Ach, ti chlapi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
23.2.16 11:07

Nitím ho to pít, protože to je jediná možná cesta, jak do něj dostat ovoce a zeleninu. Trochu kompenzace k jeho klobásám a knedlíkům a sušenkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.2.16 11:08
@strýček sally píše:
@terinka4444
A zkoušela jsi rum či vodku mu tam dát? ;)

to jsem nezkoušela :mrgreen: zkusím večer, udělat z toho takový skoro sex on the beach :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.2.16 11:10
@Padmé Amidala píše:
A proč to musí pít? Resp. kdyby Tebe někdo nutil do něčeho, o čem si myslíš, že je to zbytečnost a k ničemu, tak by ses cítila jak?
šmarjá proč asi někoho nutíme jíst ovoce a zeleninu. Co to je proboha za dotazy? A o tom to právě je, že si myslí, že ovoce a zelenina je zbytečnost nepotřebná k životu a nelze přesvědčit rozumnými, v podstatě žádnými, argumenty. Kdyby bylo na něm, nevezme si ani papriku k chlebu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.2.16 11:11
@Hanka1 píše:
Nutit dospelemu cloveku neco k jidlu nebo piti? Proc proboha? :think:

protože nám jde třeba o jeho zdraví? Třeba? Hm :think: třeba to shledávám jako dobrý důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.2.16 11:13
@kadernice_praha píše:
Nutit mi někdo takovou „mňamku,“ taky nejsem odvázaná :?

Ale to je totální mňamka, já ho nenutím jíst červy. A ještě e všemu ani nechci, aby z toho byl odvázaný a skákal radostí a ještě se u toho usmíval, jsme realista, chci aby vzal skleničku a bez půlhodinového monologu jí prostě vypil. Stejně jí vypije, jen kdyby si u toho odpustil ty řeči. To bych byla šťastnááá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
@terinka4444 píše:
Nitím ho to pít, protože to je jediná možná cesta, jak do něj dostat ovoce a zeleninu. Trochu kompenzace k jeho klobásám a knedlíkům a sušenkám.

tak to chapu, i kdyz - ja v patek prinesla domu z Fruitisima dva pullitry Imunity koktejlu, podotykam, ze manzel zustal v patek doma z duvodu panske vazne nemoci „rymicky“. Imunity ochutnal, zasklebil se s dovetkem, ze je tam moc grapefruitu :think: a na nej moc horky a on to pit imunita neimunita ryma neryma teda fakt nebude. 8o
No tak jsem litr vypila ja (detem to taky nechutnalo), dalo se to v pohode, holt tam byli citit ten grep, az jsem byla prekyselena jak hrom.

• Citovat
  • Upravit
851

Normálně mu pohroz, že jestli to nevypije, bude měsíc bez kapesného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.2.16 11:16
@Ignácie píše:
Normálně mu pohroz, že jestli to nevypije, bude měsíc bez kapesného.

to nezabírá, páč nemá to kapesné, to bych mu leda musela pohrozit, že mu seberu výplatu, začnu dávat kapesné a pak bych mohla přitvrdit, že mu seberu i to kapesné :think: třeba by oněmněl vzteky a tu skleničku tam do sebe kopnul bez monologu o zbytečnosti ovoce a zeleniny pro jeho organismus. :think: večer taky zkusím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
23.2.16 11:17

Tak me chlap stve napriklad z toho duvodu, ze po sobe neuklizi talire a misky a strka mi je pod postel.Jde se v noci nadlabnout (sni treba celou zmrzlinu) a da to pod postel, no a ja na to prijdu az tam uklizim :-).takze kdyz to udela v pondeli a ja v sobotu vytiram a vysavam tak je to docela na zabiti najit plesnivejcici jogurt s bananem nedojezeny nebo rozteklou zmrzlinu, sice zbytek, ale i tak. Nedokazu mu to vysvelit, takze jsem se uz prestala vztekat, protoze to nema smysl.On s tim proste nic neudela.Taky nezavira skrinky v kuchyni to me ted stve docela dost, proste treba rano si vytahne sklenici a hrnek, ale tu skrinku nezavre a nechape, proc mi to vadi. Drive to nedelaval, nechapu kde se tohle naucil.Taky nechava otevrenou i skrin v loznici, ale to mu toleruji, zas nechci byt uplne za semetriku :-D. Posledni zapich byl, kdyz mi nahlasil spatny stav plynomeru a nahlasil misto toho elektromer, museli dojet plynari na revizi kotle, proc pry mame nizsi stav nez v lonskem roce :D. No a ja si kvuli tomu musela vzit dovolenou z prace, aby byl nekdo doma :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.2.16 11:19
@Hanka1 píše:
tak to chapu, i kdyz - ja v patek prinesla domu z Fruitisima dva pullitry Imunity koktejlu, podotykam, ze manzel zustal v patek doma z duvodu panske vazne nemoci „rymicky“. Imunity ochutnal, zasklebil se s dovetkem, ze je tam moc grapefruitu :think: a na nej moc horky a on to pit imunita neimunita ryma neryma teda fakt nebude. 8o
No tak jsem litr vypila ja (detem to taky nechutnalo), dalo se to v pohode, holt tam byli citit ten grep, az jsem byla prekyselena jak hrom.

Víš jak, tohle je to, co já prostě nechápu, to už jsme fakt vychytala, co dělá hořkost, která zelenina ovlivňuje chuť fakt do hnusu. Takže jsou fakt dobré, ale i kdyby ne, jak je možné, že prostě neslyší na argument, že když povečeří klobásu s horčicí, to nejmenší co může udělat je k tomu pak kopnout 250ml něčeho, co tomu tělu alespoň něco dá? Nechápu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101713
23.2.16 11:19

@kruelka Zkus mu ty misky párkrát přestěhovat do postele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
23.2.16 11:20

@terinka4444 stejný jak u nás :D Jediný, na co jsem zatím přišla, je nakrájet okurku, trochu ji zakápnout oliváčem a posypat grilovacím kořením :nevim: Smoothie si vůbec neumím představit, jak bych do něj dostala, to snad by nevypil už z principu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
23.2.16 11:20

@terinka4444 A předtím než vznikla tady ta móda smoothie, tak ovoce a zeleninu jedl?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.16 11:21

@terinka4444
Ale já ti rozumím. Já se takhle bojuji u protějšku s pitím vody (neslazené!!), taky celkem marně. Možná pro tebe to je mňamka, ale pro něj nejspíš není. A že je to zdravé? Tak to možná ano, ale je každého věc, jak se bude stravovat. Chápu Tvůj dobrý úmysl a možná to ani není tak, jak ten příspěvek vyzněl, což je (z mého pohledu) tak, že to vypadá, jak když píšeš o malém děcku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101713
23.2.16 11:22

@terinka4444 Hele já ho chápu… v tomhle mám asi taky chlapské myšlení, když mi bude někdo něco vnucovat, tak to taky na just nebudu chtít, čistě protože musím, i když to třeba bude dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí