Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den, máme sedmi a půl měsíční holčičku a už je to k nevydržení
celé dny hučí a hučí,dříve si hezky povídala, to teď nedělá. vydrží houkat v různých sílách třeba celý den. Když je v kočáru, tak je to dobrý, ale jakmile přijdeme domů a je na hračkách, tak to začne. Už mi jde z toho hlava kolem.Mám hrůzu být celý den doma.Máte to někdo taky? ![]()
Taky máme sovu, ale náš malej to střídá s myší a z toho pištění mi někdy až zalíhají uši ![]()
my mame hucaka…minule rika kamosky dvouleta dcerka a teto proc dela porad hu hu hu ![]()
Taky neky vydrzi hucet od rana do vecera a nekdy mi z toho uz huci v hlave.
Jak pises s tim zvaltlanim malje si zvatlal krasne znelo to jako tata deda a podobne a najendou prestal a jen a jen hucel, ale porad, to preslo asi vic jak po tydnu a ted zase zvatla, ten den co zacal opet zvatlat misto huceni zvaltla fakt cely den od rana do vecera porad… ![]()
Máme hučocha, sirénu, krákoru. Brebentí ale čím dál víc a toho hnusného ječení
ubývá - nezbyde než vydržet. Taky kolem toho 7. měsíce jen ječela a přestala „mluvit“, ale teď jak přišla na to, že se dá říkat dádádá a jájájá a tak, tak to praktikuje čím dál víc, naštěstí. Dělá to asi většina dětí, někdo víc, někdo míň. My máme tu smůlu, že Gabriela má strašně pronikavý a silný hlas. Když se do toho opře a my máme otevřené okno, jde to slyšet fakt daleko po ulici. ![]()
Jinak když hučí, tak teď převážně pro vlastní pobavení - má takové ty plastové kelímky co se do sebe dají poskládat, ráda si s tím hraje a hučí do nich, je to pak krááásně silný zvuk. ![]()