Po 11 letech oznámil, že se chce rozejít

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
165
6.8.12 23:23

po 11ti letech oznámil.že se chce rozejít

Ahoj holky, včera mi přítel oznámil, že už nemůže a chce se rozejít, jsme spolu skoro 11let a máme 23 měsíční krásnou dceru, jeho argumenty jsou, že spolu málo spíme, že chtěl abych trochu zhubla, a abych si našla nějakou práci i když máme Viky, já chtěla taky po něm aby mi pomáhal v domácnosti ale nic pro to nedělal, jen to že Viky vykoupe a pak jde na pivo, já na něj čekám a on nikde, je jinak hodnej a zlatej chlapa když jsem mu řekla aby to zkusil zachránit hlavně kvůli malé, tak prej neví jestli to chce, doma mi brečí, když se o tom bavíme a říká teda, že mě už nemiluje ale má mě strašně můc rád. tal já fakt nevím, jsem z toho hotová a nevím kam s Viky půjdem prosím nějak poraďte :,( díky moooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
165
6.8.12 23:26

Promiňte za ty překlepy :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
6.8.12 23:27

Nemá ženskou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.8.12 23:33

Taky mě napadla jiná žena. Chlapi většinou drží ve svazku i když nejsou štastný proto že bejt sami a přijít o to ženské starání se jim taky necche a tim spíš když je tam i dítě..

Je to těžké ale já bych nepřemlouvala nebojovala a nechala ho at jde.At ví že se bez něj nepo.. a třeba se ještě rád vrátí s prosíkem.
Drž se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
6.8.12 23:35

Pokud Tě má po 11 letech strašně moc rád, tak je úžasné, opravdu.
Zkuste si popovídat, jak by jste to chtěli. A každý si vzít předsevzetí co zlepšit (a oba stejně). A co kdybyste spolu zkusili zase randit? Zajít do kina, na večeři… a třeba by se něco z toho „samo“ zlepšilo.
(O ženské neuvažuj, zbytečně by to celou situaci zhoršovalo - v tvůj neprospěch)
Moc vám držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
6.8.12 23:43

@Hvezdicka1
Souhlasím s každým slovem Hvězdičky, ne vždy je za vším ženská a v tomhle případě zřejmě nebude… :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
LouLou
7.8.12 03:06

V cem chces radit? pokuste se oba dva delat veci tak, abyste byli spokojenejsi a nemuseli se rozchazet.Co vadi jemu i tobe jsi uz napsala, vite to..tak.....do toho

• Citovat
  • Upravit
7241
7.8.12 07:21

Mně spíš přijde, že tě miluje, jen má teď v hlavě zmatek. Život, který žijete, se mu nelíbí, není v něm šťastný - nejspíš i dost kvůli sexu, jak ten chlapovi chybí, je zle a má tendence hledat jinde.
Zkus se přemoct, vrátit tohle k původnímu stavu a podle mě zjistí, že tě vlastně strašně miluje. :-)
Asi je ještě (bude pořád?) nedospělý, nedovede pochopit nebo pochopit ano, ale vydržet ne, že s dítětem se spousta věcí změní, nedovede přeházet priority. Nebo to z jeho pohledu prostě nejde, nebyl by tak štastný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
7.8.12 07:47

Zeptej se ho, co máš změnit na sobě, a řekni mu, co chce změnit na sobě on, něco ho asi hodně žere.
Jinak - pomáhá, když se - třeba jen z legrace na jeden den - budete chovat jako dva cizinci, co se poznávají. Třeba dát mrně na hlídání, ať Tě vyzvedne doma, někam si vyrazit - a „oťukávat“ se jako na prvním rande.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
7.8.12 07:56

Spíš bych počítala s tím, že v tom ženská je, tvůj chlap má totiž typický příznaky. Jinak souhlasím s Kamčou, jestli chce, ať jde a ty se hoď do gala, buď v pohodě (aspoň před ním) a dělej, že ti to až tak moc nevadí a máš ho zpátky dřív, než řekneš švec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
7.8.12 08:16

Po 11 letech ani nemůže čekat zamilovanost, mít strašně moc rád je fajn. Ale chtít se rozejít, protože partnerka nehubne :roll: a nenašla si s malinkým dítětem práci 8o, to jsou jen výmluvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
7.8.12 10:58
@panibobina píše:
Ahoj holky, včera mi přítel oznámil, že už nemůže a chce se rozejít, jsme spolu skoro 11let a máme 23 měsíční krásnou dceru, jeho argumenty jsou, že spolu málo spíme, že chtěl abych trochu zhubla, a abych si našla nějakou práci i když máme Viky, já chtěla taky po něm aby mi pomáhal v domácnosti ale nic pro to nedělal, jen to že Viky vykoupe a pak jde na pivo, já na něj čekám a on nikde, je jinak hodnej a zlatej chlapa když jsem mu řekla aby to zkusil zachránit hlavně kvůli malé, tak prej neví jestli to chce, doma mi brečí, když se o tom bavíme a říká teda, že mě už nemiluje ale má mě strašně můc rád. tal já fakt nevím, jsem z toho hotová a nevím kam s Viky půjdem prosím nějak poraďte :,( díky moooc

podle me ty argumenty, ktere vytahuje jsou jen vymluva k necemu k cemu nema odvahu. nema odvahu k tomu to ukoncit jako chlap a rict pravdu, tak si vymysli podobne hlouposti. myslim, ze bys ho mela opustit, protoze to se nikam neposune a bude te jen dal ponizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
7.8.12 11:04

@panibobina A bydlení je čí?
Mmch já bych chtěla slyšet pravý důvod, proč už nemůže a chce se rozejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
7.8.12 12:08

No tak ja se taky přiklanim k tome, že ma ženskou. divné vymluvy, takové použil kamarad, pak vylezlo najevo, že ma ženskou.
samo muže to byt i jinak, udeřila bych na něj, že chceš znat argumenty, pravdu, neee vymluvy.
třeba to u něho jen vyšumělo a muže se to dat ještě do kupy :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.12 13:11

Nemá třeba krizi středního věku? U nás doma to bylo podobné, po cca 7-8 letech to chtěl ukončit. Že se nic neděje, prostě stereotyp, že kamarádi z práce chodí pořád pařit, on nic moc… a plno dalších výmluv. Upozorňuji, že ženská v tom nebyla na 100%! Tak jsem mu řekla, ať si dělá co chce, že tedy vedle sebe ale bydlet budeme a uvidíme časem, jak to dopadne. Toto období trvalo asi měsíc, já se ho nevšímala, on si občas zašel na pivo a zhruba po měsíci se začal chovat mile a o rozchody už nepadlo ani slovo. Dnes jsme spolu 12.rok, máme skoro 3letou dceru a druhé na cestě. A řekla bych, že je teď spokojenější než dřív.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky