Obchody v Praze - výbavička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
32
30.1.11 16:37

obchody v Praze

Zdravim všechny maminy ať už budoucí nebo stávající :-) . Potřebovala bych poradit , v únoru se chystáme do Prahy , kde bych chtěla dokoupit zbytek výbavičky pro naši princeznu v bříšku , jako je povlečení s nebíčkama , kolotoč nad postýlku , ještě něco málo z oblečků atd…Prosím poradíte mi nějaký velký obchod , aby bylo z čeho vybírat ? Slyšela jsem o nějakém obchodu , kde mají vystaveno mnoho a mnoho postýlek i s vybavením , bohužel jsem nezjistila jméno obchodu ani adresu :cry: ale něco takového bych přesně potřebovala :lol: Moc se mi líbí třeba povlečení na ebutik , ale přece jenom bych to ráda viděla na vlastní oči .
Děkuji za tipy a krásné odpoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
30.1.11 17:07

malvik.cz je to u prahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
30.1.11 17:47

tak nejznamejsi je asi IKEA ne? - www.ikea.cz
nebo treba Puntanela, potom jsou i jine obchody kde maji i detske zbozi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
30.1.11 17:49

v ikea nekoupi obleceni, nebesa atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
30.1.11 17:52

Dloho jsem v ikea nebyla, ale co si pamatuji, tak meli i detske pokojiky vcetne vybaveni.. :think:
Ted jsem nasla www.spuntik.cz - tam maji veskere vybaveni take

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rencin
30.1.11 17:53

Vim od svagrovy, ze v Europarku ve Sterboholich je obrovska Puntanela, tam maji spoustu veci, jak obleceni, tak hracky, i postylky.

• Citovat
  • Upravit
36544
30.1.11 17:55
rencin píše:
Vim od svagrovy, ze v Europarku ve Sterboholich je obrovska Puntanela, tam maji spoustu veci, jak obleceni, tak hracky, i postylky.

Tam jsem pracovala a maji tam vsechno, taky jsem tento obchod zminovala :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
30.1.11 18:11

Hodně toho mají v Dětském domě, já kupuji hodně na internetu, ale když něco potřebuji hned, tak tam vždycky seženu.

www.detskydum.cz
Dobronická 1257, 148 00 Praha 4 - Kunratice

Jo ta Puntanela ve Šterboholech je taky dobrá, velký výběr, ikdyž tam je to víc na hračky a ten dětský dům zase na koj. potřeby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
30.1.11 18:31

holky díky , jinak Péťo H . máš moc krásnou profilovou fotku , nádherný klučina :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
30.1.11 18:40

Maty ML: Moc děkuju, Davídek je naše zlatíčko:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
30.1.11 20:51

v těch štěrboholích by měla bejt puntanela a puntanela baby, nebo tak něco… v malvíkovi maj krom ostatního mantinely, povlečení, prostěradla,rovnou na krámě jako myslím…pak tam maj hodně vaniček, látkových plen, hraček, kočárku, fusaků, autosedaček, a spousty kojeneckých potřeb od různých značek. Ale oblečení bych tam nekupovala, to je rozumější jít do HM, TESCA, Lindexu,CaA, atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
30.1.11 22:42

ja mam najradsej malvik(hostivice u prahy), detskydum (kunratice - praha 4), detsky raj (harfa - praha 9 ?alebo 8 neviem)

oblecenie tesco, ca , hm, next, mothercare… skoc do oc chodov alebo oc letnany a uzijes si obchodov az ,az … jo a este hodne postielky v kike .. v ikea teda neviem, mozno na zlicine ale na cernym moste nic moc nemaju to fakt lepsia kika ( aby si nebehala po celom meste - v tom oc letnany mas kiku aj vsetky mozne obchody s oblecenim a aj tesco) ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
30.1.11 23:36

Na černém mostě-Baby Expert,velký výběr oblečení,postýlek a vybavení do nich…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
31.1.11 09:19
valkil píše:
KatkaZ píše:
v těch štěrboholích by měla bejt puntanela a puntanela baby, nebo tak něco… v malvíkovi maj krom ostatního mantinely, povlečení, prostěradla,rovnou na krámě jako myslím…pak tam maj hodně vaniček, látkových plen, hraček, kočárku, fusaků, autosedaček, a spousty kojeneckých potřeb od různých značek. Ale oblečení bych tam nekupovala, to je rozumější jít do HM, TESCA, Lindexu,CaA, atd..
V Puntanele ve Štěrboholích maj na novorozence minimum oblečení :(

Pred rokem a pul jsem tam pracovala, a byli tam plny regaly dupacek, bodycek, pyzamek, overalku, cepicek atd.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
31.1.11 10:43

Co se týče oblečení, tak to v těchto obchodech taky nekupujeme, většinou vypadá nic moc a je nekvalitní, přitom ceny zas tak levný nejsou. My máme nejvíc oblečení z Next, H&M, C&A a z Tesca (CHerokee, F&F). Je opravdu kvalitní a třeba Next věci pak i dobře zase prodáš na netu v bazárcích, neopere se a vypadá dlouho jako nové. Te´D to znělo jak z reklamy na woolite:-), ale je to tak. Než jsem tyhle obchody objevila, tak jsem v těhu nakoupila dost takových těch klasických dupaček, košilek a podobných kousků z klasických obchodů (Puntanela, dětský dům, baby expert,…) a nakonec skoro nic z toho nenosil, tak jsem to darovala dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák