Po 11 letech oznámil, že se chce rozejít

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
165
14.8.12 12:27

No nějaká pravda na tom je, co jsi mi napsala ale já mu vařím starám se o něho se vším všudy, to že s ním spím málo než by čekal, tak na tom mám sice podíl viny ale i on, mám 175cm a 72kg, takže zase až tak tlustá nejsem :nevim: do hospody chodí sám, jasmě taky bych s ním šla ale nemůžem nechat malou samotnou doma, nemáme tady nikoho kdo by ji pohlídal a s tou prací, tak já bych šla dělat ale kam ji dáme, než jsem šla na mateřskou, tak já byla ta co nosila víc pepěz než on, máme na tom všem vinu oba dva, kdyby to bylo tak jednoduchý ho vyhodit, tak to udělám ale nejde to, a o tom válečku jsem taky už přemýšlela ho s ním praštit :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
14.8.12 13:20

@panibobina Nemyslím že ma bartáček tak úplně pravdu vyzní to jako by jsi za vše mohla ty. Co ten chlap čeká, že budeš chodit do práce starat se o dítě navaříš večeři s plnym servisem co nejčastěji to pujde budete mít sex atd. A co ten chlap proboha, ten si bude poroučet nahánět baby, chodit si na pivo a když si náhodou vzpomene, tak se vrátí do rodného hnízda :zed: fakt super vyhlídky. V jediném co měl pravdu je ho velice rychle kopnout do zadku a starat se jen o sebe a dítě. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
16.8.12 11:21

No tak to už asi nakonec dopadne, tak že on tu šanci našemu vztahu dát nechce, tak jsem mu řekla, že pokud chce malou výdat jak on říká pořád a být jí dobrým tátou, tak ale zůstanem v tom bytě on ho bude platit jinak mi nezbude nic jinýho než se vrátit na Moravu a to on nechce, a uvidíme jestli se za chvíli nevrátí zpátky, pořád říká, že neví jestli nám dát ještě tu šanci, pak že tomu nevěří, pak že nechce, tak já nevím, jsem z toho na nervy ale ať si uvědomí co tím vše ztratí a nezíská skoro nic, to si momentálně teď neuvědomuje a z toho co mi říká to vypadá jako bych za vše mohla jenom já,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
16.8.12 12:04

Ahoj holky..tak já se taky přidám do diskuze…my jsme s manželem také skoro jedenáct let a před pár měsíci jsem zjistila že mě asi podvádí se svou kolegyní z práce, on to teda zarputile popírá a tvrdí mi že jsou jen kamarádi. Podotýkám že jsem momentálně v 7měsíci těhotenství a opravdu není lehké se s tím vypořádat…ale moje rada je: Nenech si srát na hlavu!! člověk který si tě neváží a není ochoten bojovat za váš vzájemný vztah a rodinu nestojí za to!!dál se neponižuj…začni si i ty užívat, popřemýšlej jaké máš finanční možnosti, jestli opravdu není možnost alespoň nějakého přivýdělku, začni se místo úklidu a vaření tomu zmetkovi starat sama o sebe, zhubni nějaké to kilečko-budeš se cítit dobře hlavně ty a buď šťastná za to že máš krásné zdravé dítě a vlastní hrdost. Není to jednoduché hodit za hlavu vztah na kterém ti záleží, ale nemá smysl se dál trápit…žijeme jen jednou a garantuju ti že rozhodně není jedinej chlap na zemi! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnT
17.8.12 13:02

Je nutné předpokládat, že ona na něj taky trochu tlačí nebo i dost. Odjet a nechat ho pod jejím vlivem nebyl moc dobrý nápad, stejně jako chlapa vyhodit a doufat že za pár dní přijde a bude to dobrá lekce, nebude, nemusí. Někde jsou chlapy obskakováni, ale i tak jdou do větší nepohody jen za vidinou něčeho.

Chlap se má ozvat, když se mu nelíbí některé věci (sex, váha atd.) a ne jít hned jinam.

• Citovat
  • Upravit
26653
17.8.12 13:19

No koukam, že tvuj přitel ma už asi jasno. podle toho, co píšeš se už rozhodl, že s tebou byt nechce.
ja bych byla tak hrda, že bych ho už do ničeho netlačila. pokud maš kam se vratit, jak píšeš na moravu. zbalila bych prcka a odjela.at se třeba zblazní. takovej by mi za to fakt nestal.
a čekat, že si chlap užije a vrati se tak to ani nahodou.
kdyby mě podvedl, da se všechno urovnat.ale aby si užival a vlastně mi daval najevo, že mě nechce.tak to neeee.na to se mam dost rada. vykašly se na něj a odejdi. začneš novy život a potkaš chlapa, ktery si tě bude aspon važit a ne tenhle. přijde mi, že tě bere jako zadni vratka :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
17.8.12 19:09

Nevím jestli to byl nebo né dobrej nápad odjet ale ikdybych zůstala, tak by si taky ten čas na ni našel a jenom bychom se hádali a nejhůř by to nesla malá, určitě na něho nějak tlačí, protože v něm vidí sponzora, zase odjet na Moravu a zůstat tady taky nechci, hlavně kvůli Viky že by toho tátu neviděla vůbec, no uvidíme jak to vše dopadne, vrátit se sem můžu kdykoliv, jen mu přeji ať si tu hubu pořádně nabije, jeho máti říkala že si mě vůbec nezaslouží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
17.8.12 19:13
@panibobina píše:
Nevím jestli to byl nebo né dobrej nápad odjet ale ikdybych zůstala, tak by si taky ten čas na ni našel a jenom bychom se hádali a nejhůř by to nesla malá, určitě na něho nějak tlačí, protože v něm vidí sponzora, zase odjet na Moravu a zůstat tady taky nechci, hlavně kvůli Viky že by toho tátu neviděla vůbec, no uvidíme jak to vše dopadne, vrátit se sem můžu kdykoliv, jen mu přeji ať si tu hubu pořádně nabije, jeho máti říkala že si mě vůbec nezaslouží

Celou diskuzi jsem si pročetla a vím, že to neni prdka vše hodit za hlavu, ale než aby ti tohle vše dělal a tahal za čumák, na to se raději vyprdni… :think: :*

• Citovat
  • Upravit
165
24.8.12 12:01

Čauky holky, tak ve středu za náma přijel na Moravu ale včera už zase jel, protože musel prý dnes do práce a na víkend jede s tou svou na Macháč, super, že? když odjížděl tak zase brečel ale já už asi fakt na něho seru, nechám ho ať si jde k ní však on si to brzo uvědomí, až narazí nájem mi platit bude a malou prej chce vídat jak jen bude moct a jak já mu to prý umožním, zatím to zkusím a na Moravu se můžu vrátit kdykoliv, však on si vzpomene na Vánoce, až bude radši s cizím děckem než se svým :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
24.8.12 12:09
@panibobina píše: Čauky holky, tak ve středu za náma přijel na Moravu ale včera už zase jel, protože musel prý dnes do práce a na víkend jede s tou svou na Macháč, super, že? když odjížděl tak zase brečel ale já už asi fakt na něho seru, nechám ho ať si jde k ní však on si to brzo uvědomí, až narazí nájem mi platit bude a malou prej chce vídat jak jen bude moct a jak já mu to prý umožním, zatím to zkusím a na Moravu se můžu vrátit kdykoliv, však on si vzpomene na Vánoce, až bude radši s cizím děckem než se svým :pocitac:

Jej… no… u nás jsou ted taky nějaké neshody… ale asi máš pravdu, že si to uvědomí.. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
165
24.8.12 12:16

