Nezvládám brzké ranní vstávání

1917
8.3.12 18:13

nezvládám brzké ranní vstávání

ahoj holky zajímal by mě váš názor nebo vaše zkušenost momentálně vstávám o čtvrt na 5 a dojíždím do školy (ze Zlína do Holešova)ale kolem 12 už bívám mrtvá (mám praxi v kuchyni na policejní škole v Holešově)a když vydáváme tak tam pospávám proto mě zajímají vaše názory co s tím skusit dělat protož nejhorší je když vám přijde fronta lidí na oběd a mě se chce prostě spát díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ncc1701
8.3.12 18:16

Být v tvé kůži, touhle dobou dávno spím :-) Taky jsem měla odjakživa problémy se vstáváním, a to i když jsem dělala od devíti a bydlela jsem deset minut pěší chůze od práce. Když jsem byla fakt unavená a nesoustředěná, dala jsem si kafe, kolu, cokoli s kofeinem. To mě nakoplo.

• Citovat
  • Upravit
1823
8.3.12 18:16

chodit dřív spát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
8.3.12 18:19

Asi moc neporadím, ale tohle bych nedala…casem trochu pomuze jit driv spat, ale ta zmena se nestane hned, chce to delsi cas a taky si to spani neposunes o moc velky kus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
8.3.12 18:22

Čtvrt na pět? A v kolik chodíš spát? Já do školy vstávala v 6:30 a zvládala jsem to do max. 2 a kolem 3 jsem usínala. Někdy jsme měli ještě o 2 hodiny dýl, ale to jsem šla vždy domů. Bych tam usla. Jinak jsem chodila spát tak kolem 1 ráno nebo půl 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
8.3.12 18:25

chce to pevný režim, kdy chodit spát aby si tělo zvyklo. Já vstávala do práce ve 3:45 , jelikož v půl páte mi jel vlak, musela jsem chodit spát fakt brzo, kolem sedmé a i tak jsem byla fest ospalá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
8.3.12 18:28

Taky jsem dělala v kuchyni a úplně si vybavuji to co popisuješ při výdeji :mrgreen:
Já jsem to dělala tak, že jak byla pauza mezi výdejem a dovaření jídel, tak jsem si dala kafe a ještě něco malého (ne nic moc) k jídlu nebo se prošla po rampě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
8.3.12 18:33

já taky takhle brzké vstávání nesnáším, ale pamatuju si, že když jsem v jedné práci musela vstávat ve 4, abych stihla ranní směnu od 6:00, tak jsem chodila spát hned po zprávách :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435

já vždycky stávala do práce před šestou, jednu dobu i na půl třetí do práce a ted, co jsem těhotná je pro mě fakt problém dostat se z postele před polednem. nevím čím to je, ale prostě nevstanu a když už musím, jsem za chvíli úplně mrtvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896

a co kafe, nepomáhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
8.3.12 18:44

Určitě chodit dřív spát, ráno si dát pořádnou zdravou snídani, popíjet průběžně vodu, kvalitní zelený čaj a případně bych zkusila nějaké tablety s guaranou (kofein mně osobně nepomůže). Já ráno vstávám tak, že mi nejmíň hodinu zvoní budík (po deseti minutách), večer odpadávám většinou v devět. Vstávám teda mezi půl šestou a šestou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101871
8.3.12 18:45

Chce to fakt chodit spát včas a ono si tělo zvykne, my tamhle vstávali, když jsme bydleli za Prahou a dojížděli a po nějaké době už mi to ani nepřišlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
8.3.12 18:50

jednu dobu jsem taky dojížděla a vstávala ve 4. Zaspat dřív se mi nikdy nepodařilo, jedině se o pauzách umýt ledovou vodou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
8.3.12 18:58

Ono ne každý dokáže dobře snášet brzké vstávání nebo noční směny. Pamatujete si na moderátorku Kláru Doležalovou? (doufám, že jsem nepopletla to příjmení, každopádně to byla dlouhovlasá sympatická bruneta Klára) Dělala nějakou snídani s Novou či co a pak všude v buváru psali, že si tím přivodila nějaké zdravotní problémy a musela toho nechat. Ona ale vstávala nějak v půl čtvrté. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
8.3.12 19:14

Já nezvládala vstávat v pět :oops: :oops: :oops: Vstávala jsem tak několik měsíců, pak jsem v práci řekla, že buď dostanu auto nebo dám výpověď a klaplo to, dostala jsem auto a mohla vstávat v šest :palec:
Každý říkal: „To si zvykneš“ ale já si za sedm měsíců nezvykla, přišla jsem domů napůl spící a nejméně hodinu jsem každý den odpoledne spala. A to jsem večer chodila spát brzo. Nepomáhalo kafe, cola, energetické tabletky, prostě nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí