Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem včera řekla v hádce něco ve smyslu, že není jediný chlap na světě apod. a on že mu chci brát malou apod. a celý zbytek dne byl jak milius… ![]()
Ahojky holky, strasne se mi libi co napsala Lucoucha. K nam se zatim tatinek nevratil, uziva si a je mu prej fajn.Ale on na to jednou dojede a tesim se na to.Ted jsem ja ta ktera je na dne…ale pak prileze. A pak to bude on, ktery bude na dne a ja budu ta nahore. Rodina mi rika, ze jsem mlada, ze ten pravej urcite na nas nekde ceka a budu se svym synem konecne stastna, ale je to tak tezky
Kez by bylo to spatne, uz zamnou! Je mi lito, ze se todle stalo i vam! Ale aspon trosku me ted drzi nad vodou, kdyz si muzu cist vase pribehy u kterych vim, ze nejsem na svete sama, ktera todle proziva ![]()
@Aduunka píše:
Ahojky holky, strasne se mi libi co napsala Lucoucha. K nam se zatim tatinek nevratil, uziva si a je mu prej fajn.Ale on na to jednou dojede a tesim se na to.Ted jsem ja ta ktera je na dne…ale pak prileze. A pak to bude on, ktery bude na dne a ja budu ta nahore. Rodina mi rika, ze jsem mlada, ze ten pravej urcite na nas nekde ceka a budu se svym synem konecne stastna, ale je to tak tezkyKez by bylo to spatne, uz zamnou! Je mi lito, ze se todle stalo i vam! Ale aspon trosku me ted drzi nad vodou, kdyz si muzu cist vase pribehy u kterych vim, ze nejsem na svete sama, ktera todle proziva
jj já se taky těším na to, až pozná jaká je doopravdy a potom zjistí, že vlastně udělal chybu ale to už bude pozdě, teď mě to taky strašně bolí a jsem na dně ale kvůli malé to musím zvládnout,
Ano, jsou tu nase deti, pro ktere to musime vse zvladnout! Vsak je jediny, ktery me drzi.Jen je ted zlobidlo, ma rok…plazeni, prvni krucky, takze je takovej divokej a ja jsem na vse sama
Ale jestli muzu dat radu : Byvali pritel mi oznamil, ze teda odchazi…ponizovala jsem se, rikala jsem mu, ze budeme cekat, ze mu se synem dame cas, aby si to poradne rozmyslel (tehdy jsem myslela, ze delam dobre, ze to delam pro syna, aby mel tatu jak se patri),ale potom jak se choval, rekla jsem si dost! Je mi tady 21 let a nebudu prece cekat na nekoho, ktery si to, ani kapkou nezaslouzi.Pak jsem mu to rekla, ze uz cekat nebudu, ze je muj syn ve veku, ve kterem potrebuje, uz nekoho, kdo se o neho bude starat,vychovavat.Ano bude to pro nej biologicky tata, ale srdcem mu bude bliz ten nevlastni, protoze to bude ON, ktery ho bude vychovavat, bude s nim kazdy den.Na to mi vsak rekl, ze jsem hloupa! Po par dni prisel, ze at mu dam cas, ze si todle musi rozmyslet. Proto se neponizujte, neproste a hned uderte! Ikdyz to bude bolet, ale jinak si to ten clovek neuvedomi co dela. Nechapu mysleni muzu, dyt musi vedet hned na miste, kdo je pro neho dulezitejsi! Sice me to boli, ale jsem mlada a ON na nas urcite nekde ceka a bude si nas vazit a neublizi a bude se starat o meho syna, tak jak se patri.Ale to cekani…
Ahojky no dlouho jsem nepsala co se děje u nás, tak už jsme zpátky z Moravy doma, jsem tady sice druhej týden ale je to pořád těžký, už tady nebydlí chodí si každej den odpoledne pro malou ale to je tak vše, bydlí s ní u té kamarádky protože jiný bydlení nemají, takže jsou ve sklepním bytě 3 dospělí,2 děcka a 2 psy a to je byt 1+nic, super no, jinak teď nemá práci, nic tam nemaj tak si hledá brigády a ta jeho kopretina taky zatím ne, v listopadu jí končí mateřská tak si bude muset něco najít, jen jsem mu říkala, že jsem zvědavá jestli bude mít příští měsíc na nájem tak řekl, že to musí nějak udělat, tak ať se snaží, chtěl to tak to má,
jsem zvědavá, jak mu to dlouho vydrží, šťastnej prej není, nebaví ho to jak teď žije ale prej mu nic jinýho nezbývá magor no ![]()
@panibobina píše:
Ahojky no dlouho jsem nepsala co se děje u nás, tak už jsme zpátky z Moravy doma, jsem tady sice druhej týden ale je to pořád těžký, už tady nebydlí chodí si každej den odpoledne pro malou ale to je tak vše, bydlí s ní u té kamarádky protože jiný bydlení nemají, takže jsou ve sklepním bytě 3 dospělí,2 děcka a 2 psy a to je byt 1+nic, super no, jinak teď nemá práci, nic tam nemaj tak si hledá brigády a ta jeho kopretina taky zatím ne, v listopadu jí končí mateřská tak si bude muset něco najít, jen jsem mu říkala, že jsem zvědavá jestli bude mít příští měsíc na nájem tak řekl, že to musí nějak udělat, tak ať se snaží, chtěl to tak to má,jsem zvědavá, jak mu to dlouho vydrží, šťastnej prej není, nebaví ho to jak teď žije ale prej mu nic jinýho nezbývá magor no
Ahojky holky, dlouho jset tady nebyla, tak jen krátce, tatínek se k nám nakonec nevrátil zůstal stou krasavicí a já s Viky jsem se v červenci vrátila zpátky na Moravu, teď mám najítej byt a snad od října i práci, pro malou si jezdí jednou za 14 dní a zatím platí i alimenty ale šťastnej není, ale co chtěl to má, jinak ji vedl se mnou poprvé do školky a měl slzy ve vočích no uvidíme, jak to bude dál pokračovat, já jsem si našla taky někoho a zatím to je v pohodě ![]()
Já taky néé, sám musí příjít na to o co přišel a pořád přichází, když není se svou dcerou a vodí do školky její dítě ale co, pěkně si ho omotala
@panibobina pišeš, že sis někoho našla… ale od ex ses ještě neodpoutala, viď?
Jj našla a máš pravdu, neodpoutala a navím jestli se někdy odpoutám
snad jo, je to sice už rok co se to děje ale stejně je to pro mě pořád nějak čerství, pořád nějak srovnávám a vím že bejvalej v něčem tu novou se mnou taky něco totiž i říkal, zatím bydlím u našich ale až budem s malou ve svým bude to zase jiný a hlavně potřebuji už do práce mezi lidi
@panibobina to je pravda, hlavně opatrně. Slepovaná váza nebývá pěkná, a on jí evidentně slepit nechce, to už by byl u Tebe a ne u ní. Jen si udržuje netuhnoucí lepidlo, kdyby ho ona vyhodila.