Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj,
dala jsem do vývaru vařit moc celeru, nebudu ho tam krájet celý, ale je mi líto vyhodit tu 1/4 celeru. Napadá vás, co s tím? Třeba nějaká jednoduchá pomazánka apod.?
Nebo se na to mám vykašlat a dobré to nebude v ničem?
Děkuji za tipy!
Ja bych udelala pomazanku. Ale ja bych ho hlavne sezrala varenej, me to chutna ![]()
Já bych z tho udělala salát (pomazánku) NAstrouhat na hrubo, k tomu nastrouhat pár uvařenýchbrambor a uvařnou mrkev. Můžeš přidat i nějaký salám. No a potom dochutit sůl, pepř) a dát majonézu a trochu jogurtu.
Jestli není moc rozvařený, tak obalit v těstíčku a osmažit.
Nebo tohle
Uvařený celer necháme vychladnout. Potom nastrouháme sýr a celer a spojíme zakysanou smetanou. Podle chuti osolíme a opepříme ![]()
Ja si matne pamatuju, ze jsem delala pomazanku se surimi tycinkama, samotnou ne. A to jsem nejak frkla do mixeru ten celer, uvarene surimi, jogurt, mozna pak lzicku majonezy, ale neprehanela jsem. Ja bych k tomu brambor nedavala, podle me by stacilo trochu mrkve a jogurt, trosinku majolky, at to neni tezke
Taky jsem pro pomazánku. Receptů najdeš na netu „habakůk“, stačí jen hledat a najít, co Ti vyhovuje. Je to mňamka ze syrového.
Já dělám podobnou jako M-a-j-a - celer nastrouhat najemno, k tomu nastrouhat sýr, salám. Dochutím solí, přidám majonézu nebo jogurt a je to suprovní pomazánka pod chlebíčky, třeba. Nebo jen tak.
Ale vařený bych taky sež*ala jen tak, to se ani na pomazánku nehodí. ![]()
Varenej bych taky snedla jen tak,moc se mi do pomazanky nehodi ![]()