Konec vztahu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10130
10.8.12 14:51

konec vztahu?

Ahoj děvčata.. nevím, jestli pořebuju radu, nebo se spíš vypovídat… mám malé dítě a jsem samoživitelka… před 3m jsem se seznámila s klukem.. vše ok, malej si ho vyloženě zamiloval.. byl u nás takřka pořád. Ale ted dělá nějaké kšefty, už 3 týdny jsme se neviděli… když mu napíšu sms, tak nedostanu odpověd buď žádnou, a nebo nemám čas někde lítat.. Ale když jsem se mu dovolala, znělo to radostně, že mu volám.. dnes už mi to nezvedl..
Nic jsme si neudělali, nepohádali se.. Když odcházel tak mi říkal, že na mě myslí a nezapomíná.. pořád mluvil jako My, ne Ty a Já, a že si mě nehledal, aby se mnou byl chvíli… a najednou takový obrat?

někdo mi radí vydržet, někdo zas, že se na něj mám vykašlat, že je to jasný.. že z toho vycouval, a neumí to říct..

Jsem opravdu tak najivní a skočila mu na špek? Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tarfinka
10.8.12 14:57

Já bych vydržela, určitě bych to neukončovala, ale taky bych mu pořád nevolala a nepsala a čekala až se ozve první. Klidně může mít hodně práce. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
11620
10.8.12 14:58
@Tarfinka píše:
Já bych vydržela, určitě bych to neukončovala, ale taky bych mu pořád nevolala a nepsala a čekala až se ozve první. Klidně může mít hodně práce. :kytka:

Taky tak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
10.8.12 14:59

Osobně bych se na to vybodla. Po tak krátké době a už takový problém? Co bude za rok, za dva, když si doopravdy zevšedníte?
Co říkal, no tak říkat může co chce, za chlapa mluví jeho činy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.12 14:59

@xsaleen Neřeknu ti, jestli jsi naivní, ale já být tebou, ještě to vydržím.. Alespoň dokud nevíš co je za problém.. Kdyby chtěl zmizet, tak proč by ti to bral.. Mě osobně by to strašně štvalo, protože jsem toho názoru, že blbých 5 minut na zavolání, nebo ještě míň na napsání sms ještě nikoho nezabilo, ale třeba opravdu nemůže.. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
10.8.12 15:00

@Gladys Třeba se jen trošku leknul, holt ti chlapi jsou posery.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
10.8.12 15:05

Já bych se ho asi zeptala přímo jestli se něco nestalo a nebo jestli někoho nemá ale pokud to nedokáže říct narovinu a bude ti tvrdit že ne a přitom jo tak to není dobrej člověk. To od něj raděj dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
10.8.12 15:09

@xsaleen jak dobře znáš jeho okolí, víš určitě, že někoho neměl a nebyla jsi jen dočasná bokovka? On bydlí někde daleko?
Ale myslím, že dal jasně najevo, jak moc o tebe „stojí“. Pusť ho z hlavy, zbytečně by ses s ním trápila :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Táta Pavel
10.8.12 15:13

A není na dovolené s manželkou a dětmi? :?

• Citovat
  • Upravit
10130
10.8.12 15:14

Volala jsem mu po týdnu.. jinak nepíšu, nic.. @nejvíczoufalá jsme stejného názoru.. zvlášť když mu nepíšu blbinky.. @Gladys bokovka nejsem, teda, nebyla jsem.. seznámil mě i se svou rodinou, a to se ke mě měl jako k partnerce.. @cukratko33 to bych se zeptala, ale to bych musela mít šanci ho vidět, a po tel tohle řešit fakt nechci..

žijeme ve stejném městě, bydlí cca 10m autem ode mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
10.8.12 15:18

Osobne si myslim, ze pokud by o tebe stal, snazil by se ti to dat najevo. Po trech mesicich a ve fazi vyjasnovani vztahu by urcite jen tak neobratil, pokud by mu slo o to, aby o tebe neprisel. Ja jsem z tech, kteri si mysli, ze je to jasny, ze se na to mas vykaslat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10130
10.8.12 15:20

Do pr… a to je problém, napsat smsku, jdi do háje? tahle nejistota je pro mě horší než kopačky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
10.8.12 15:27

Tři týdny ze třech měsíců si nenašel čas? Vykašlala bych se na něj. Přijde mi to jako kdyby si nechával otevřená zadní vrátka. Pokud by o vztah stál, mohl ti aspoň zavolat :?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
10.8.12 15:28
@xsaleen píše: žijeme ve stejném městě, bydlí cca 10m autem ode mě
:roll: no já nevím, co chceš slyšet. Nestojí o tebe. Vypni mobil, vymaž číslo, zapomeň na něj (mimochodem tohle udělej, i kdybys ještě náhodou o něj stála - pokud má sebemenší zájem, tak přicupitá teprve až zjistí, že ty už ho nemáš :mrgreen: )
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10130
10.8.12 15:31

No já právě bych chtěla od něj vědět, jestli si mám hledat někoho jinýho.. stojim o něj.. jinak bych tohle vůbec neřešila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí