Nový mobil - nevím, jaký vybrat

3950
31.1.11 12:18

nový mobil nevím jaký vybrat

Ahojím mám si vybrat mobil líbí se mi xperia mini x8 ale zrazují mě od ní že baterie vydrží jeden den a to by mě nebavilo to věčné dobíjení cenna maximálně do 5 tisíc vic dávat nehodlám přece jen ho mám na telefonováni že jo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21572
31.1.11 12:26

pokud chceš chytrý telefon s velkým displejem, tak počítej s tím, že budeš každou noc dobíjet baterku. to je už tak dané. já mám zrovna objednaný LG optimus one. proti experii je trošku dražší, ale má výrazně větší displej a lépe se ovládá. jestli chceš telefon, co dlouho vydrží, tak koukej po klasické Nokii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
31.1.11 12:34

Musím souhlasit s Nozu.Pokud ti jde o výdrž baterie,tak v tom jsou bezkonkurenční klasické Nokie.Při běžném provozu vydrží i týden.Já mám starší Nokii a při protelefonování zhruba hodiny denně a do toho ještě tak po deseti sms za den dobíjím jednou po pěti dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
31.1.11 12:34

ja mam nokii n73 a musim rict ze lepsi volbu jsem dat nemohla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.1.11 13:18
barca.hrosik píše:
ja mam nokii n73 a musim rict ze lepsi volbu jsem dat nemohla :palec:

Já jí mám taky,ale občas se mi „sekne“,musím jí vypnout a zapnout,nedavno jsem jí musela celou restartovat,s tím,že mi komplet vše zmizelo,ale s tím jsem počítala.Jinak jí mám několik let,a až na tyhle drobné komplikace šlape dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.1.11 13:20

Jinak dobře v testech vyšel Samsung Star:

http://www.trio-mobilni-telefony.cz/…0-black.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
31.1.11 13:28

Ahojky,
ja mam Samsung S5230 star a jsem naprosto spokojena…baterka vydrzi hodne a to ja teda hodne pisu a volam…myskum si, ze i cena je perfektni…muzu fakt jen doporucit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
31.1.11 13:39
nemolka píše:
Ahojím mám si vybrat mobil líbí se mi xperia mini x8 ale zrazují mě od ní že baterie vydrží jeden den a to by mě nebavilo to věčné dobíjení cenna maximálně do 5 tisíc vic dávat nehodlám přece jen ho mám na telefonováni že jo :-D

Já mám xperii x10 miny pro a baterku nabíjím každý třetí den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
31.1.11 13:46

děkuji zajimavé vidim že kdysi né moc dobré samsungy jsou teda zase v kurzu a cena je krásna jen ho všude vidím v černé barvě a já ráda barvy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
31.1.11 14:00

** nemolka**- je jeste v ruzove, bile a cervene :-) ten cervenej je moc peknej a mel ho Vodafone :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
31.1.11 14:07

Ta beterka je dost závislá na tom, jak moc na tom mobilu děláš - celkově dotykové displeje žerou více baterky a 3 dny je asi maximum, co to vydrží. Já bych si sony ericson (SE) s dotykovým displejen nekupovala. SE totiž dává do mobilů zastaralé systémy. Ale pokus budeš jen telefonovat a psát sms, tak to nevadí, ale problém je u nějakých nádstavbových aplikací. Já jsem vybírala taky mobil a vyhrál to HTC Wildfire. Stojí sice víc, ale zákazníci vodafone na to mají slevu, takže mi ho koupil taťka, který platí z rodiny největší paušál a vyšel asi na 2700,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
31.1.11 20:27

no a z těch obyčejnych sakríš to nikdo neporadi trochu se těch dotekáču bojim každy mě zrazuje že nejsou ok :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
31.1.11 20:33
nemolka píše:
no a z těch obyčejnych sakríš to nikdo neporadi trochu se těch dotekáču bojim každy mě zrazuje že nejsou ok :zed:

Já těm dotykáčům taky moc nehovím. :wink:
Co třeby tenhle?
 http://www.zbozi.cz/…700-classic/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
31.1.11 21:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950