Ach, ti chlapi

13536
9.8.12 16:55

Ach ti chlapi...

Jdu se spíše jen vypsat a postěžovat si, jak mě zase dneska vytočil manžel. V podstatě je to banalita, ale vzhledem k tomu, že zítra odjíždíme na dovolenou a já mám na krku veškeré balení, ve kterém se mi tady ještě motá dcera, tak už jsem docela na nervy. :roll:
Asi před dvěma týdny jsem manželovi prala tepláky a nějaké další pracovní věci a on mi nechal v kapse asi 5 papírových kapesníků, kterých jsem si samozřejmě nevšimla. Normálně prádlo prohlížím, ale teď jsem nějak spěchala, bylo to tam připravené na hromadě, tak jsem to hodila do pračky. A ještě várka černého prádla, myslela jsem, že se z toho zblázním, vůbec to nešlo dolů. Nakonec to byla samozřejmě moje vina, protože jsem si prádlo měla prohlédnout.
No a včera mi říká, že potřebuje na dovolenou vyprat nějaké kraťasy. Říkám fajn, ať mi vybere kapsy a připraví mi to na hromadu, že to dnes vyperu. No a před praním kouknu do kapsy a tam asi 15 papírových ubrousků :cert:. Tak jsem je vyndala. No a teď věším prádlo a jedny kraťasy celé od kapesníku - byl v zadní kapsičce, o které jsem ani nevěděla, že tam je. Naštěstí je to hladký materiál a jde to vyklepat, ale hlavně že mu to říkám. :zed: No nepřizabili byste ho? :nevim: Čím vás vytáčí vaše drahé polovičky? A taky máte někdy pocit, že je úplně zbytečné jim některé věci vysvětlovat? :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
čtverda
9.8.12 17:00

:lol: jako bych četla o mém příteli, jen se nerozčiluju, bo to nemá cenu :dance:.mě je ted těžko se ohnout, protože mám velké břicho, za dva měsíce rodím, navíc maličkou dcerku, která dělá všude binec a když můj něco zašlápne na zemi, třeba okurek od malé, který hodí na zem, nebo na panenku, tak to odkopne, místo aby se zohnul a pomohl by mi tak. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
tini
9.8.12 17:01

Ja taky musim sacovat.Mne ted nejvic vytaci, ze smrka jako kdyz troubi slon a mala se leka, pripadne budi:)

• Citovat
  • Upravit
20557
9.8.12 17:03

U nás nechávají v kapsách kapesníky děti…je mi to jedno sušička to vyčistí.
Manžel má zase jiné vychytávky jak mně rozčílit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101713
9.8.12 17:04

@ajleenka Vyper párkrát pouze jeho oblečení a neřeš kapsy :-D on si pak začne dávat pozor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.8.12 17:05

Tak tohle se stává běžně mně, a stejně vždycky zase zapomenu ty kapsy prohlídnout :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
9.8.12 17:07

Rozčiluješ se kvůli kravině :kytka: buď ráda že máš manžela doma a zdravého, neřeš blbiny prosím tě :kytka: :*
a neberte nikdo mou poznámku jako rejpani prosím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12932

Já to nechám viníka vždy ručně obrat.
U nás platí, že kapsy prohledává ten, čí je oblečení.
Už dlouho se to nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120

To znám, mě muž vytáčí nepřetáčením ponožek, když je potom dávám v obýváku dokupy a vysype se mi to na koberec, tak bych vraždila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
9.8.12 17:10

Zakladatelko, tak já dneska to samé :cert: :cert:
Včera jsem chystala prádlo, že to dnes ráno hodím do pračky. Ptala jsem se ho jestli má prázdné kapsy, nebo to mám projít :pankac:
Tak prý nemusím, že je na 100% prohledal, než prádlo hodil na hromadu :zed:
To bylo překvapení, skoro všechno prádlo od papírových kapesníků :roll: :nevim: :mrgreen:

Příště si to radši zkontroluju :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
čtverda
9.8.12 17:10

@1simona1 souhlasím,raději mít rodinu a muže zdravého a hodného, než nemocného a nemohoucího. a to, že chlapi na tyhle věci nehledí je stará věc. ovšem, dám za pravdu zakladatelce, někdy nás fakt rozčílí prkotiny. :dance:

• Citovat
  • Upravit
711
9.8.12 17:11

Když jsme s manželem ještě chodili, tak nám prala moje máma a on nechal v montérkách 10cm hřebíky no a samozřejmě to odnesla pračka. Týden jsem s ním nemluvila, protože věděl, že do smradlavých montérek koukat nebudeme. Je to už šest let, ted jsme si koupili novou pračku za 17tis. opět jsem ho upozornila na kaspy, no a co myslíte, zase tam měl hřebíky. Bych ho zabila. ak jsem mu týden neprala a pak přišel s prosíkem a se slibem:-) Takhle to chce na ně. oblečení už kontroluju at je v jakém koliv stavu, když tam něco najdu tak to neperu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
9.8.12 17:12

Můj chlap taky občas nechá v kapse papírovej kapesník :cert: máme modrý koberce, tudíž se to na nich krásně vyjímá :zed: A vytáčí mě, jak už tu některá psala, že občas hodí do koše na prádlo věci naruby :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
9.8.12 17:12

Hele mně chlap každý týden nosí pracovní věci, peru je zvlášť. Jsou vždy celé od oleje… Takže mi položil věci na ostatní prádlo.. Jo dobrý, v pohodě, olej byl vcelku zaschlej. Věci jsem dala prát a pověsila. Druhý den jsem šla prát naše normální oblečení, vzala jsem tu hromadu, jak už jsem jí měla připravenou. Zapla pračku, vyprala. Přijdu k vyprané pračce, prádlo vyndavám a vypadla na mně propiska. Téměř všechny věci od inkoustu. Rifle moje, mé tričko adidas, co jsem dostala jako dárek od kamarádky, matýskovo věci, chlapovo věci. No samozdřejmě to byla chlapova propiska. Vypadla mu z monterek. Já myslela, že ho zabiju. Už jsem to z věcí nedostala :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
9.8.12 17:14

Tohle jsou malé věci, kazíš si tím jenom nervy. My měli včera největší hádku kterou za náš vztah pamatuju, málem to skončilo rozchodem, takže bych za nějaké kapesníčky byla ještě ráda :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky