Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj,
najde se tu někdo kdo nosí kompresní punčochy a rád sportuje? Nosím obyčejné kompresní punčochy (vypadají jako silonky) doporučené doktorem. Ale ráda běhám a chodím na výlety do přírody a tak bych ráda nějaké speciálně určené na běh a sport celkově. Takové aby dobře drželi a při běhu nezklouzávali dolů. Mátě nějaký osvědčený tip?
Děkuju ![]()
Ahojda! Já si je pořídila. Hodně jsem jezdila na kole i běhala v chladném počasí - už se nemůžu dočkat, až budu zase
na zkoušku jsem si pořídila kompresní podkolenky z Lidlu, jestli je snesu a můžu říct, že paráda. Nikde neškrtí, nezklouzávají, jsou pohodlné a zatím spokojenost!
Děkuju za tip
,tak budu doufat, že brzo dají zase takovou akci v Lidlu, je pravda, že věci na sport tam mají bezvadné. Díky a ať se dobře běhá, až zase začneš ![]()
Já mám už leta compressox, jsou fajn, ale letos chci návleky, abych je nemusela pořád prát. Manžel má ty z Lidlu a mně teda nepřijdou moc kompresní, prostě podkolenky.
Děkuji mrknu na ně na netu. Do Lidlu se půjdu podívat a uvidím za to nic nedám
. Ale spíše jsem myslela nějaké kvalitnější, když už kvůli tomu chodím i k doktorovi, tak ať to plní tu funkci co má
. Takže díky moc ![]()
@BZ89 Já půjdu asi do CEP
http://www.cepsports.cz/…kove-navleky
Já teda nenosím, ale co vím tak si holky nemůžou vynachválit Royal Bay