Feedo.cz – zkušenosti

963
1.2.11 12:58

feedo.cz - zkušenosti

Ahojky maminy,

narazila jsem na e-shop feedo.cz, chtěla jsem se zeptat na vaše zkušenosti, přijde mi to tu dost levné (hlavně beba, nutriton, apod), tak aby to nebyly stránky na dvě věci. Předem moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9511
1.2.11 13:07

:palec: super rychlé dodání, žádný problém, objednám tam zas, fakt jsem byla spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
1.2.11 13:39

taky mám v plánu nakupovat,ale nebyla jsem si jistá právě jak jsou spolehlivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
1.2.11 13:53

Holky já tam teda nic levnýho nenašla.Všechno je za stejně,ne-li dražší než v obchodě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
1.2.11 13:56
PeBa píše: :palec: super rychlé dodání, žádný problém, objednám tam zas, fakt jsem byla spokojená

taky tak :palec:
objednávala jsem tam už několikrát a pokaždé jsem dostala ještě slevu nebo minimálně dárek v hodnotě poštovného :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
1.2.11 13:57
Stensa píše:
Holky já tam teda nic levnýho nenašla.Všechno je za stejně,ne-li dražší než v obchodě :nevim:

Já kupuju ten Sunar Complex 2 :wink: a ten teda vyjde o dost levněji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
1.2.11 14:06

Ahoj,
občas tam nakupuju a nikdy jsem neměla nejmenší problém. Dodání vždycky rychle, všechno zboží pečlivě zabalený, aby se nepotlouklo. Někdy přiložili dárek, což člověka potěší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
1.2.11 16:01

…jsem tam kupovala taky sunar a o dost levněji než v krámu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
4.2.11 14:43

ja tam taky nakupuju :lol: kupuju BEBU HA2, JE LEVNEJSI O DOST.MUZU OPRAVDU JEN CHVALIT,dostali jsme darek, granul.caj.budu ted nakupovat jen tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3338
20.7.11 11:21

Špatná zkušenost s feedo.cz

Ahoj,
musím se s vámi podělit o zkušenost s nákupem na internetových stránkách www.feedo.cz. Je mi líto, že píši tento text, ale ráda bych vás varovala, abyste nedopadly jako já.
V polovině června se mi narodila dvojčátka. Bohužel se mi nepodařilo plně rozkojit (ani okolnosti nebyly příznivé) a tak jsme po propuštění z porodnice objednali výživu PreBeba discharge pro nedonošená miminka na stránkách www.feedo.cz. Objednali jsme a zaplatili 9 plechovek této kojenecké výživy. Po doručení zásilky a otevření krabice jsme bohužel zjistili, že v krabici je pouze 7 plechovek. Zásilku jsme hned reklamovali v internetovém obchodě a dočkali se odpovědi – zaslali prý 9 plechovek. Při otvírání byl přítomen i můj manžel a moje mamka, kteří mi z počátku s miminky pomáhali. Moc nás tato zkušenost mrzí. Z našeho pohledu se jedná o krádež. Je hezké, že internetový obchod má jednu z nejnižších cen tohoto produktu, ale pokud nezašle všechno zaplacené zboží, ale pouze část, je částka za jednu plechovku výživy naopak nesrovnatelně vyšší. Proč nemůžu dostat to, co jsem si objednala a zaplatila?
Je možné, že došlo na straně obchodu k chybě. V tom případě by ji měli přiznat a zaslat chybějící zboží. Rozhodně to není moc chytré – ošidit maminku malých dvojčátek, která budou i nadále potřebovat umělou výživu, plenky apod.
Pravděpodobně existují i spokojení zákazníci internetového obchodu. Já bych ráda maminky varovala, může se vám i stát, že nedostanete, co objednáte a zaplatíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
20.7.11 12:12

Na balíku by měla být uvedená váha, takže určitě se nějak dá dokázat, kolik ti toho vlastně došlo :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2397
20.7.11 12:16

Taky zde nakupuju a vše v pořádku, vždycky pečlivě zabalené. Z mé strany mohu doporučit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
20.7.11 13:17

Můžu jedině doporučit :palec: Vše pečlivě zabalené aby se nic nerozbilo. Obědnávala jsem v pátek a v úterý už jsem to rozbalovala (obědnali jsme přes PPL přes poštu by to trvalo mnohem dýl). Takže za mě :pankac:
2werty: po obědnání ti měl přijít potvrzovací email o počtu kusů a celková cena. Pokud ho máš ještě ve zprávách, tak se nenech odbýt a klidně jim ho přepošli a braň se. Určitě se to nějak vyřeší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
20.7.11 13:17

Taky jsem tam několikrát nakupovala a spokojenost. Nápad s kontrolou hmotnosti balíku je výbornej, třeba to zakladatelce pomůže. :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3338
26.7.11 08:36

Tak to mi je opravdu moc líto, že se nám stala taková nepříjemnost a že jsme pravděpodobně měli smůlu. Chápete, ale že to člověk nechce jen tak nechat…
Já jsem strávila 11tt v nemocnici během těhoteství a pak s dvojčátky a celou výbavičku nakupovala v eshopech. Tohle byla moje první negativní zkušenost :zed: :cert: …Budu doufat, že i poslední. I když za mě je jasné, že se feedo zdaleka vyhnu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák