Milenec vs. přítel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.8.12 13:19

Milenec vs. přítel

Ahoj, potřebuju se vypsat, snad mě za to neodsoudíte :(
Mám už delší dobu milence, protože s přítelem už to dlouho neklape… Odejít od něj nemůžu, zkrátka není kam. Já s financema 7100,– na měsíc pro mě, syna a bydlení nemám šanci vyjít :(
Jde o to, že zezačátku to bylo jen o sexu, kterého se mi doma nedostávalo, teď jsme se do sebe zamilovali, bohužel k milenci nemůžu, sice jsme zamilovaní až po uši, ale zatím se do vztahu vrhat nebudeme. Nevím co dělat. Jsem šťastná, že mě po letech zase někdo miluje, že jsem pro někoho zase středem vesmíru, že už nejsem jen uklízečka a matka, ale zároveň jsem nešťastná, když přijde přítel po celém dni domů a nemám na něj náladu, vládne taková divná atmosféra, co mám dělat? :,( :,(

Omlouvám se za zmatený popis, poraďte… :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8.8.12 13:23

Vybrat si buď milence nebo přítele. Uvědom si, že přítele takhle jen využíváš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
8.8.12 13:24

Ahoj, dle mého máš 3možnosti - 1) buď mít nervy a žaludek na to, pokračovat v tomto stádiu až do úplného vyčerpání psychického a přítel na to přijde sám nebo mu to řekneš, 2) nebo vztah s přítelem ukončit ihned, odejít k rodičům, do azylového domu nebo někam do levného podnájmu(na sociálce ti určitě poradí, na jaké příspěvky na bydlení a jiné věci máš nárok), 3) ukončit milence…ale to z tvého popisu situace nevyznívá
Určitě bych ale zvolila kvůli sobě i synovi variantu nějakého rozhodnutí řešit situaci. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.12 13:27

No já si nemyslím, že ho nějak využívám, protože on přecijen taky přijde domů, jen se nají a nic jiného po mě nepotřebuje… Jen uklid čisté prádlo atd…

• Citovat
  • Upravit
Švadlenka Madlenka
8.8.12 13:29

No co ti poradit? Snad jen to, že pro každého budeš dříve nebo později matka a uklízečka, i pro toho současného milence, kdyby se z něj časem stal otec tvých dětí. Zamilovanost je krásná, ale realita rodinného života poněkud odlišná od amerických filmů :-). Pokud chceš vztah zachránit, tak zkus popřemýšlet nad tím, co je problém vašeho vztahu a zkuste ho vyřešit. Přítel třeba nemá takovou potřebu sexu, protože má starosti, ví, že musí zabezpečit rodinu, asi víš nejlíp, proč to tak je. Pokud jsi rozhodnutá, že jej nechceš, tak holt začni přemýšlet, jak to vyřešit s financemi a odejdi. Asi pak nemá smysl fungovat v takovém vztahu.

• Citovat
  • Upravit
17226
8.8.12 13:30
@Anonymní píše:
No já si nemyslím, že ho nějak využívám, protože on přecijen taky přijde domů, jen se nají a nic jiného po mě nepotřebuje… Jen uklid čisté prádlo atd…

To vyznívá jako vzájemná chyba v komunikaci a trávení společného času :think: Spíš mi přijde, že už to ani jeden z vás nechcete měnit(soudím tak z tvého krátkého příspěvku), řešit to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
8.8.12 13:31

A s přítelem sis promluvila o tom co se mezi váma děje? jestli aspon tuší že ty nejsi spokojená, třeba by s tím něco dělal, nebo možná chce ale neví jak na to když ty se bereš jen za služku a tudíž předpokládám že s ním vůbec nekomunikuješ… druhak si myslím že milenec vždy bude jen milencem, kdyby jste šli do vztahu tak za chvilku taky bude chtít mít vypráno a večeři-aby jsi si zase nemyslela že jsi jen služka.

• Citovat
  • Upravit
2693
8.8.12 13:33

Ono je to teď s milencem super, prototže se nemusí řešit normální provozní věci. Těšíte se na sebe, užíváte si sex, ale kdybyste spolu žili, taky se tam vkrade každodennost. Jde o to, jeslti ti na příteli vadí víc věcí, jeslti s ním nejsi spokojená a šŤastná a víš, že u milence jsi našla svou spřízněnou duši, tak můžeš odejít. Ale pro milence to také nebude jednoduché, vychovávat cizí dítě, můžete mít jiné názory na výchovu. A bývalý přítel z tvého života nidky nezmizí, když máte psolu dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.12 13:33
@zoubky píše:
To vyznívá jako vzájemná chyba v komunikaci a trávení společného času :think: Spíš mi přijde, že už to ani jeden z vás nechcete měnit(soudím tak z tvého krátkého příspěvku), řešit to :nevim:

No o tom to bude, já to chtěla řešit než jsem si milence našla, bohužel komunikace mezi námi vázne, protože je pořád na PC, když přijde, když mluvím, je to jako mluvení do větru, zkoušela jsem mluvit, ale jde to těžko, když neposlouchá a chce odpočívat… Copak toho chci tak moc? :(

• Citovat
  • Upravit
20518
8.8.12 13:35

Já si taky myslím, že tvůj problém není ve výměně chlapa, ale potřebě cítit se jako žena. A kdo z nás ne! Takže se bojím toho, že kdybys vyměnila manžela za milence, může to zase zklouznout do tohoto stereotypu. Ne žena, ale kuchařkauklízečkapračkažehlička. :nevim: Věř mi, že s ev tom motám taky - naštěsí bez tho milence. Naštěstí říkám proto, že… ále, nemám právo udílet morální rady. Zvláště ne proto, že věřím tomu, že opět se cítít jako ženská, byť v náručí milence, musí být fakt jak droga. A že si s tou závislostí nevíš rady. :nevim: Prostě - jádro pudla není milenec. Jádro pudla jsi ty. Podle mně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.12 13:36

Mě nevadí být „služkou“ když to někdo ocení, já oceňuji že přítel pracuje, on včera třeba ani nepoděkoval za večeři :nevim: Ne že bych to nějak vyžadovala, ale potěšilo by to

• Citovat
  • Upravit
Švadlenka Madlenka
8.8.12 13:37
@Anonymní píše:
No já si nemyslím, že ho nějak využívám, protože on přecijen taky přijde domů, jen se nají a nic jiného po mě nepotřebuje… Jen uklid čisté prádlo atd…

Upřímně řečeno, u nás to není jinačí, příjde utahaný z práce domů, dostane najíst a na nic jiného mě nepotřebuje, on si tu košili na zítra žehlí sám :D. Co bys chtěla aby se dělo? Tak to navrhni, buď iniciativní…

• Citovat
  • Upravit
Švadlenka Madlenka
8.8.12 13:41
@Anonymní píše:
Mě nevadí být „služkou“ když to někdo ocení, já oceňuji že přítel pracuje, on včera třeba ani nepoděkoval za večeři :nevim: Ne že bych to nějak vyžadovala, ale potěšilo by to

A řekneš mu to? Co on na to? To mi neříkej, že nic, že ti řekne, že jsi služka… Asi je opravdu největší problém v komunikaci, ale chápu, že člověk časem ztráci energii se „doprošovat“.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.12 13:43
@chytrá horákyňka píše:
Upřímně řečeno, u nás to není jinačí, příjde utahaný z práce domů, dostane najíst a na nic jiného mě nepotřebuje, on si tu košili na zítra žehlí sám :D. Co bys chtěla aby se dělo? Tak to navrhni, buď iniciativní…

Popis včerejší situace pro nastínění: V osm jsme byli venku s malým, zrovna přijel přítel domů, volala jsem mu, jestli za námi nepřijde, říkal že má ještě práci, tak říkám oekej. Tak sem za deset minut přišla domů, hned první všc co řekl? Ježiš vy už jste doma? Já chtěl mít klid na práci… No pak jsme jeli do obchodu, měl špatnou náladu, já se ho snažila rozesmát, no jakž takž jsem mu zlepšila nálada, večer jsem dělala pak večeři, zároveň jsem se strala o syna, pak mu to naservírovala, šla malého koupat, uspat, a když jsem uspávala tak si sebral zase notebook a sednout si na WC… ptala jsem se, jestli jde se mnou koukat na film, nešel, tak jsem koukala sama. Pak když přišel, začala jsem ho svádět, ne, že je prej unavený, výsledek, pak ještě seděl hodinu u PC… Jo a o večeři akorát poznamenal, že mu to nechutná… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8.8.12 13:44
@Anonymní píše:
Mě nevadí být „služkou“ když to někdo ocení, já oceňuji že přítel pracuje, on včera třeba ani nepoděkoval za večeři :nevim: Ne že bych to nějak vyžadovala, ale potěšilo by to

Ja ked sa citim zanedbavana, tak si chlapa zavolam nech mi da pusu, alebo mu vleziem do vane… alebo mu tym iba vyhrazam, teraz s pupkom pod nosom :oops: Proste ja si robim milenca z mojho chlapa. Ale neviem ake by to bolo keby ani na toto nereflektoval.
Mimochodom, 99% mojich lechtivych navrhov vysumi, a asi 80% jeho… lenze my mame 22 mesacneho strazcu haremu, ktory tu „funkciu“ berie vazne a obcas zaspava az po nas :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí