Milenec vs. přítel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35715
5.4.16 12:39

A to ti ani nevadí, že ho nezajímají děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.16 12:46

Tak ne, že ho nezajímají, jen není zrovna dokonalý táta. Zajímá se o ně, ale on obecně není takový ten iniciativní typ, tak jeho nezájem vychází spíše z povahy než samotného nezájmu. Má je moc rád, to je jasné. Jen je to spíš typ na to, že si sedne někam sám s knížkou nebo ke compu než by šel něco dělat s dětma. Zatímco současný přítel je bere na lyže, na kolo, dělá s nima úkoly a tak…

• Citovat
  • Upravit
70
5.4.16 13:21
@Emilie píše:
Já si taky myslím, že tvůj problém není ve výměně chlapa, ale potřebě cítit se jako žena. A kdo z nás ne! Takže se bojím toho, že kdybys vyměnila manžela za milence, může to zase zklouznout do tohoto stereotypu. Ne žena, ale kuchařkauklízečkapračkažehlička. :nevim: Věř mi, že s ev tom motám taky - naštěsí bez tho milence. Naštěstí říkám proto, že… ále, nemám právo udílet morální rady. Zvláště ne proto, že věřím tomu, že opět se cítít jako ženská, byť v náručí milence, musí být fakt jak droga. A že si s tou závislostí nevíš rady. :nevim: Prostě - jádro pudla není milenec. Jádro pudla jsi ty. Podle mně. :nevim:

Ale zase i ta rutina každodenního života může být s někým mnohem snazší a snesitelnější než s jiným ;) každopádně co nejrychleji si říct co vlastně chceš a nenechat to jen tak plynout ;) z pozice toho „třetího” vím, že časem to je vážně na palici a děsně vysilující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
5.4.16 14:30
@Anonymní píše:
Oživuji.
Jsem v poměrně složité situaci, o kterou jsem pardoxně dlouho usilovala.

Do minulého týdne jsem žila s mužem a dětmi v domku s jeho rodiči. Situace na palici, muž bez jakékoliv iniciativy, vše bylo na mě, on se nebyl schopen vynést ani smetí, navíc domek není vícegenerační, s rodiči denní kontakt, bez soukromí. Měli jsme prostě oddělené dvě místnosti od nich, ale společnou koupelnu i kuchyni. Já poslední rok totální ponorka, už jsem i do koupelny chodila až v době kdy oni usnuli, což bylo velmi náročné. Ale žádné hádky, prostě všichni skřípou zuby, ale mlčí. Muže jsem milionkrát prosila o jakékoliv řešení, ale měl v podstatě svázané ruce, finance nám více neumožňovaly a on nebyl schopen rodiče požádat, aby tu bývali méně (mají svůj domek ještě i na vesnici, ale tady mají občasné brigády(finančně nestrádají, ale jsou zvyklí si dopřávat), tak 80% času byli ve městě u nás). Rodičů jsme se oba víceméně báli, takže jsme jim nikdy opravdu ani nenaznačili, že bychom měli s něčím problém, okamžitě by byl konflikt a byli bychom ti špatní. Náš vztah taky žádná idylka, fungovali jsme jen setrvačností, ale vždy jsme se k sobě chovali hezky a vycházeli jsme v pohodě (až na konflikty ohledně rodičů).

Před čtyřmi lety se objevil na scéně super chlap. Dlouho jsem ho odmítala (a on čekal a čekal tři roky), ale poslední rok, kdy byla doma opravdu krize jsem si ho pustila více k tělu a zjistila jsem, že je opravdu dokonalost sama. Velmi šikovný, iniciativní, miluje mě i děti až za hrob a udělal by cokoliv, abychom byli s ním. Koupil a zařídil baráček a já se k němu po dlouhých a nepříjemných peripetiích s mužovými rodiči, nastěhovala. Děti nadšené, on taky, vše je idylické, funguje přesně tak, jak jsem si představovala. A já každý večer už měsíc brečím a brečím a strašně se mi stýská po muži. Přítel se snaží trpělivě čekat a vím, že ať udělám jakékoliv rozhodnutí, ve všem mě podpoří, i když by mu to nejspíš urvalo kus srdce. Ale… vrátit se k muži nechci, ne k rodičům a on s rodiči nic neudělá, je to mamánek a navíc s nimi je opravdu těžké pořízení, já bych se jim taky bála cokoliv říci. Ale asi ho opravdu miluji více než jsem si připouštěla a vůbec nevím co dál… Celá situace je samozřejmě v mnoha ohledech o dost složitější, tohle je hrubý nástin.

Nezlob se na me, ale ten tvuj novej je proste typickej vul, ktery te nepritahuje, ale proste diky tomu, ze je jinak sikovny je vyhodny s nim byt. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
5.4.16 14:33
@jipo píše:
Neříkej, že byste si nemohli dovolit pronájem bytu. Bydlet s rodiči je záhul a skoro nikdy to není pro vztah přínosem. Pokud bych se však ocitnul ve stejné situaci, už bych tě zpět nevzal.

To by prece neslo bydlet v najmu, to neni in, to jsou vyhozene penize, bud vlastni nebo nic… Typicka uvaha tehle ceskych „chytraku“ :zed:
Ze na bydlani v najmu neni nic spatnyho a ma to sve vyhody a ze v najmu v cizine bezne zijou i tezci prachaci je nepresvedci. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
5.4.16 14:36
@Anonymní píše:
Ještě upozorňuji, že oba jsou seznámeni se situací, nevěším jim bulíky na nos. I přítel ví, že jsem k němu šla z rozumu a ne z lásky, přesto se mnou být chce.

Fakt zoufalec a zadny pan dokonaly. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
5.4.16 14:40
@Anonymní píše:
Barák je muže.

A za druhým přítelem jsem šla jak proto, že to byl pro mě únik ze situace doma, ale samozřejmě, že ho mám taky ráda. Ale spíš tak nějak hlavou více než srdcem. Tam mám prostě stále bývalého.
A kdyby žil u rodičů, tak bych k němu nešla, to je fakt… do stejné řeky bych dvakrát fakt nelezla.

Snažím se vždy jednat tak, aby to bylo tak nějak nejméně bolestivé pro všechny zúčastněné. Tohle byla první sobecká věc, co jsem udělala, do té doby jsem držela hubu a krok, jak se tak říká. A nemůžu říct, že toho lituju, ale jednala jsem v zájmu dětí (ano, děti milence berou mnohem více, protože se jim věnuje mnohem více než jejich otec).
A ano, muž mě nechal odejít i s dětmi, protože jsem po něm chtěla, aby už něco udělal s rodiči (jak říkám, klidně jim jen řekl, ať jsou tady méně, ne aby úplně odešli), což on nechtěl řešit.
Rodiče mají svůj dům na vesnici s veškerým komfortem, nově zrekonstruovaný.

Ty mi chces rict, ze barak byl manzela a v nem bydleli jeho rodice, kteri maji pekny barak jinde? 8o Tak to je dobrej mamanek. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
5.4.16 14:54
@Anonymní píše:
Ještě upozorňuji, že oba jsou seznámeni se situací, nevěším jim bulíky na nos. I přítel ví, že jsem k němu šla z rozumu a ne z lásky, přesto se mnou být chce.

Jinak si myslim, zes nemela trpet a proste udelat tomu ted uz byvalemu poradnou scenu, jestli je dement nebo co a proc by u vas meli bydlet jeho rodice, kdyz maj vlastni barak. Nekdy je dobry byt tvrdej pro dobro obou. :think:

Příspěvek upraven 05.04.16 v 14:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2814
5.4.16 14:55
@Scarabeuss píše:
Ty mi chces rict, ze barak byl manzela a v nem bydleli jeho rodice, kteri maji pekny barak jinde? 8o Tak to je dobrej mamanek. :zed:

Spíš si myslím, že barák je darovaný rodiči, to pak se dá čekat, že tam budou nakýblovaný a jako syn bych je taky nevyhodila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
5.4.16 15:36
@Janee19 píše:
Spíš si myslím, že barák je darovaný rodiči, to pak se dá čekat, že tam budou nakýblovaný a jako syn bych je taky nevyhodila…

No tak to je asi o povaze.. Nevidim nic spatneho na tom jim rict, ze jim dekuju za barak a ze muzou prijit na navstevu, ale zit s nima nechci. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
5.4.16 16:07

Z jakého důvodu nebydlí rodiče ve svém domě? Připadá mi to více než zvláštní. A proč jsi šla k jinéhu chlapovi? Jen z důvodu bydlení? To ti nevadí, že mu pleteš hlavu a dětem také?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.16 17:32

Tak jo, evidentně jsem se zeptala na špatném místě pár chytrých… už se to nebude opakovat ;)

A pro info, dům není zděděný a rodiče jsou tady proto, že tu mají příležitostné brigády, jak jsem už psala. A proč je tam necháváme? Protože nejsme bez srdce a neřekneme prostě rodičům, že nám to ničí vztah… a taky proto, že jsou dost od rány ;)

A že nový přítel je vůl bych rozhodně netvrdila. Přitahuje mě velmi a sex s ním je božský, ptala jsem se na to, zda někdo nemá zkušenosti s tím, zda stýskání se časem přejde a rozhodně ne na souzení majetkových či jiných poměrů. Ale o rady už nestojím. Těm pár, co nesoudí a snažili se poradit děkuji.

• Citovat
  • Upravit
2687
5.4.16 17:38
@Anonymní píše:
Tak jo, evidentně jsem se zeptala na špatném místě pár chytrých… už se to nebude opakovat ;)

A pro info, dům není zděděný a rodiče jsou tady proto, že tu mají příležitostné brigády, jak jsem už psala. A proč je tam necháváme? Protože nejsme bez srdce a neřekneme prostě rodičům, že nám to ničí vztah… a taky proto, že jsou dost od rány ;)

A že nový přítel je vůl bych rozhodně netvrdila. Přitahuje mě velmi a sex s ním je božský, ptala jsem se na to, zda někdo nemá zkušenosti s tím, zda stýskání se časem přejde a rozhodně ne na souzení majetkových či jiných poměrů. Ale o rady už nestojím. Těm pár, co nesoudí a snažili se poradit děkuji.

Delas si srandu?? Nez jim jasne rict pravdu, tak radsi opustis chlapa?? :zed: Treba by sami odesli, kdyby chapali, ze tam prekazi, nekdo je natvrdlej. Jako sorry ale jses dost mimo, tak ti vadi tam, ale pak mluvis nejaky srack. y o srdci. :zed:
Jo pravda se spatne slysi, to je fakt, radsi tu priste nic neres. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3977
5.4.16 22:11
@Anonymní píše:
A pro info, dům není zděděný a rodiče jsou tady proto, že tu mají příležitostné brigády, jak jsem už psala. A proč je tam necháváme? Protože nejsme bez srdce a neřekneme prostě rodičům, že nám to ničí vztah… a taky proto, že jsou dost od rány ;)

Toto vůbec nejsem schopen pochopit. Ty zničíš manželství jenom proto, že máš dobré srdce? Rozbiješ rodinu jen proto, že nejste oba schopni vymezit hranice? To je prostě nepochopitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí