Konec vztahu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
10.8.12 15:48

@xsaleen klidně hledej. :nevim: kdyžtak budeš mít na výběr dva :mrgreen: Ale takhle podle mě nevypadá začátek vztahu, kor když ho máš kousek. Kdyby ležel v nemocnici či něco takového, kdyby úplně odjel z města, třeba někdo jezdí na montáže na několik týdnů, fajn, ale vem si, že on tam dřepí pár km od tebe, má funkční mobil a co? Nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
10.8.12 15:49

Když ti nedal nic najevo tak na něj neber ohledy, když se někdo objeví tak ho neodmítej jen pro to, že nevíš co tenhle a nečekej až ti dá vědět on

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
10.8.12 15:55

@xsaleen já měla nebo mám něco podobného s přítelem, ted se mi taky neozýval 3týdny ale u něj je to tak že když má problémy tak se raděj stáhne a nechce s nikým komunikovat ale zase uněj vím že kdyby někoho měl že by mi to řekl to mi říkal sám a věřím ale nevím jak to máte vy.Asi bych počkala a uvidělo by se ikdyž sama vím že to čekání je nejhorší ale snad to ti dopadne ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
10.8.12 16:28

No já nevím, ale na člověka, o kterýho stojím, si přece čas udělám, ne? Třeba ne dnes, třeba ne zítra… třeba ne osobní návštěvou, ale aspoň zavolám… ale tři týdny nic??? :nevim: To je tak děsně moc zaneprázdněnej, že nemá čas brnknkout ani cestou večer na záchod??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
10.8.12 16:29

Ahoj, to je jasný, že nemá zájem. A kdyby měl a projevoval by ho takhle už na začátku vztahu, tak být Tebou, neměla bych zájem zas já.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
10.8.12 16:34
@xsaleen píše:
No já právě bych chtěla od něj vědět, jestli si mám hledat někoho jinýho.. stojim o něj.. jinak bych tohle vůbec neřešila..

Zeptala bych se přímo. 3 týdny je dlouhá doba a v začátku vztahu je to divné, že se neozývá, nereaguje. Nebuď za stíhačku, ale měla bys vědět na čem jsi, na tom není nic špatného, když se přímo zeptáš, pokud se k tomu vůbec vyjádří a není to zbabělec :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
10.8.12 19:34

@Emilie ty mi normálně kradeš myšlenky..
@Gladys kurňa, a tu mu to má jen tak projít? nejsem pomstychtivá mrcha, ale tohle mě vážně točí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
10.8.12 19:57

Páni, já jsem myslela, že se neukázal 3 dny, a ono tam je týdny. Myslím, že není co řešit, takovej chlap ti nestojí za plýtvání energií. A to ani na pomstu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí