Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
holky a v čr je nějaký jejich kamenný obchod? jestli ano prosím kde, jsem z ostravy
Monco, u karty si vetsinou internetove platby musis aktivovat, je to z duvodu zabezpeceni,mozna proto to nejde,zkus zavolat na klientskou linku ![]()
Zaira píše:
Monco, u karty si vetsinou internetove platby musis aktivovat, je to z duvodu zabezpeceni,mozna proto to nejde,zkus zavolat na klientskou linku
No to ja vim
, obe to jsou karty, kterejma na internetu bezne platim ![]()
Holky, nevíte kdy tak bývají slevy v kam. obchodech Next v Praze?
Holky opravdu tu nikdo nevi kdy byvaji ty vyprodeje v Nextu ? Ja vim, ze nekdy v cernu a chtelo by to vedet presne den kdy to zacina nebo pak je to tam uz vsechno hrozne prebrany.
Maminky, mohla bych Vás poprosit o radu ohledně objednávání nextu z anglie? Posílají objednávku přimo do čech? Děkuji
@Jájinka84 píše:
Maminky, mohla bych Vás poprosit o radu ohledně objednávání nextu z anglie? Posílají objednávku přimo do čech? Děkuji
V každém internetovém obchodu se dočteš jestli posílá a nebo neposílá do ČR.
Z uk www ti do cech neposlou, musis nakupovat na nexdirect.com, tedy tam, kde jsou uvedeny ceny v czk.
Sorry, nejak mi blbnul PC. Nicmene na next.co.uk si bohuzel neporidis nic, musis pres nextdirect.com, najit lokaci Ceska republika a tam nakupujes to, co maji bezne v obchodem - „vtip“ je v tom, ze nakupujes za CZK (velmi velmi draze v porovnani z UK verzi) a zbozi zasilaji (sice zdarma) primo z UK, kde budes mit cenovku taky v Librach.
Pokud na zbozi nespechas, zkus nektery „maminky“ na MMB, ty delaji objednavky z UK Nextu)osobni zkusenost MIZERNA), nebo vyuzij teto sluzby:za poplatek ti udelaji fiktivni adresu v UK a balicek preposlou.
Děkuji za rady, myslela jsem si, že to přímo k nám nepůjde, ale bylo mi divné že na MMB z těchto stánek objednávají. Proto jsem se snažila dopídit k tomu jak to vlastně dělají. Zatím jediná značka, která zasílá do čech je Pomp de lux, ale ta je ještě dražší než next. ![]()