Kolik za uháčkování deštníku?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Myslím, že je to docela pracné. Já bych to viděla určitě na 400 Kč. ZvlásŤ když piješ rozpustný kafe… Spočítej si, kolik hodin jsi to dělala a podle toho si spočítej cenu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kávovar jsem jí vrátila s „díky“ minulý týden!
Fakt 300??? No je pravda, že jsem se koukala na Fléru a tam pod 500kč nejdou…
Uvidím, kolik se vás tady ozve za „kolik“
DÍKY
- Citovat
- Upravit
ww klidně i víc. Kolik hodin jsi na tom dělala? A ber tam min 120na hod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolik hodin nevím… Jen to obháčkování jednoho dílku mi trvá 15 minut x 8 dílů to jsou 2 hodiny! Řad je tam přes 50…teď ještě 8× obháčkovat kytku, 8× lístek… Ta by se nedoplatila, to by mi asi ten deštník narvala do nechcu byt sprostá
No… ona mi ho tam narve tak či tak, i kdybych po ní chtěla 50kč
Ale asi to risknu a řeknu si!!!
- Citovat
- Upravit
Taky hodně háčkuju a vyšívám - dávám to jako dárek, ale pokud by to po mně někdo vyžadoval způsobem, jako Tvoje švagrová, můžu Tě ujistit, že pod pětistovku za paraplíčko bych nešla… Pokud bych to vůbec udělala.
![]()
Mimochodem, je to fakt krásné, jsi moc šikovná!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Týjo
Koukám, jak se někteří lidé dokážou chovat
Já bych opravdu spočítala, kolik hodin jsi to dělala. Sice nedostaneš ani 20 Kč za hodinu (taky umím háčkovat), ale aspoň švagrové řekni, jak dlouho ti to trvalo
Ona asi myslí, že je to za dvě hoďky hotový
Jinak 200 je dle mého minimum, slušná cena by byla tak 400-500 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to nádherný, jsi moc šikovná. ![]()
Taky občas něco uháčkuju a vím, kolik času se u toho dá strávit. Netuším, za kolik se takové věci prodávají, ale já bych to ocenila tak na 1 000 korun, ale to by ti asi nezaplatila. No vezměte si třeba ty háčkované čepičky, které se prodávají za 200 korun a to ani často nejsou z jemné příze a tím pádem se to rychleji uháčkuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevděčná to práce, k nezaplacení…Já pro změnu pletu a vždycky jsem nabídky odmítla.
Kdo neumí, nepochopí ![]()
Krásné paraplíčko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nic proti, ale také bych si řekla alespoň o těch 500,– vem si jen kolik jsi prosvítila elektřiny a proseděla na tom času… Samozdřejmě záleží na tobě, ale vzhledem k tomu že dost háčkuju a pletu, prostě bych nešla pod míň za 200,– to stejně nekoupí, tak i kdybys chtěla od té částky odečíst cenu příze cca 100,– tak pořád si myslím alespoň ty 400,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Opravdu moc pěkné,jsi šikovná
Také bych si určitě řekla za práci kolem 400,–
Jen si možná trošku myslím,že jsi se s ní narovinu měla dohodnout ještě před tím než jsi to šla háčkovat.....co když ti řekne,že ti to za to nedá,když je taková od rány ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Potřebuju od vás holky poradit kolik by jste dali za práci. Háčkovala jsem přítelově sestře paraple, přízi i kostru mi dala svou. Strávila jsem na tom dost času a přítel mi tvrdí, že bych si měla říct o peníz za „můj čas“, říká 200kč klidně i 250
Když ona je taková fůrie
půl roku před tím, mě otravovala ať jí to udělám, já pořád odmítala až jednou přijela na návštěvu se slovy: „na tady máš kávovar za to že mi to uháčkuješ, díkes“
Mimochodem…piju jen rozpustné kafčo
Tady je fotka ať máte představu, je to jen díl, nemám to naplé-ještě mi chybí okraj a olemovat ostatní kytky.