Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Anonymní píše:
Maminky prosím kdo nakupujete na českých stránkách Next. Dají se tam objednat i jiné věci než oblečení? Nemohu tam najít povlečení, věci do koupelny atd.
mikitaa píše:
oni maji cesky stranky?
ano mají dá se zvolit čeština a zaplatit kartou v KČ
upozornila mně na to nějak v létě prodavačka v NEXT a dala mi kartičku na které byla sleva 450,–Kč
objednávm tam docela často a zatím jsem neplatila poštovné
díky, tak pro mě je to dost drahý
koukala jsem na bundu 1100 na dítě
výprodeje tam bývají?
jadviga píše:
díky, tak pro mě je to dost drahýkoukala jsem na bundu 1100 na dítě
výprodeje tam bývají?
ne ještě ti pošlu nějaké stránky tam to někdy cenově jde
nevím odkud jsi,ale já hodně nakupuju v next v kamen. obchodech po sezoně na příští rok to jsou velké slevy a někdy je to levnější než v sekáči.
já na MMB, tam maj i výprodeje, do nextu se dostanu do obchodu, ale je to moc drahý no, a na výprodeje jsem v obchodě nenarazila ![]()
Blanka S píše:
Prosim te, jaky typ platebni karty pouzivas? Ja jsem tam zkousela platit visa elctron a master card a vzdycky mi to napise nejakou chybovou hlasku. Snazim se to teda objednavat z toho anglickyho nextu - v librach je to o dost levnejsi nez v korunach.
mona77 píše:Blanka S píše:Prosim te, jaky typ platebni karty pouzivas? Ja jsem tam zkousela platit visa elctron a master card a vzdycky mi to napise nejakou chybovou hlasku. Snazim se to teda objednavat z toho anglickyho nextu - v librach je to o dost levnejsi nez v korunach.
já mám od GM master card kartu pro jen pro internetový prodej je papírová a jinak se sní platit nedá.
Blanka S píše:mona77 píše:já mám od GM master card kartu pro jen pro internetový prodej je papírová a jinak se sní platit nedá.Blanka S píše:Prosim te, jaky typ platebni karty pouzivas? Ja jsem tam zkousela platit visa elctron a master card a vzdycky mi to napise nejakou chybovou hlasku. Snazim se to teda objednavat z toho anglickyho nextu - v librach je to o dost levnejsi nez v korunach.
diky
Maminky prosím kdo nakupujete na českých stránkách Next. Dají se tam objednat i jiné věci než oblečení? Nemohu tam najít povlečení, věci do koupelny atd.