Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Byli jsme zase na „velkém“ nákupu a napadla mne taková anketní otázka - V čem nosíte/vozíte domů velký rodinný nákup? Nemyslím, jestli jedete autem nebo pěšky, ale do čeho to dáváte?
Proč mne to napadlo?
Bydlíme v 2. patře bez výtahu a ani jednomu z nás se nechce běhat moc po schodech. Takže velký nákup u nás znamená 2 krosny na záda. Ale moc lidí s batohama teda v hyper/super nevídám. Tak jak to proboha všichni dělají?
Prosím nevážně a neurážet. ![]()
Tak já odpovím celkem vážně ![]()
My používáme tyhle tašky envirosax- http://svetplenek.obchodak.net/…e-tasky.html
Jsou veliké a každá pobere 15 kg, takže flašky s mlíkem či x krabic s džusem do jedné. Velký nákup dáme většinou tak do 4-6 a na to už by stačilo kdyby u vás šel jen jeden dvakrát, pokud teda netaháte i děti ![]()
Ahojky,tchyne ma prepravky a pred lety si koupila malinkej vytah nebo jak se tomu rika
nejak to zahaknout a vyjedete jim to do 2 patra,maj ohromnej rodinnej baracek,tudyz hodne schodu ![]()
to by me taky zajimalo:)ja teda kdyz jdu na velkej nakup,tak mam nakup pod kocarem,v kocaru,na kocaru,prez kocar,na zadech,a jeste ve veskeryvch kapsickach:))))))
Na velký nákup vždy jezdím s manžou a máme tak zhruba 4 velké tašky.Mě se po schodech běhat nechce tak vezmu malého a drahá polovička se proběhne dvakrát po schodech
.Roste mu pupek tak mu to neuškodí
Nic jiného snad ani neexistuje jak ten nákup dostat domů.
ahoj tak mi na ten opravdu velký nákup bereme cestovní tašky,vejde se toho tam plno.A když je to poloviční velkej nákup tak máme v autě takové ty velké pevné tašky.
Zajímavě téma
![]()
Jinac ja osobne posledni dobou vozim nakupy pod kocarem
Jinac kdyz uz jedu s pritelem tak autem a kupujem normalni igelitovky a zastavime si u baraku,mame jednopatrovy rodinny domecek ![]()
my si koupili takové velké pevné tašky v tesku a fakt dost udrží,nemáme schody,zastavíme u baráku uděláme 5 kroků a jsme doma ![]()
fufiiina píše:
my si koupili takové velké pevné tašky v tesku a fakt dost udrží,nemáme schody,zastavíme u baráku uděláme 5 kroků a jsme doma
taky to mame par kroku ![]()
Dobrý jsou ty tašky z ikea.Já běhám do druhýho patra s batohem,igelitkou a v druhý ruce se synem.Žůžo ![]()
Standartně igelitky a prostě se při vykládání projdem..A posl.dobou to dělám jako Gloci:„Hele lásko, já vezmu malého a ty to odnes, ju?“ Párkrát jde, no.. ![]()
Tak my bohužel také igelitky… Též jezdim na velký nákup pouze s přítelem, sama nikdy … Já vezmu malého a něco co ještě unesu a přítel se vrací, někdy i třikrát
, ale zatim neprotestuje (aspon né nahlas
)
A taky si někdy bereme bedýnky od zeleniny.Některé obchody je nabýzejí.
marcelka88 píše:
Tak my bohužel také igelitky… Též jezdim na velký nákup pouze s přítelem, sama nikdy … Já vezmu malého a něco co ještě unesu a přítel se vrací, někdy i třikrát![]()
, ale zatim neprotestuje (aspon né nahlas
)
Taky to tak máme
![]()
My na velký nákup jezdíme s dětmi. Chceme jet oba, tak nám nic jiného nezbývá…
Mimochodem, náš „velký“ nákup mívá odhadem tak 20 kg. ![]()
Jo marro, a o tom kočárku, to by mohla být další diskuze. Aneb „Jak dostat sama do schodů nákup, batole a mimino i s fusakem“. ![]()