Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já hlavně, když mám hlad. To když na manžela něco vyjeknu, tak mi řekne ať se najím… pak má člověk hubnout ![]()
@scentini píše:
Mam to napodobne a strasne me to mrzi.
Myslím, že tak to má každý. Je potřeba na to myslet.
@Knihomyš píše:
Jednou - od 1. do posledníhoSnažím se být nepříjemná konstatně a nemít výkyvy, pak to nikoho nepřekvapí.
Taky tak ![]()
Ten dotaz mě pobavil, na to by měla existovat aplikace, aby měl člověk přehled??? ![]()
Ne, jsem pravidelně protivná a vyjížděcí na manžela i děti před MS, čím se mi natahuje cyklus, tím hůř pro ně
prostě když mám cyklus 37 dní, tak od 30-37 je to masakr
pak jak to spustí, tak jsem anděl ![]()
Během ovulace jak kdy, já mívám třeba týden před ovulací někdy špinění, ani doktorka neví proč, zřejmě mi houpou hormony, tak pokud se mi to v daném měsíci stane, tak od toho špinění k ovulaci, jsem vzteklá
Naštěstí se mi ty cykly teď docela ustálují a tak jsem vzteklá jen na konci.
a někdy je to v kombinaci vzteklá + napružená + dojímající se ![]()
Tak já protivná troufám si říct nebývám… když už se mnou něco je, tak jsem spíš unavená a bez nálady, to teď v tom hnusném podzimním počasí občas ano, ale to nejsem protivná, spíš se mnou jen nic moc není ![]()
Den dva pred ms jsem opravdu startovaci, i podle toho poznam, ze to dostanu.
Jinak jak kdy, pokud je to ten den narocne, otvira si na me nekdo hubu (zakaznici, nadrizeni), tak pak potrebuju po prichodu domu svoji pulhodinku, na vypiti kafe, procteni mailu atd. Kdyz na me v tu dobu nekdo mluvi a neco chce, tak to protivna fakt byvam.
A do prace jezdim radeji sama, i za cenu, ze jedu autobusem misto autem, v tom autobuse ctvrthodinku posedim, snim si koblizku, prolitnu na mobilu noviny a jdu do prace mnohem vic v klidu.
Talze suma sumarum mi to vychazi tak 2× - 5× mesicne ![]()
Když mi chybí životabudič vitamín S
.
A stane se, že ze stresu, nesnáším být ve stresu, vyhýbám se takovým situacím i lidem, teď mám stresové období (ne z Vánoc!) ty mě naopak dodávají energii, veškerá ta atmosféra a dekorace.
@Kelsey Máš pěkně tlustou kočku
ta asi protivná není viď, hlavně, když je nažraná
vypadá jako ta naše ![]()
Dneska mi zrovna přítel řekl, ze jsem na nej hnusna když jsme na návštěva nebo návštěva u nas
@alisekR
Tihle jsou snad všichni stejní obři
. Moje tetka, když k nám dojede nechápe co je to za golema. Nacpava se granulemi acana.
A náladový umí být strašně, když má náladu běhá tady, skáče, provokuje decka, aby si hráli, předbíhá se na schodišti, že podsekne nohy, furt čekám, který si kvůli němu rozbijeme kokos a když nemá na nás náladu, leží někde bokem.
Nejvíc hravý, akční je ráno mezi 4-8h a jak dovedu decka dom, to litá radosti, jak blázen. Je chytrák, jak je teď páníček zas pryč v práci, tak se v noci rozvalí přes jeho půlku postele, teď nevím jestli mi dělá společnost nebo jsou domluveni, že bude dělat security ![]()
@Bábrdl píše:
Já jsem si všimla, že jsem (jako každý) protivnější na ty, co mám ráda. Před cizími se člověk krotí. A přitom jsem to jako dítě nesnášela na mamce, když na cizí byla jemná a na nás vyjížděla.
Mám to, bohužel, taky tak. ![]()
@Knihomyš píše:
Jednou - od 1. do posledníhoSnažím se být nepříjemná konstatně a nemít výkyvy, pak to nikoho nepřekvapí.
@Kelsey
Naše blbuna mi leze na notebook, protože je tam průduch v desce na topení a jak ho mám posunutý hodně k oknu, tak se tam nemůže vejít, je celkově dost tlustá, dělá zásoby na zimu…
Našim jsme pořídili před půl rokem krásnýho briťáka, opravdu zvláštně zbarvenýho a to je taky dobrej bobr, ten roste a tloustne před očima a je neskutečně rozmazlenej ![]()
Jsem podrážděná, když mám honě práce (plus dřív učení), jakmile přiletím domu po celodenní šichtě, manžel ví, že na mě nemá mluvit, já si lehnu do vany, vezmu si knížku, upeču něco na zub… prostě cokoli, co mě baví a je zase vše v pořádku
Jinak náladová nejsem.