Do čeho dáváte nákup?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7782
5.2.11 08:23

Na nákupy jezdím autem,většinou s dětmi nebo je nechám manželovi doma.Beru si vždy dvě ikea velké tašky.Když jedu sama,neberu nic,manžel si pro to dojde :mrgreen: máme rodinný domek takže schody naštěstí ne. :roll: Někdy skočím domů ještě pro přepravku když je toho víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
5.2.11 08:46

u nás jsou páteční velké nákupy, obvykle 3 tašky, + velké věci navíc jako balík vod, balík toaletáku, granule pro psa atd. autem dojedem k baráku, já si vytáhnu kabelku a popoženu dceru a manža lítá jedno patro několikrát. ale když nejsem těhu, tak taky něco vynesu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
5.2.11 08:52

My když toho máme hodně (tašky, kartony s mlíkem, minerálky a podobně), tak zajedem autem až před vchod, vynosíme z auta ke vchodu, od vchodu k výtahu, naskládáme do výtahu, nahoře vytáhneme na chodbu a nanosíme do bytu :mrgreen: . Kdyby výtah nefungoval, tak bychom se na velkej nákup vyprdli, bydlíme v pátém patře, takže bychom se s ním netahali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
5.2.11 09:22
Ivi píše:
My na velký nákup jezdíme s dětmi. Chceme jet oba, tak nám nic jiného nezbývá…
Mimochodem, náš „velký“ nákup mívá odhadem tak 20 kg. :twisted:Jo marro, a o tom kočárku, to by mohla být další diskuze. Aneb „Jak dostat sama do schodů nákup, batole a mimino i s fusakem“. :mrgreen:

to neni vubec spatny napada:) :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5618
5.2.11 09:39

Tak ja jezdim zasadne sama, protoze s detma nenakoupim, to je jen nahanim po krame. :roll:
Takze autem 1× 8-12dni, pak jsou toho 2 Ikei tasky, ktere rafnu do kazde ruky jednu a vlacim je k vytahu, pak uz to „obstarava“ manzel. :mrgreen: Myslim, ze pri nasi spotrebe mlik (kupujeme cerstve), ovoce a zeleniny ma nakup urcite pres 20kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17724
5.2.11 09:40

používám 2-3 velký modrý IKEA tašky - hezky se rovnají do kufru auta a dají se hodit na rameno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
5.2.11 09:52

Na opravdu velké nákupy jezdíme tak jednou za měsíc a to si půjčíme auto. Pak to prostě nanosíme do předsíně a postupně nahoru. Na drobnější věci věci máme pár látkových tašek, jinak o nosíme jen tak v rukách. Jednou za měsíc se to přežít dá :-D
Jinak já sama chodím nakupovat tak 3× týdně s kočárem, tudíž velikost nákupu je limitována košíkem pod kočárem. To se pak dá odnést najednou (někdy i s dítětem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
5.2.11 10:09

Na velké nákupy jezdíme jednou, někdy dvakrát za měsíc autem, nákup nosíme ve velkých sportovních taškách, co máme jinak na cesty na dovolenou a tak :). A stejně jde manžel víckrát, já mám břicho, tak vedu za ruku kluka a na zádech mám batoh s drobnostmi, případně v ruce něco lehkého typu balení deseti rolí toaleťáku :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
5.2.11 10:18

Dobrý téma :mrgreen:
U nás jsou max vytížený tašky Ikea - máme 4 a frčí pořád :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
5.2.11 10:29

Tak u nás se nákup naskládá do igelitek (která má každá asi 2 roky :-D ) a pokud se jede autem, tak se z auta vykládá nákup do okna (bydlíme v přízemí :-) ) a pokud se jde pěšky.. no tak se ednoduše nedělá tak velký nákup, ale jde se třeba dva dny za sebou :-D
 Káča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
5.2.11 10:49

My jsme jako vždy sto let za opicema a s autem moc nenakupujeme. Takže plátěné tašky přes ramena, nebo ty silonové barevné.. a manžel je klasický supermarketový batůžkář - to když ho pošlu na větší nákup ( brambory, mléka atd.) :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
5.2.11 11:05

Tašky IKEA. Vždy mám minimálně dvě v autě. A pak si nemůžu vynachválit tuhle tašku do vozíku. Skvěle se do ní nákup dává. JE velká a hodně se do ní vejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
5.2.11 11:17

Tak my nakupujem v Tescu a berem to v tech jejich igelitkach, co maji zadarmo u kasy. :think: Mlika nekupujem na kartony (neni to kam davat), mineralky taky nekupujem. Nejak se nam to vejde, pripadne berem bedynky od zeleniny, kdyz je toho fakt moc. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
5.2.11 12:20

tak zatím to byli 3 varianty na větší nákud dle bydlení

• nákup do velkých tašek z umělého materiálu (takové ty kárované), autem zastavit autem před barákem a vyskládat nákup do okna, větší balení pití, prášek na praní a tak zůstalo v autě a pak se vyskládalo a zůstalo v garáži
  • další bydlení, musela jsem obejít a projít celou bytovku, schody - batoh na záda s težšími věcmi, zbytek do větších igelitek, sem tam na dvakrát pro nákup do auta, když pešky, tak jsem radši šla do obchodu nadvakrát s batohem a malou taškou na pečivo a další lehké věci, víc jsem nebrala
  • moměntálně nákup naskládám do větších podélných igelitek/látkových tašek a mám ten luxus, že zaparkuju auto pár metrů od vstupních dveří a kuchyně

zalíbila se mi ta velká taška do vozíku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
5.2.11 13:41
marra píše:
Ivi píše:
My na velký nákup jezdíme s dětmi. Chceme jet oba, tak nám nic jiného nezbývá…
Mimochodem, náš „velký“ nákup mívá odhadem tak 20 kg. :twisted:Jo marro, a o tom kočárku, to by mohla být další diskuze. Aneb „Jak dostat sama do schodů nákup, batole a mimino i s fusakem“. :mrgreen:
to neni vubec spatny napada:) :mrgreen: :mrgreen:

Mimino do šátku na záda, nákup v taškách v ruce.
Já extravelký nákup vozím v kočáře a dítě v šátku, máme výtah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák