Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky maminy,
narazila jsem na e-shop feedo.cz, chtěla jsem se zeptat na vaše zkušenosti, přijde mi to tu dost levné (hlavně beba, nutriton, apod), tak aby to nebyly stránky na dvě věci. Předem moc díky.
super rychlé dodání, žádný problém, objednám tam zas, fakt jsem byla spokojená
taky mám v plánu nakupovat,ale nebyla jsem si jistá právě jak jsou spolehlivý.
Holky já tam teda nic levnýho nenašla.Všechno je za stejně,ne-li dražší než v obchodě ![]()
PeBa píše:super rychlé dodání, žádný problém, objednám tam zas, fakt jsem byla spokojená
taky tak ![]()
objednávala jsem tam už několikrát a pokaždé jsem dostala ještě slevu nebo minimálně dárek v hodnotě poštovného ![]()
Stensa píše:
Holky já tam teda nic levnýho nenašla.Všechno je za stejně,ne-li dražší než v obchodě
Já kupuju ten Sunar Complex 2
a ten teda vyjde o dost levněji ![]()
Ahoj,
občas tam nakupuju a nikdy jsem neměla nejmenší problém. Dodání vždycky rychle, všechno zboží pečlivě zabalený, aby se nepotlouklo. Někdy přiložili dárek, což člověka potěší.
ja tam taky nakupuju
kupuju BEBU HA2, JE LEVNEJSI O DOST.MUZU OPRAVDU JEN CHVALIT,dostali jsme darek, granul.caj.budu ted nakupovat jen tam
Ahoj,
musím se s vámi podělit o zkušenost s nákupem na internetových stránkách www.feedo.cz. Je mi líto, že píši tento text, ale ráda bych vás varovala, abyste nedopadly jako já.
V polovině června se mi narodila dvojčátka. Bohužel se mi nepodařilo plně rozkojit (ani okolnosti nebyly příznivé) a tak jsme po propuštění z porodnice objednali výživu PreBeba discharge pro nedonošená miminka na stránkách www.feedo.cz. Objednali jsme a zaplatili 9 plechovek této kojenecké výživy. Po doručení zásilky a otevření krabice jsme bohužel zjistili, že v krabici je pouze 7 plechovek. Zásilku jsme hned reklamovali v internetovém obchodě a dočkali se odpovědi – zaslali prý 9 plechovek. Při otvírání byl přítomen i můj manžel a moje mamka, kteří mi z počátku s miminky pomáhali. Moc nás tato zkušenost mrzí. Z našeho pohledu se jedná o krádež. Je hezké, že internetový obchod má jednu z nejnižších cen tohoto produktu, ale pokud nezašle všechno zaplacené zboží, ale pouze část, je částka za jednu plechovku výživy naopak nesrovnatelně vyšší. Proč nemůžu dostat to, co jsem si objednala a zaplatila?
Je možné, že došlo na straně obchodu k chybě. V tom případě by ji měli přiznat a zaslat chybějící zboží. Rozhodně to není moc chytré – ošidit maminku malých dvojčátek, která budou i nadále potřebovat umělou výživu, plenky apod.
Pravděpodobně existují i spokojení zákazníci internetového obchodu. Já bych ráda maminky varovala, může se vám i stát, že nedostanete, co objednáte a zaplatíte.
Na balíku by měla být uvedená váha, takže určitě se nějak dá dokázat, kolik ti toho vlastně došlo
.
Taky zde nakupuju a vše v pořádku, vždycky pečlivě zabalené. Z mé strany mohu doporučit ![]()
Můžu jedině doporučit
Vše pečlivě zabalené aby se nic nerozbilo. Obědnávala jsem v pátek a v úterý už jsem to rozbalovala (obědnali jsme přes PPL přes poštu by to trvalo mnohem dýl). Takže za mě ![]()
2werty: po obědnání ti měl přijít potvrzovací email o počtu kusů a celková cena. Pokud ho máš ještě ve zprávách, tak se nenech odbýt a klidně jim ho přepošli a braň se. Určitě se to nějak vyřeší ![]()
Taky jsem tam několikrát nakupovala a spokojenost. Nápad s kontrolou hmotnosti balíku je výbornej, třeba to zakladatelce pomůže.
.
Tak to mi je opravdu moc líto, že se nám stala taková nepříjemnost a že jsme pravděpodobně měli smůlu. Chápete, ale že to člověk nechce jen tak nechat…
Já jsem strávila 11tt v nemocnici během těhoteství a pak s dvojčátky a celou výbavičku nakupovala v eshopech. Tohle byla moje první negativní zkušenost
…Budu doufat, že i poslední. I když za mě je jasné, že se feedo zdaleka vyhnu. ![]()