Koloodrážedlo pro 2,5leté
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Koloodrážedlo - které?
Maminky, poraďte mi. V nejbližší době se chystáme pořídit koloodrážedla našim 2,5 letým dvojčatům. Na internetu je tolik typů, že moc nevím, které. Zaujalo mě Yedoo Too Too a Davídek. Nevím, na co se při koupi hlavně zaměřit. Děkuji za rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Máme z Lidlu X bike, bývá v akci většinou každý rok na jaře, stojí 1111kč. co ej nejdůležitější, tak určitě váha, kor s dvojčaty. občas se stane, že ho poneseš. tamto je právě super lehký, a velice podobný first bike.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučuji pročíst: http://www.neobycejne.cz/
Vybírám ted pro 2-letou dceru. Měla jsem vybráno Puky LRM, ale prošli jsme pár kamenných obchodů, nějaká odrážedla vyzkoušeli a nejspíš půjdeme do odrážedla Galaxy kosmík
Takže doporučuji, abyste to taky zašli někam okouknout naživo. Stejně budete vybírat i helmy, tak to okukování a zkoušení vezmete při jednom ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Yedoo Too Too je dobrý, taky se mi líbilo, nakonec jsme teda koupili First bike, ten je prostě perfektní, hlavně lehoučký, perfektně se na něm Davídkovi lítalo a výhoda byla, že se k němu dala přikoupit ta „redukce“, aby se dalo dát sedlo ještě níž než normálně, syn byl malej a ostatní koloodrážedla mu byli velký. Pro druhý dítko kupujeme určitě zase First bike, jediná nevýhoda je cena, ikdyž ta šla už od té doby dolu. Ale kdybych chtěla levnější, tak koupím to Yedoo too too.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Yedoo Too Too doporučuji, je úžasně lehké, oceníš při nošení domů, do schodů a dítě ho ocení při jízdě i při stavění kola…Máme už dva roky a dcera se ho ve 4 letech nechce vzdát..Váží snad jen 4kg
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@peta h píše:
Yedoo Too Too je dobrý, taky se mi líbilo, nakonec jsme teda koupili First bike, ten je prostě perfektní, hlavně lehoučký, perfektně se na něm Davídkovi lítalo a výhoda byla, že se k němu dala přikoupit ta „redukce“, aby se dalo dát sedlo ještě níž než normálně, syn byl malej a ostatní koloodrážedla mu byli velký. Pro druhý dítko kupujeme určitě zase First bike, jediná nevýhoda je cena, ikdyž ta šla už od té doby dolu. Ale kdybych chtěla levnější, tak koupím to Yedoo too too.
First bike je asi nejlepší, ale vzhledem k tomu, že musíme koupit 2 skoro naráz, tak je to moc peněz…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme Xbike z Lidlu a maximální spokojenost. Kluk na něm jezdí už víc jak rok. Je nadšený, že tam má košík, brzdu a zvonek.
- Citovat
- Upravit
Naše 2letá dcera teď dostala Yedoo Too Too.Je hodně chválené, tak snad bude spokojená i ona.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My kupovali ke druhým narozeninám Puky LRM, v té době na běžných koloodrážedlech ještě pořádně nedosáhla a tohle je super. Jen nevím na jak dlouho vydrží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn drandí od 1,5 roku na Puky LRM. Teď je o rok starší a užívá si jízdu s nohama na stupátku.
Neměnila bych, i když pořizovací cena byla velká.
A další nákup bude Puky LR XL k narozeninám. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koupili jsme nakonec také X-bike z Lidlu a syn na něm lítá už 1,5 roku. Měli jsme při výběru v kamenných prodejnách problém, aby došlápl na zem, je, to drobek a nejnižší sedátko má Galaxi Kosmík, je krásný, bitelný, ale pro drobné dítko děsně těžký, kamarádky holčička s ním válčí ještě teď, neudrží pořádně rovnováhu a kácí se s kolem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme Yedoo, limitku Čtyřlístka a jsme maximálně spokojení. Pro mě byla důležitá nafukovací kola, brzda, výškové nastavění nejen sedáku, ale i řidítek a chtěla jsem kovové. Splnil všechny moje představy, je lehké, sedák jde dát dost nízko, kluk na něm drandí ostošest, když už náhodou jet nechcem tak do frknu pod kočár a jdeme dál.
Za mě určitě doporučuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme Puky (s brzdičkou) a je senza! Šli jsme na jistotu, syn začínal s Puky Wutsch(resp. pořád na něm drandí - má ho doma). Lehký, s výbavičkou, roztomilý. Takže doporučuji! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit