Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@xsaleen klidně hledej.
kdyžtak budeš mít na výběr dva
Ale takhle podle mě nevypadá začátek vztahu, kor když ho máš kousek. Kdyby ležel v nemocnici či něco takového, kdyby úplně odjel z města, třeba někdo jezdí na montáže na několik týdnů, fajn, ale vem si, že on tam dřepí pár km od tebe, má funkční mobil a co? Nic.
Když ti nedal nic najevo tak na něj neber ohledy, když se někdo objeví tak ho neodmítej jen pro to, že nevíš co tenhle a nečekej až ti dá vědět on
@xsaleen já měla nebo mám něco podobného s přítelem, ted se mi taky neozýval 3týdny ale u něj je to tak že když má problémy tak se raděj stáhne a nechce s nikým komunikovat ale zase uněj vím že kdyby někoho měl že by mi to řekl to mi říkal sám a věřím ale nevím jak to máte vy.Asi bych počkala a uvidělo by se ikdyž sama vím že to čekání je nejhorší ale snad to ti dopadne ok ![]()
No já nevím, ale na člověka, o kterýho stojím, si přece čas udělám, ne? Třeba ne dnes, třeba ne zítra… třeba ne osobní návštěvou, ale aspoň zavolám… ale tři týdny nic???
To je tak děsně moc zaneprázdněnej, že nemá čas brnknkout ani cestou večer na záchod??? ![]()
Ahoj, to je jasný, že nemá zájem. A kdyby měl a projevoval by ho takhle už na začátku vztahu, tak být Tebou, neměla bych zájem zas já.-)
@xsaleen píše:
No já právě bych chtěla od něj vědět, jestli si mám hledat někoho jinýho.. stojim o něj.. jinak bych tohle vůbec neřešila..
Zeptala bych se přímo. 3 týdny je dlouhá doba a v začátku vztahu je to divné, že se neozývá, nereaguje. Nebuď za stíhačku, ale měla bys vědět na čem jsi, na tom není nic špatného, když se přímo zeptáš, pokud se k tomu vůbec vyjádří a není to zbabělec ![]()
@Emilie ty mi normálně kradeš myšlenky..
@Gladys kurňa, a tu mu to má jen tak projít? nejsem pomstychtivá mrcha, ale tohle mě vážně točí
Páni, já jsem myslela, že se neukázal 3 dny, a ono tam je týdny. Myslím, že není co řešit, takovej chlap ti nestojí za plýtvání energií. A to ani na pomstu.