Konec s kojením

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
483
4.11.04 17:09

Konec s kojením

Můžete mi prosím někdo poradit,co dělat,když chci přestat kojit?Kojím již jen z jednoho prsu asi 60-70ml a z druhého max.5-10ml(je po zánětu a už jsem to nerozkojila) :( ..Kamarádka radila,že když toho je tak málo,k dr nemusím,při tvrdnutí masírovat a lehce odstříkávat..Děkuji za rady,mamina mi neporadí,už si to nepamatuje.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1460
4.11.04 17:56

Tak to Ti teda neporadim, ale kdybys chtěla dál kojit a rozkojit to druhé prso, jsem Ti k dispozici.

Jinak i málo mléka je pro dítě prospěšné. Škoda, žes neuvedla věk dítěte.

Alice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
4.11.04 17:59

Ahoj!Na zastavení tvorby mlíčka je dobré prsa stáhnout elastickým obvazem,co nejméně pít,nejíst vůbec polévky apod.,prostě co jak nejméně příjmat tekutin.A co jde,tak odstříkat.Pokud by tohle nepomohlo,dr.Ti může předepsat tbl.Mysalfon.Po nich jsi tak do týdne úplně bez mlíka.Ahoj Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
4.11.04 18:30

Konec kojení

Ahoj Alice,
chci ukončit kojení i z toho důvodu,že jsem pěknej nervák a nechci mít nervní mlíko,už dokrmujeme,protože máme hladovce a snažila jsem se co nejčastěji přikládat k postiženému prsu,ale bezvýsledně..Na zdravou výživu nemám pomyšlení a polévky jím..Jinak mimi má dnes 4týdny a Nutrilon baští bez obtíží..Narodil se skoro 4,5kg a teď má určo přes 5kg..to asi víc..Vím,že to není problém,ale prostě nemůžu kojit za každou cenu..Trápím hlavně sebe a tím pádem i malého..ale díky..Kdyžtak můžeš napsat i SZ..Děkuji i všem,kdo mi poradí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.11.04 19:18

Ahojky,
odstříkávej jen při nepříjemném pocitu plnosti, hodně stahuj obinadlem a chlaď. To chlazení je hodně důležité. S tím nepitím to moc nepřeháněj ať se neodvodníš. Uvidíš, že to brzy skončí. Netrap se tím, nemá to cenu. Musíš být v pohodě.
 Ariana

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí