kolo nebo tříkolka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kolo nebo tříkolka
Ahojky,
chci se poradit.
![]()
Malá bude mít 2 roky a zvažuji jestli jí mám koupit trojkolku nebo rovnou kolo s postranními kolečky.
Co mi řekla známá Dr., tak tříkolka by měla mít šlapátka přimo pod sedátkem (kvůli nožičkám) a všude jsou většinou na předním kolečku. ![]()
Našla jsem co se mi líbí:
http://www.mimibazar.org/foto.php?…
A kolo se mi zamlouvalo toto (jen tam není popis pro jak staré dítě to je - jen je tam pro nejmenší)
:
http://www.mojekolo.cz/…oose-twinkle
Máte někdo zkušenosti anebo můžete mi poradit a doporučit s čím jste spokojení??
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tříkolku doporučuju Páju, měli jsme a byla super.
Jinak záleží na tom, jak dcerka velká, jestli by to kolo už utáhla, jdem o to, že to šlapání není žádná legrace, aby jí to neodradilo. Já bych koupila si radši kolodrážedlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky máme koloodrážedlo a později až to Káju omrzí budem kupovat kolo se šlapkama. Na koloodrážedle se naučí skvělě rovnováhu a přechod na klasické kolo je pak pro ně snadné. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj tato diskuze tu už před časem byla, doporučuji odrážedlo,více to děti baví a déle vydrží a je i skladnější
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si teda myslím, že dvouletým dětem stačí odrážedlo = motorka, případně jsou zralí na tříkolku. Kolo je pro ně moc těžké jak hmotností, tak šlapáním… (a následně těžké i pro rodiče, aby se s ním vláčel, až to prcka omrzí). Myslím, že koloodrážedlo zvládnou až děti o rok starší (taky jsou na něj dvouleťáci obvykle moc mrňaví, není moc těhle výrobků, který by byly pro 90 cm vysoký děti…).
Samozřejmě jsou extra sportovně nadané děti, které ve dvou letech zvládnou i koloodrážedlo. Ale vzhledem k tomu, že vám budou dva až za měsíc, myslím, že motorka nebo tříkolka budou pro letošní kolařskou sezonu lepší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, naše malá dostala k druhým narozeninám kolo ( tatínek je zapálený cyklista
) máme nejmenší velikost a malá na něm pěkně jezdí ale jenom po bytě a né moc dlouho, v 70% chce abychom ji jen tlačili a ona si sedí z nožkama na rámu. Víc řádí na odrážedle, a teď když je už pěkné počasí na venek je to super. Mnohem jednodušší manipulace než s kolem. Myslím si, že to kolo využijem pořádně až tak příští rok. Tak bych radila radši to odrážedlo, nebo tříkolku… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme kupovali ve dvou letech kolo,s kolečkama.Malou to bavilo,a jízdu zvládla hned.Bylo to dané ale tím,že u nás na hřišti měli všichni kola,tak ho chtěla taky.
- Citovat
- Upravit
Syn dostal ve dvou letech (je breznovy) odrazedlo Davidek. Ma sedlo 34cm nad zemi, kolem dubna-kvetna uz v pohode dosahl dolu na zem. Jezdil na nem velmi rychle. Letos na nem drandi, vsechny kopce sjizdi s nohama nahore, rovnovahu ma perfektni, koupe kola se slapkama probehne pristi tyden. Jsou mu cerstve tri roky.
Za sebe rikam jednostope odrazedlo, stokrat lepsi nez enduro atd…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc děkuji!!! ![]()
Odrážedlo máme - klasickou motorku - to ji baví! ![]()
Máte pravdu v tom, že to kolo na ni bude těžké. Tak nejspíš půjdeme do té tříkolky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevim jestli sem jeste kouknes, ale ja nemela na mysli odrazedlo Enduro, ale jednostope odrazedlo. Kolo bez slapek. Jenik na nem jezdil lonske leto (2-3roky) a ted uz 14dni jezdi na klasickem kole bez postranich kolecek. Proste se naucil rovnovahu, a naucit se slapat zvladl v obyvaku za 15min, kdy mel zadni kolo podlozene a jezdil „naprazdno“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když se dají na kolo postranní kolečka,je z toho tříkolka,ale my jsme měly nejdřív malou tříkolku,pak větší a někdy hned pak to kolo s postranníma…takže pak tříkolka nebyla tak oblíbená,kolo bylo kolo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit