Komu "hučí" mimi

1139
16.9.11 09:07

komu "hučí" mimi

Dobrý den, máme sedmi a půl měsíční holčičku a už je to k nevydržení :-) celé dny hučí a hučí,dříve si hezky povídala, to teď nedělá. vydrží houkat v různých sílách třeba celý den. Když je v kočáru, tak je to dobrý, ale jakmile přijdeme domů a je na hračkách, tak to začne. Už mi jde z toho hlava kolem.Mám hrůzu být celý den doma.Máte to někdo taky? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12429
16.9.11 09:08

Taky máme sovu, ale náš malej to střídá s myší a z toho pištění mi někdy až zalíhají uši :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
16.9.11 09:28

Náš prcek taky piští a hrozně vysoký tóny :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
16.9.11 10:02

my mame hucaka…minule rika kamosky dvouleta dcerka a teto proc dela porad hu hu hu :-)
Taky neky vydrzi hucet od rana do vecera a nekdy mi z toho uz huci v hlave.
Jak pises s tim zvaltlanim malje si zvatlal krasne znelo to jako tata deda a podobne a najendou prestal a jen a jen hucel, ale porad, to preslo asi vic jak po tydnu a ted zase zvatla, ten den co zacal opet zvatlat misto huceni zvaltla fakt cely den od rana do vecera porad… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
16.9.11 12:57

Máme hučocha, sirénu, krákoru. Brebentí ale čím dál víc a toho hnusného ječení :-) ubývá - nezbyde než vydržet. Taky kolem toho 7. měsíce jen ječela a přestala „mluvit“, ale teď jak přišla na to, že se dá říkat dádádá a jájájá a tak, tak to praktikuje čím dál víc, naštěstí. Dělá to asi většina dětí, někdo víc, někdo míň. My máme tu smůlu, že Gabriela má strašně pronikavý a silný hlas. Když se do toho opře a my máme otevřené okno, jde to slyšet fakt daleko po ulici. :-)

Jinak když hučí, tak teď převážně pro vlastní pobavení - má takové ty plastové kelímky co se do sebe dají poskládat, ráda si s tím hraje a hučí do nich, je to pak krááásně silný zvuk. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí