Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky mám dotaz ohledně nálad. zase mám ty svoje dny jsem podrážděná, chlapovi jsem odsekla ohledně nijaké blbosti a on hned že zase máš tu svoji náladu už od rána jsi nepříjemná
Jak kdy, někdy jsem hodně podrážděná a někdy méně. S menstruací to vůbec nesouvisí, i když, v době, kdy probíhá a před jsem citlivější, tj. lépe mě něco vytočí. Bohužel i mimo tyto dny jsem dost protivná, ale snažím se krotit.
Nebyvam naladova, nema na me vliv ani PMS ani tehotenstvi, nic co se tyce hormonu me nerozhodi tak, abych byla protivna. Pokud to na me nejak působí, tak obcas litostiva, ze se nad něčím dojmu, ale taky ne moc.
Manzel si nikdy nestezuje, ze jsem neprijmena, no nejsem ![]()
Jednou - od 1. do posledního
Snažím se být nepříjemná konstatně a nemít výkyvy, pak to nikoho nepřekvapí.
@Knihomyš píše:
Jednou - od 1. do posledníhoSnažím se být nepříjemná konstatně a nemít výkyvy, pak to nikoho nepřekvapí.
nápodobně
Jsem se ptala teď drahé polovičky, jak často jsem protivná. Opáčil, jestli by nebylo lepší se zeptat, kdy nejsem
Zmetek ![]()
Hele, to je různý - často před MS jsem fakt nervní, vše mě vytočí, mám prostě blbou náladu. Kolem ovulace jsem nesnesitelná jinak - všechno mě rozbrečí, jsem melancholická, ale ne nervní.
A pak jsou dny, kdy se prostě se. e všechno, co se pos.at může, takže i v tyhle dny (kterých je díkybohu pomálu) ![]()
Nálada i výkon v čemkoli u mě hodně souvisí s cyklem ![]()
Ja jsem protivna kdyz jsem unavena a hladova. Okolo MS ne vzdycky, jen nekdy se citim vznetlivejsi.
Já jsem hodně náladová a stačí mi málo a kolikrát ani nevím proč, ale mám to často.
Já jsem si všimla, že jsem (jako každý) protivnější na ty, co mám ráda. Před cizími se člověk krotí. A přitom jsem to jako dítě nesnášela na mamce, když na cizí byla jemná a na nás vyjížděla.
@Bábrdl píše:
Já jsem si všimla, že jsem (jako každý) protivnější na ty, co mám ráda. Před cizími se člověk krotí. A přitom jsem to jako dítě nesnášela na mamce, když na cizí byla jemná a na nás vyjížděla.
Mam to napodobne a strasne me to mrzi. ![]()
@Knihomyš píše:
Jednou - od 1. do posledníhoSnažím se být nepříjemná konstatně a nemít výkyvy, pak to nikoho nepřekvapí.