, batole a mimino i s fusakem“. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák