Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Komu chutná wasabi? Třeba jen čisté wasabi..nebo arašídy obalené ve wasabi, anebo brambůrky ? ![]()
Nevíte, kde se dá koupit čisté wasabi? ![]()
ahoj, arašidy obalené ve wasabi miluju
Kolikrát mi tečou slzy jak to pálí, ale je to super
Wasabi pastu prodávájí občas u nás v Penny. Mám ji pořád doma zásobu.
Já se hlásím.
Myslím, že sem ho viděla v hypermarketu, v takovém tom oddělení, kde mají cizokrajnou kuchyni. Ale nejsem si jistá, kojím, tak tyhle věci teď nekupujem ![]()
Wasabi mají prakticky všude, v Albertu, Tescu, GLobusu, Bille…
Murka píše:
ahoj, arašidy obalené ve wasabi milujuKolikrát mi tečou slzy jak to pálí, ale je to super
Wasabi pastu prodávájí občas u nás v Penny. Mám ji pořád doma zásobu.
Ty oříšky jsem jednou koupila, ale ze začátku mi moc nechutnaly..jako křen, ale po 5 oříšku mi strašně zachutnaly. Mě oči neslzí, ale strašně pálí nos. na tu pastu se podívám
Ty brambůrky taky nejsou špatný. Já moc brambůrky nejím, ale tyto jsou fakt dobrý, taky je mají věčně vyprodaný ![]()
Jee diky holky…musím se po něm podívat. Když jdu nakoupit, tak nestihnu prolézt všechno…ale poptám se, abych nebdloudila ![]()
me chutná hrášek ve wasabi..:) kupuji u nas ve zdrave vyzive… jinak tesco bude mit taky..
Já miluju arašídy ve wasabi. Nikdo jiný u nás moji vášeň nesdílí, tak mi aspoň neubude ![]()
Muž zrovna přivez čertvou várku arašídů ve wasabi ![]()
Máme je rádi oba, naučila nás na ně moje ségra.
U nás se naučili jíst ty arašídy všichni..i sedmiletej brácha
hahaha.
Jee suši jsem ještě nezkoušela
![]()
mnaam, wasabi hrasky jsou navykovy, jeste lepsi nez wasabi buraky, maji je v hyperalbertu hned vedle wasabi pasty. A samo sushi s wasabi ![]()
Novire píše:
Muž zrovna přivez čertvou várku arašídů ve wasabi
Máme je rádi oba, naučila nás na ně moje ségra.
Teď je mám u sebe taky…ale už prázdý sáček
. Jinak by je mohli dělat pálivější ![]()