Kompresní punčochy na běh

361
16.4.15 18:18

Kompresní punčochy na běh

Ahoj,
najde se tu někdo kdo nosí kompresní punčochy a rád sportuje? Nosím obyčejné kompresní punčochy (vypadají jako silonky) doporučené doktorem. Ale ráda běhám a chodím na výlety do přírody a tak bych ráda nějaké speciálně určené na běh a sport celkově. Takové aby dobře drželi a při běhu nezklouzávali dolů. Mátě nějaký osvědčený tip?
Děkuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16.4.15 18:45

Ahojda! Já si je pořídila. Hodně jsem jezdila na kole i běhala v chladném počasí - už se nemůžu dočkat, až budu zase :) na zkoušku jsem si pořídila kompresní podkolenky z Lidlu, jestli je snesu a můžu říct, že paráda. Nikde neškrtí, nezklouzávají, jsou pohodlné a zatím spokojenost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
16.4.15 18:52

Děkuju za tip :),tak budu doufat, že brzo dají zase takovou akci v Lidlu, je pravda, že věci na sport tam mají bezvadné. Díky a ať se dobře běhá, až zase začneš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
16.4.15 19:01

Já mám už leta compressox, jsou fajn, ale letos chci návleky, abych je nemusela pořád prát. Manžel má ty z Lidlu a mně teda nepřijdou moc kompresní, prostě podkolenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
16.4.15 19:06

Děkuji mrknu na ně na netu. Do Lidlu se půjdu podívat a uvidím za to nic nedám :). Ale spíše jsem myslela nějaké kvalitnější, když už kvůli tomu chodím i k doktorovi, tak ať to plní tu funkci co má :). Takže díky moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
16.4.15 19:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
16.4.15 19:16

Vypadají moc dobře!