Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Na černém mostě-Baby Expert,velký výběr oblečení,postýlek a vybavení do nich…
valkil píše:KatkaZ píše:V Puntanele ve Štěrboholích maj na novorozence minimum oblečení
v těch štěrboholích by měla bejt puntanela a puntanela baby, nebo tak něco… v malvíkovi maj krom ostatního mantinely, povlečení, prostěradla,rovnou na krámě jako myslím…pak tam maj hodně vaniček, látkových plen, hraček, kočárku, fusaků, autosedaček, a spousty kojeneckých potřeb od různých značek. Ale oblečení bych tam nekupovala, to je rozumější jít do HM, TESCA, Lindexu,CaA, atd..
Pred rokem a pul jsem tam pracovala, a byli tam plny regaly dupacek, bodycek, pyzamek, overalku, cepicek atd.. ![]()
Co se týče oblečení, tak to v těchto obchodech taky nekupujeme, většinou vypadá nic moc a je nekvalitní, přitom ceny zas tak levný nejsou. My máme nejvíc oblečení z Next, H&M, C&A a z Tesca (CHerokee, F&F). Je opravdu kvalitní a třeba Next věci pak i dobře zase prodáš na netu v bazárcích, neopere se a vypadá dlouho jako nové. Te´D to znělo jak z reklamy na woolite:-), ale je to tak. Než jsem tyhle obchody objevila, tak jsem v těhu nakoupila dost takových těch klasických dupaček, košilek a podobných kousků z klasických obchodů (Puntanela, dětský dům, baby expert,…) a nakonec skoro nic z toho nenosil, tak jsem to darovala dál.