Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj, chci se zeptat, koupila jsem si Kombuch v Bio obchodě. Ráda bych detoxikovala tělo. Ale první dny mám velké bolesti hlavy, a chodím na záchod jako prokoplá, tak nevím, je to tím, že toxiny odcházejí z těla a při dlouhodobém pití se to zlepší? Nebo jak se projevuje její působení u vás? Děkuju za infa
Dashiki:
Ahoj, mně teda taky bolela hlava - postupně to přestalo, myslím, že to bude tím čištěním - i to chození na wc - zkus snížit dávky a najíždět postupně ![]()
Děkuju. Tak to je tedy driják:). Ale evidentně to na tělo funguje. Tak snad se to za pár dní srovná.
Zdravím všechny ![]()
na chuť si teprve zvykám… snažila jsem se kefír dochutit, myslím, že malá (čtyři roky ) si na neochucený kefír asi nezvykne. Máte někdo nějaké zkušenosti v této otázce… ![]()
Předem velké díky… snad to té houbě nevadí… ![]()
Ivča
Ahoj holky, chtěla bych obnovit diskuzi s kombuchou. Zajímá mě kombucha, která se přidává do čaje. Náhodou jsem na ní narazila dnes ve snídani s novou a zaujala mě. Pomohla vám někomu? Případně pri jakých problémech jste ji užívali? A hlavně kde ji seženu? Děkuji za reakce
@bobda kombuchu piji denne, je to takove prijemne vnitrni osvezeni. Da se koupit v Albertu.
@vykladzkaret pocítila si na sobě nějakou změnu během požívání kombuchy? V Albertu? Já čekala nějakou bio prodejnu…bude vůbec kvalitní?
@bobda je to velice slusna kombucha - ta z Alberta. Neni uplne levna, ale neni vubec spatna. Je v bio sekci Alberta ![]()
Citim po ni lepe nez po jinych slazenych napojich typu fanta nebo coca-cola, a rekla bych, ze ma prijemne ucinky na traveni. Ale nejake zasadni zmeny nevnimam.
@bobda Kombuchu si pěstuje moje babi, když jsme u ní, tak chodím furt upíjet, hrozně mi to chutná. A zdravotně to má skvělé účinky, babi kosmetička např. měla úplně rozežrané ruce od nějakých preparátů, tak si to namáčela v kombuše a teď má ručky jako dětskou prdelku, sousedka měla jít na operaci se žlučníkem nebo s čím, začala pít kombuchu a na operaci nešla - nemusela. Pokud máš možnost si jí pěstovat, tak jdi do toho. Já kdybych na to měla podmínky, tak neváhám ![]()
Mám problémy s pleti, tak mě láká ji vyzkoušet. Trochu se bojím toho pěstování, ale to se musi vyzkoušet
Děkuji za odpovědi ![]()
@bobda píše:
Mám problémy s pleti, tak mě láká ji vyzkoušet. Trochu se bojím toho pěstování, ale to se musi vyzkoušetDěkuji za odpovědi
Na pleť je taky výborná, určitě to zkus. Na pěstování nic není, to zvládneš ![]()
Kdo máte zájem vyzkoušet domácí pěstování kombuchy - můžu tuto houbu poskytnout, mám navíc ![]()
Asi by to chtělo přidat nějaký ten pohyb