Konec prázdnin - hurááá

7205
31.8.22 15:21

Konec prázdnin - hurááá

Jste taky rádi, že už děcka zítra jdou? Já teda jo.Zase pár hodin klidu v baráku přes týden :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4928
31.8.22 15:24

Nedávno jsem četla rozhovor s Jankem Ledeckým o výchově úspěšných dětí, a on tam veřejné školy označil za hlídání za státní peníze. Jak teď sílí nadšení rodičů okolo mě, že bude zase děcka možnost někam zdarma strčit, už několikrát jsem si na to vzpomněla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3460
31.8.22 15:26
@MrsNorris píše:
Nedávno jsem četla rozhovor s Jankem Ledeckým o výchově úspěšných dětí, a on tam veřejné školy označil za hlídání za státní peníze. Jak teď sílí nadšení rodičů okolo mě, že bude zase děcka možnost někam zdarma strčit, už několikrát jsem si na to vzpomněla. :)

smutné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
31.8.22 15:27

Netěším :D jako bude doma dopol klid, ale čeká mě vstávání brzo ráno a každé ráno a odpoledne několika kilometrový sprint, abych to rozvedla a zas nabrala zpátky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1742

@GabinkaCh Já se teda vůbec netěším… Budu muset s dětmi dělat domácí úkoly… Už teď z toho mám hrůzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615

Ano, ano a ano :mrgreen:
Celkově to bude odpočinek  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21903
31.8.22 15:29

Ne, netesim. Miluju prázdniny, protoze i mně ubyde podstatne starosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
31.8.22 15:31

Mne to štve, teď byl doma režim na pohodu a za chvíli zase řešit vstavani, vozeni, vyzvedavani, kroužky, úkoly. Se jako vyloženě netesim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
31.8.22 15:35

Já se těším do práce, ale jinak mi režim bez školy a bez kroužků vyhovuje. Vyloženě září je výživný a náročný měsíc. A zítra jde nejmladší poprvé do školky. Mám stres jak kdybych měla maturovat.
Doufám, že v říjnu/ listopadu si to už nějak sedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45690
31.8.22 15:37

Ano, ale zas člověk musí řešit školu, kroužky, logistiku… a dělat svačiny uááá. To si nevybereš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6867
31.8.22 15:37

Ja na jednu stranu jo. Když jsou dopo pryč a my doma oba tak si to vážně užíváme. Na druhou jak píšete vstávání, úkoly atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
31.8.22 15:39

@veria svačiny. Při tom slově mam tik v oku  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4490
31.8.22 15:40
@Tichošlápek píše:
@veria svačiny. Při tom slově mam tik v oku :lol:

My měli možnost svačin ve školní jídelně. Asi půl třídy to využívalo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45690
31.8.22 15:42
@Tichošlápek píše:
@veria svačiny. Při tom slově mam tik v oku :lol:

Přesně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68976
31.8.22 15:44

Já se netěším na ten rozjezd. Než si dítě zvykne na brzký vstávání, já na dělání svačin, pravidelný kontrolování bakalářů, dolování, z čeho zas úkoly… Určitě má zítřek červeným kroužkem v kalendáři označen můj zaměstnavatel, neb bude konečně telefonát bez dětského řevu v místnosti a moje omluvné - promiňte, kouknu na to večer, jakmile uspím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová