Kolikrát za měsíc jste protivné?

1211
3.12.16 20:19

Kolikrát za měsíc jste protivné

Holky mám dotaz ohledně nálad. zase mám ty svoje dny jsem podrážděná, chlapovi jsem odsekla ohledně nijaké blbosti a on hned že zase máš tu svoji náladu už od rána jsi nepříjemná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15575
3.12.16 20:22

Jak kdy, někdy jsem hodně podrážděná a někdy méně. S menstruací to vůbec nesouvisí, i když, v době, kdy probíhá a před jsem citlivější, tj. lépe mě něco vytočí. Bohužel i mimo tyto dny jsem dost protivná, ale snažím se krotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
3.12.16 20:25

Nebyvam naladova, nema na me vliv ani PMS ani tehotenstvi, nic co se tyce hormonu me nerozhodi tak, abych byla protivna. Pokud to na me nejak působí, tak obcas litostiva, ze se nad něčím dojmu, ale taky ne moc.
Manzel si nikdy nestezuje, ze jsem neprijmena, no nejsem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
3.12.16 20:26

Jsem furt k zulíbání, sakra už!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
3.12.16 20:26

Jednou - od 1. do posledního :) Snažím se být nepříjemná konstatně a nemít výkyvy, pak to nikoho nepřekvapí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
3.12.16 20:27
@Knihomyš píše:
Jednou - od 1. do posledního :) Snažím se být nepříjemná konstatně a nemít výkyvy, pak to nikoho nepřekvapí.

nápodobně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
3.12.16 20:30

Kolikrát za měsíc? Ptej se, kolikrát za den :lol:

• Citovat
  • Upravit
1222
3.12.16 20:31

Jsem se ptala teď drahé polovičky, jak často jsem protivná. Opáčil, jestli by nebylo lepší se zeptat, kdy nejsem :think: Zmetek :mrgreen:
Hele, to je různý - často před MS jsem fakt nervní, vše mě vytočí, mám prostě blbou náladu. Kolem ovulace jsem nesnesitelná jinak - všechno mě rozbrečí, jsem melancholická, ale ne nervní.
A pak jsou dny, kdy se prostě se. e všechno, co se pos.at může, takže i v tyhle dny (kterých je díkybohu pomálu) :D

Nálada i výkon v čemkoli u mě hodně souvisí s cyklem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
3.12.16 20:33

30 až 31× :D Dle měsíce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
3.12.16 20:36

Ani jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13750
3.12.16 20:37

Ja jsem protivna kdyz jsem unavena a hladova. Okolo MS ne vzdycky, jen nekdy se citim vznetlivejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
3.12.16 20:38

Já jsem hodně náladová a stačí mi málo a kolikrát ani nevím proč, ale mám to často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
3.12.16 20:43

Já jsem si všimla, že jsem (jako každý) protivnější na ty, co mám ráda. Před cizími se člověk krotí. A přitom jsem to jako dítě nesnášela na mamce, když na cizí byla jemná a na nás vyjížděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
3.12.16 20:48
@Bábrdl píše:
Já jsem si všimla, že jsem (jako každý) protivnější na ty, co mám ráda. Před cizími se člověk krotí. A přitom jsem to jako dítě nesnášela na mamce, když na cizí byla jemná a na nás vyjížděla.

Mam to napodobne a strasne me to mrzi. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6217
3.12.16 20:50
@Knihomyš píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová