Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mohli byste mi prosím poradit dají se koupit bočnice na postel i v obchodnákách třeba Asko atd.na internetu jsem nic nenašla
ahoj mi ji kupovali v Ikea za 150,–.je dřevěná,ale mají tam i větší výběr třeba v barvách.
Vážně ty ohrádky/bočnice, které se jen zasunují pod matraci, dobře drží? Neodvedu si to moc představit, když se o to dítě opře apod. Pls napište mi zkušenosti. Dáváte přednost těmto nebo těm montovaným. Díky!!!
ahoj tak já jsem pro tu montovanou neumim si představit ani jak ta co je pod matrací vůbec drží akor když děti si hrají.
Ahoj,
zalezi na tom jakou mas postel. My jsme schvalne kupovali s vyššímy čely. Potom jsem koupil v Hronbachu desku asi 10cm širokou a 2m dlouhou. Tuto desku jsem zakrátil tak aby měla malá v nohách jak slézt. Uřezal jsem z ní ještě sloupek.
Takže z desky jsem vytvořil něco jako L a přišrouboval to k posteli přes obyč panty na straně jedné a v nohách přivrtal šroubkem do desky. Drží to velmi dobře už asi dva roky.
Pokud nechceš řezat, tak ti to uřežou ZDARMA v tom hornbachu. Potom si to nalakuješ a přivrtá soused ![]()
A nemusís nic složitě shánět.