No, tak to je snad všude teď něco, přítel od jeho máti mu včera říkal, že těď ví, jak se cítí, udělal totiž kdysi to samí co on dělá teď mě a právě mu řek, že si vše uvědomil na ty vánoce ale to už bylo pozdě, nevím, je to hodně těžký a hlavně jak ho vidím, jak se teď změnil, co všechno za řeči má od ní, tak je mi z toho na :poblion: tvrdí mi, že se nemusí malá koupat a mazat každej den, to má jít jako spát špinavá a spocená? a mlíko co jí dávám 2× denně tak to už taky nepotřebuje, to je z její hlavy, ona malou kojila půl roku a potom přešla rovnou na rohlíky a párky, kráva jedna a to se ještě jmenuje Irena :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
24.8.12 12:16
@Samantha_cz píše:
Pravda je, že pro muže je na prvním místě partnerka, pro ženu jsou na prvním místě děti.On nedal přednost cizí ženě před dítětem, on dal přednost jí před Tebou. To je rozdíl.
Pokud jste se spolu v průběhu času snažili společnými silami odstranit nedostatky vašeho vztahu, a přesto jste nebyli schopni vztah udržet, pak je dobře, že spolu nejste (jen byste se hádali a nebyli šťastni.)
Protože to, že si našel jinou ženu, je již důsledek, nikoliv příčina. Žena/muž si najdnou milence/milenku, když jsou nespokojeni ve vztahu se stávajícím partnerem. A ta nespokojenost z něčeho pramení.
Pokud ale dojde rovnou na balení kufru a odchodu k milenci/milence, pak holt člověk neudělá nic, protože narazil na člověka, který nemá v sobě dost pocitu zodpovědnosti za rodinu, a snahu pracovat na vztahu jako takovém. Což se bohužel projeví až v tomto kritickém momentě.
Prostě se může stát, že vztah nevydrží a toto je nutné mít na paměti, uvědomit si následky rozpadu vztahu a nota bene, když do tohoto vztahu přijde dítě.

Někteří chlapi jsou vážně schopný dát přednost „cizí osobě“ před vlastním dítětem. Kamarádka žádala otce své dcery o finanční podíl na školních potřebách, holka jde do první třídy, kamarádka pracuje za poměrně málo a i kdyby, pořád má dítě dva rodiče, že… no a dočkala se odpovědi, že peníze jí nedá, protože platil synovi své nové přítelkyně tábor. Přitom to není ani přítelkyně v oficiálním slova smyslu, jen si jí takhle uplácí, aby ho měl po večerech kam šoupnout… Kamarádku netrápí, že ona se musí otáčet, aby všechno zvládla jako samoživitelka, ale trápí jí, že za holkou se její vlastní otec podíval za celé prázdniny jen jednou, a to když ji, po dlouhém přemlouvání, odvezl na příjem do nemocnice.

• Citovat
  • Upravit
jullls
24.8.12 12:18
@panibobina píše:
No, tak to je snad všude teď něco, přítel od jeho máti mu včera říkal, že těď ví, jak se cítí, udělal totiž kdysi to samí co on dělá teď mě a právě mu řek, že si vše uvědomil na ty vánoce ale to už bylo pozdě, nevím, je to hodně těžký a hlavně jak ho vidím, jak se teď změnil, co všechno za řeči má od ní, tak je mi z toho na :poblion: tvrdí mi, že se nemusí malá koupat a mazat každej den, to má jít jako spát špinavá a spocená? a mlíko co jí dávám 2× denně tak to už taky nepotřebuje, to je z její hlavy, ona malou kojila půl roku a potom přešla rovnou na rohlíky a párky, kráva jedna a to se ještě jmenuje Irena :pocitac:

To u nás je chlap taky nejchytřejší, vše ví nejlíp..Dává malej (9.měs.) ochutnávat strůdl, sekanou..vše prostě. Když něco namítnu - „prosimtě, ty si strašná, nic nesmí, chudák“… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
165
24.8.12 12:22

No tak toho se taky bojím aby to ve finále taky tak nedopadlo ale to by zkusil jednou, já totiž mám jeden trumf v rukávu a toho se on bojí, když jsem nu to řekla tak prej jestli mu tím chci vyhrožovat, říkám že né ale ať to má ny mysli, že se to může třeba stát, malou miluje, mě má strašně moc rád, je mu to vše moc líto a chce abychom zůstali přátelé a chce se o nás postarat a vědět, jak se nám daří, no je prostě na palici :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
24.8.12 12:23
@jullls píše:
To u nás je chlap taky nejchytřejší, vše ví nejlíp..Dává malej (9.měs.) ochutnávat strůdl, sekanou..vše prostě. Když něco namítnu - „prosimtě, ty si strašná, nic nesmí, chudák“… :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí