Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Běžně koupené značky z drogerie při delším sexu nevydrží. A větší velikost či širší jsem moc nenašla, nebo v tom nebyl žádný rozdíl. Potřebujeme něco spolehlivého, nechci brát HA.
Dřív jsem tady v nějaké diskuzi narazila na to, že kdosi objednával odněkud po netu, mohli byste mi dát prosím tip?
Díky.
Objednávám z netu, nikdy ani jeden neprasknul (myslím, že je to většinou KondomShop). Většinou používáme Durex nebo Pasante. V drogérce jsem nekoupila ani nepamatuji (prý není dobré, když na ně svítí zářivky).
@iila píše:
@Wani A ony na ně svítí zářivky? Jsou přece v krabičkách…?
Píšu prý, nemám to potvrzené. ![]()
@Wani píše:
Objednávám z netu, nikdy ani jeden neprasknul (myslím, že je to většinou KondomShop). Většinou používáme Durex nebo Pasante. V drogérce jsem nekoupila ani nepamatuji (prý není dobré, když na ně svítí zářivky).
Taky mám dobrou zkušenost s těmihle značkami, objednáno tamtéž. Durex hlavně extra safe, elite. Pasante různé. Prasknutí bylo jen jednou za léta, ale to bylo díky nedostatečné lubrikaci ![]()
@iila píše:
@Wani A ony na ně svítí zářivky? Jsou přece v krabičkách…?
Jejda, tak to je teda zázrak, že nám nikdy tato nehoda nekomplikovala život
Na netu bych neobjednávala zase já. Bála bych se, že budou na prd jako věci od Ťamanů.
Tak pry analni kondomy byvaji silnejsi a vice vydrzi. Ale to je vse, co o tom vim.
@Russet píše:
Jejda, tak to je teda zázrak, že nám nikdy tato nehoda nekomplikovala životNa netu bych neobjednávala zase já. Bála bych se, že budou na prd jako věci od Ťamanů.
Z jakého důvodu by měly být špatné?
@Wani píše:
Z jakého důvodu by měly být špatné?
Nevím, po internetu bych nekupovala léky, kondomy a podobné věci. Jsem asi nedůvěřivá.
@Wani píše:
A myslis, ze v tom skladu toho eshopu na ne nic nesviti? Ze tam jsou ve tme? ![]()
@hani28 píše:
A myslis, ze v tom skladu toho eshopu na ne nic nesviti? Ze tam jsou ve tme?
Ale já nic takového přeci netvrdím ![]()
@hani28 píše:
A myslis, ze v tom skladu toho eshopu na ne nic nesviti? Ze tam jsou ve tme?
Ne. Vyskladňují s baterkou v ruce a mají zakázano svítit na krabičky ![]()
@Russet píše:
Ne. Vyskladňují s baterkou v ruce a mají zakázano svítit na krabičky
KondomShop neznám, díky za tip (taky jsem mohla googlit, co…). Právě Durex z drogerky nic moc, nehoda několikrát. Dokonce myslím ten ExtraSafe
. Tak to bude chtít asi spíš ten větší, co.
@Anonymní píše:
KondomShop neznám, díky za tip (taky jsem mohla googlit, co…). Právě Durex z drogerky nic moc, nehoda několikrát. Dokonce myslím ten ExtraSafe. Tak to bude chtít asi spíš ten větší, co.
Možná vám fakt nesedí velikost, zkuste větší (nebo jinou značku).
Běžně koupené značky z drogerie při delším sexu nevydrží. A větší velikost či širší jsem moc nenašla, nebo v tom nebyl žádný rozdíl. Potřebujeme něco spolehlivého
, nechci brát HA.
.
Dřív jsem tady v nějaké diskuzi narazila na to, že kdosi objednával odněkud po netu, mohli byste mi dát prosím tip?
Díky