Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud byl kondom v pořádku, tak je dost nepravděpodobný, aby dítě nebylo partnera. Ty jsi ovšem udělala dvě obrovský chyby. První byla sex s cizím chlapem a ta druhá, že jsi se tím svěřila kamarádkám, to byla ještě větší blbost než ta první. Jsou věci, který by neměly vědět ani ty kamarádky…
Tak teoreticky by tě kondom měl ochránit. Ale pochybnosti budou vždycky, dokud nebudeš mít v ruce genetiku. To už musíš podle sebe a toho, co ustojíš. Ono jde taky o to miminko a třeba případné zdravotní problémy.
Sance, ze kondom selhal je vyrazne mensi, nez sance otehotnet z nechraneneho styku, ty 2-3 dny pred ovulaci jsou v pohode. Dite je s velmi velkou pravdepodobnosti manzela.
Dítě bude spíš manžela, ale proč o tom proboha kafráš s kamarádkama? To chceš, aby to proti tobě některá použila, až se na ní blbě podíváš?
Hezký den dámy. Již jsem v 6.měsíci těhotenství, avšak jsem otěhotněla zrovna ve chvíli když jsem ulétla s jiným mužem v době ovulace. Během plodných dnů jsem měla nechráněný styk s manželem (udělal se do mě, 2-3dny před ovulací) a asi necelý den před ovulací jsme se opili a udělala jsem obrovskou chybu a měla styk s jiným mužem (chráněný s kondomem). Myslíte, že je možné, aby miminko bylo toho druhého? Kamarádky mě uklidňují, že je to hloupost, že je miminko manžela, ale obavy stále mám. Ano, je to trest za to, co jsem provedla. S tím druhým mužem se nevídáme a rozhodně ani jeden nechce mít nic společného s tím druhým.
Po styku jsme si ničeho nevšimli, on tvrdí, že byl kondom v pořádku. Prošlý nebyl.