Kolikrát spí váš prcek za den?

8.3.12 18:21

Kolikrát spí váš prcek za den?

Ahoj holky chci se zeptat kolikrát dáváte spát vašeho prcka za den? Dáváte spát po obědě nebo před obědem? Mám 15 měsíční holčičku spí mi dvakrát děně a v noci pak chodí dlouho spát a jěště bych se chtěla zeptat jaký máte jídelníček jenom tak orientačně, mě Verunka nechce jíst dopoledne moc chleba a večer ani kaši, oběd sní a jogurty jí taky.A v kolik holky dáváte spát prcky večer a v kolik se vám ráno budí. Musím se podle vás orientovat, protože už jsem vyřízená, v noci ještě kojím. Díky za rady. Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
457
8.3.12 18:33

Od 1 roku jsem zavedla jeden denní spánek, začínali jsme v 10,30, každý měsíc se to tak nějak possunovalo na 12 hodinu. Večer max. ve 20 spala dcera. Ale od 2 let nespí pro změnu ve dne vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
8.3.12 18:35

ahoj, já mám stejně starého chlapečka a spí jednou denně, a to po obědě. spí cca 2 hodiny, někdy míň, někdy víc. večer chodí spát mezi půl devátou a půl desátou.

co se týká jídelníčku, tak ráno má většinou chleba např. s lučinou a UM, k svačině jogurt, k obědu maso se zeleninou a s přílohou, případně polévku, odpoledne ovoce a večer nejčastěji kaši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
8.3.12 18:45

Dcera (1,5) si zavedla sama jeden spánek jeste pred rokem. Jsou dny kdy nespi vůbec 8o . Driv spala dopoledne a odpoledne, po zrusenem odpolednim dopoledne. Po tom roce se to prehodilo na odpoledni spanek.

Jidlo mame takto: rano mliko, pak cca za hodinu neco mlecneho vetsinou jogurt, svacina moc nebyva, jsme venku, spis jablicko, krupka, kukuricnej chleb, pak ma obed a jde spat, spi tak do ctyr, kdyz se zadari, to ma pak taky neco lehkyho typu ovoce a vecer veceri, bud to co mame my, nebo krupicovou kasi, nebo jen chleba s necim.

chodi spat mezi osmou a pul devatou, nekdy i dyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
8.3.12 18:48

Jinak co se tyce kase, jakou davas?… Ty detske, instatni mi nechce jist uz dlouho, krupicovku ale jo! Rejzovou teda taky moc nemusi. Chleba s maslem a spol, tak oji to maslo a spol, chlebu nebo housce moc neda, ale samotnej ho ji rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.12 19:00

já dávám právě ty instantní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.12 19:02

Holky a v kolik koupete prcky?Na sedmou hodinu nebo ještě dřív?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
8.3.12 19:20

Jo a ještě jsem chtěla napsat něco povzbudivého. Jak mi dcera přestala spát přes den, tak čím je starší, tím je aktivnější a nestává se mi, že vydrží být vzhůru déle do 19 hodin. Většinou usne sama od sebe během 5 minut přímo u večerníčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
8.3.12 19:24

Obě dvě děti zhruba od roka přes den spí jenom 1× a to po obědě, takže cca kolem té 12-13h, podle toho jak stíháme. Spí tak ty 2h, dcerka teď už chodí do školky, takže spí tam. Večer se koupou před 18h, protože pak koukají na Kouzelnou školku a Animáčka :mrgreen: Spát chodí před tou 20h, ráno vstávají v 7h pokud se jde do školky, když ne tak spí klidně i do 9h, jak kdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
8.3.12 19:27

Syn (14m),chodí spát 2× denně,záleží v kolik vstane,většinou vstává mezi 6-7 h,když vstane v 6,jde spát v 10 h,pak chodí kolem 14 h,ale spí opravdu málo,tak max půl hodiny,někdy výjimečně hodinu,ale to spíš zázrak.Večer začínám chystat na koupání kolem 18 h,kolem půl sedmé má mlíčko a jde spinkat,spí celou noc.
Co se týče jídelníčku:
V 5-6 h UM 210 ml
8:30 h snídaně-jogurt s musli nebo pečivo,lučina
10:30 h svačinka ovoce+kousíček rýžové křupky
12:30 h oběd klasika,zelenina,maso,příloha
15:30 h svačinka přesnídavka,ovoce,nebo nějaké domácí pečivečko
18:30 h UM 250 ml bud Bebu good night nebo mlíčko s kaší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
8.3.12 19:33

Ahoj, moje 16-ti měsíční dcera spí jendou denně, a to po obědě. Někdy jí dávám oběd na dvakrát. a to před spaním a polovinu po spaní :-) Holt nemá takový hlad. Jinak ráno jí chleba s máslem a mermeládou, ke sváče jogurt, pak oběd (třeba i polívku), po spánku oběd nebo tvaroh, pak ovoce a večer kaši nebo něco jiného, co mi sní. A mezitím kukuřičný křupky, piškoty… Taky spala dvakrát denně, ale po tom, co jí dávám jen jednou spát (okolo dvanácté, spí tak 1,5 hod. jak kdy), tak jde večer spát v osm a vstává kolem sedmé. Jo a koupu těsně před spaním,aby věděla, že je čas jít spát :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
8.3.12 19:33

Dcera 15m má dlouhé a krátké dny. Jeden den vstává brzo a spí 2X denně a jde později spát (tak kolem 19:30), druhý den spí déle a přes den jen jednou. Pak to zalomí v půl sedmé. K jídelníčku: jak vstane tak UM, pak snídaně - pečivo s něčím, mléčná svačina, oběd klasika, odpoledne ovocná svačina, kolem páté pečivo a po šesté kaše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
8.3.12 19:38

tak malej má 13 měsíců a už cca měsíc spí jednou denně po obědě, většinou hodinu a čtvrt, dneska dal skoro 2 hodiny…
ke konci, když spal ještě dvakrát denně, tak byl problém, že odpoledne chodil spát až ve 4 a spal třeba do 5 nebo půl 6 a pak večer nechtěl usnout… naštěstí pak přestal chtít usnout dopoledne, takže si to jedno spaní vlastně naordinoval sám :mrgreen:
koupu ho před půl osmou, pak jde spát a nejdýl ve třičtvrtě je tuhej. Ráno vstává mezi 7 a 8…
jak jíme:
5-6 180 ml UM
9-9:30 - necelou housku s máslem, někdy i se sýrem + ovoce
12:00 - oběd (cca 220 ml)
15:00 - 220 ml jogurtu s ovocem (někdy tvaroh se smetanou a ovocem)
18:00 - 120 ml kaše
19:00 - 180 ml UM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
8.3.12 19:41

Dcera spala v tomto věku 1× po obědě a malý mi od 15 měsíců přes den nespí.Někdy usne při delší cestě v autě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
8.3.12 20:08

Přes den se pomaličku ale jistě spánek začíná rušit, né mojí vinou ovšem :zed: . Malá prostě už přestává mít potřebu. Chodí se v 7h po večerníčku okoupat, v půl osmé krupice a jde se spát. Usíná sama. Vstává kolem 7:30h, ale jak kdy. V poslední době i dřív :zed: . Jíme vše, co my. Ale vaříme zdravě. CHleba kolikrát dám i suchý, nemažu. Nebo jí dám jen lučinu zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí