Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
ahoj maminky,
prosím Vás máte některá zkušenosti s tímto kočárkem??
Chtěla bych ho pořídit tak kolem dubna dcerce, v té době už bude mít 15měsíců. Malá už teď chodí,tak bych chtěla něco jen na popojíždění po městě, do obchodu apod…Počítám s tím,že jak sleze sníh,tak se v kočárku moc zdržovat stejně nebude,proto se mi líbí i celkem příznivá cena ![]()
předem všem děkuju za postřehy ![]()
Ja jsem ho pouzivala na dceru, ted lezi doma v CR nevyuzity. Na syna jsem ho pouzivala hodne jako podvozek pod autosedacku. Nevim, co kontretne bys chtela vedet. Je lehky, vcelku dobre ovladatelny, kolecka jsou mala, ale siroka, takze prejede i pres mestske nerovnosti, do velkeho terenu to ale neni. Zada se nedaji moc sklopit, takze na spani to neni, ale obcas si v nem dcerka schrupla. Slozeny sam stoji. Me se moc libil takovy ten minimalisticky design.
saraai prosím tě, nevíš jestli se hodí normálně k autosedačkám Roemer Baby safe plus, chci si koupit jen podvozek právě kvůli použití pod autosedačku (máme u domu dost bídné parkování - daleko)a nevím, jestli mi tam bude pasovat a jestli jsou nutné adaptéry. Vím,že Britaxy jsou s Römerem kompatibilní,ale tohle je starší typ, už ho nedělají. A jak si byla spokojená se stabilitou,prosím tě. Nemá tendence se překlápět, ať bobka někde nevysypu
. Moc díky za odpověď.
![]()