Nákupy český Next

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
31.1.11 11:24

Nákupy český Next

Maminky prosím kdo nakupujete na českých stránkách Next. Dají se tam objednat i jiné věci než oblečení? Nemohu tam najít povlečení, věci do koupelny atd. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
31.1.11 11:26

oni maji cesky stranky? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
31.1.11 11:29
Ahoj,
bohužel to nejde, mají jen oblečení. Já si to nechávám vozit z anglie,je to i levnější než to vzít přes originál obchod.
Anonymní píše:
Maminky prosím kdo nakupujete na českých stránkách Next. Dají se tam objednat i jiné věci než oblečení? Nemohu tam najít povlečení, věci do koupelny atd. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.11 11:35

Já si to myslela, že jenom oblečení. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
5052
31.1.11 12:53
mikitaa píše:
oni maji cesky stranky? :mrgreen:

ano mají dá se zvolit čeština a zaplatit kartou v KČ

upozornila mně na to nějak v létě prodavačka v NEXT a dala mi kartičku na které byla sleva 450,–Kč

objednávm tam docela často a zatím jsem neplatila poštovné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
31.1.11 13:00

napíšete mi stránky? a na kolik vyjde pošta? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
31.1.11 13:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
31.1.11 13:05

díky, tak pro mě je to dost drahý :cry: koukala jsem na bundu 1100 na dítě 8-o výprodeje tam bývají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
31.1.11 13:16
jadviga píše:
díky, tak pro mě je to dost drahý :cry: koukala jsem na bundu 1100 na dítě 8-o výprodeje tam bývají?

ne ještě ti pošlu nějaké stránky tam to někdy cenově jde

http://www.next-moda.cz/

http://www.nextik.eu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
31.1.11 13:20

jo díky, mrknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
31.1.11 13:23

nevím odkud jsi,ale já hodně nakupuju v next v kamen. obchodech po sezoně na příští rok to jsou velké slevy a někdy je to levnější než v sekáči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
31.1.11 13:35

já na MMB, tam maj i výprodeje, do nextu se dostanu do obchodu, ale je to moc drahý no, a na výprodeje jsem v obchodě nenarazila :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5257
31.1.11 13:37
Blanka S píše:

Prosim te, jaky typ platebni karty pouzivas? Ja jsem tam zkousela platit visa elctron a master card a vzdycky mi to napise nejakou chybovou hlasku. Snazim se to teda objednavat z toho anglickyho nextu - v librach je to o dost levnejsi nez v korunach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
31.1.11 13:42
mona77 píše:
Blanka S píše:
Prosim te, jaky typ platebni karty pouzivas? Ja jsem tam zkousela platit visa elctron a master card a vzdycky mi to napise nejakou chybovou hlasku. Snazim se to teda objednavat z toho anglickyho nextu - v librach je to o dost levnejsi nez v korunach.

já mám od GM master card kartu pro jen pro internetový prodej je papírová a jinak se sní platit nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5257
31.1.11 13:45
Blanka S píše:
mona77 píše:
Blanka S píše:
já mám od GM master card kartu pro jen pro internetový prodej je papírová a jinak se sní platit nedá.

diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák